Моля ви кажете ми може ли омраза да се трансформира в любов?

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот green_light » 01 Юли 2006, 19:02

Здравейте моля за помощ!Наскоро човекът който обичам ме намрази жестоко!!!!!!!!!!!!!!Умолявам всички от форума да ми кажат може ли омраза да се трансформира в любов или поне в поносимост и интерес???Ако някой може да ми помогне с ритуал или мнение нека го направи!Имам нужда от това!Благодаря!!!!!!!!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот SweeT_DeaTH » 01 Юли 2006, 19:44

здравей,мисля че няма нужда от магии по-добре разговаряйте и разрешете проблема.Има една поговорка от любовта до омразата има само една крачка!Успех каквото и да решиш!
Аватар
SweeT_DeaTH

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 19:57

FATAL, най-добре седнете и опитайте да се разберете като цивилизовани хора. Мисля че бях срещал някъде ритуал за такъв случай, така че има. Ама и аз мисля че няма да имаш нужда от магия
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_light » 01 Юли 2006, 20:20

Благодаря за отговорите но аз осъзнавам ситуацията в която се намирам и щом търся такъв вид помощ значи съм опитала метода с разговора!Благодаря за съветите и ако все пак знаете такъв ритуал за моя случай моля да ми помогнете!!!!!!!!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AMON RA » 01 Юли 2006, 20:33

ще потърся и ще ти пиша
МАГИЯТА Е ВЪВ ВАС
Аватар
AMON RA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_light » 02 Юли 2006, 04:51

Благодаря, AMON RA!Аз също исках да знам на теория дали това е възможно...Видях в пощата си че имам ЛС тук но като влязох нямах никакво писмо:(не знам как стана така!Моля ако някой ми е отговорил пак да го направи!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Red Dragon » 03 Юли 2006, 06:53

Такъв е резултата когато правите любовни магии без да сте подготвени или можещи.
Дано се поучите всички
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 03 Юли 2006, 09:30

Ако те е намразил изведнъж, защо не пробваш да видиш, дали не му е направна магия за намразване? Всичко е възможно!
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_light » 03 Юли 2006, 13:21

Благодаря ти hekata_ehnaton но в случая знам че не е магия!Аз знам че голяма част от вината е моя!Сега именно затова искам да оправя грешката си и ако не ме оби4а то поне да не ме мрази!На тези които ще ми помогнат-благодаря!Що се отнася до The Red Dragon, него искам да помоля да спре да натяква и да се подиграва с грешката ми!Аз много добре знам каква е тя и затова моля компетентните хора тук за помощ!От ирония,сарказъм и злорадство точно сега не се нуждая!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 04 Юли 2006, 10:55

Поредните два реда, с поредните съвети, които колкото и да е неприятно не биха помогнали. Това ме провокира да пиша, защото такива постове напоследък има доста.

Скъпа "фатална лейди" от няколкото реда които си написала единствено провокираш четящите да мислят, защо този мъж те е намразил, дали не си направила нещо преди да те намрази (магия), дали въобще те мрази... въобще редица предположения.
От написаното въобще не ми става ясно каква магия търсиш точно, какво се е случило, какви са ти отношенията с мъжа (освен че имаш чувства към него). Все пак той може да ти е брат, може любовник, може всичко.... Как очакваш от няколко реда да получиш компетентна помощ?! Когато отидеш на лекар нали обясняваш за проблема си подробно?! От обич до обич има разлика, има и разлика в "трансформирането" на омраза в любов и обратно. нещата не са толкова прости.
В такъв случай те съветвам да напишеш какво точно се е случило, или ако не искаш да излагаш личните си проблеми на всеобщо око,
просто напиши ЛС на някой, който мислиш, че би ти помогнал.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот green_light » 04 Юли 2006, 11:55

EliKarim, за да видите. че нося на основателна критика ще ви кажа, че ако знаех кой от форума може да ми помогне, щях да му пиша ЛС, но именно защото не знам към кой да се обърна търся помощ тук с надеждата този който може да го направи!Права си че съм дала малко информоция, тази забележка е основателна!
С въпросния човек сме разделени но от няколкото пъти з които ме потърси разбрах че има чувства към мен и това потвърди мнението на много хора че едно момиче ни е разделило с незнайно какви средства, аз мисля че вие се досещате.Наскоро ние с него се срещнахме но аз допуснах да си изпусна нервите и се скарахме доста!Аз искам единствено да не ме мрази и да поддържаме връзка, но след този скандал той не иска да ме види!Затова моля за помощ хората тук, да ми помогнат с нещо с което да спра неговата омраза!Достатъчна ли е тази информация?Надявам се че след нея ще получа мнението което ме интересува-смислено и най-вече-по темата която съм създала!Благодаря!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Red Dragon » 04 Юли 2006, 14:46

fatal_lady, не се заяждам или там каквото си мислиш.

Ти правила ли си му магия на твоя пич??? ДА ИЛИ НЕ?
Ако е ДА, което ми се струва най вероятния отговор, значи
съм бил прав в написаното по горе от мен

Прав беше nick, че нетрябва да се дават магии ейтака!!!
Ама всички скочихте срещу него, и затова спря да пише.
Сега си трошете главите, като не чувате какво ви казват хората
дето разбират и могат!!!

PS.
fatal_lady помоли nick да ти даде една инвокация с дракон, дето е точно за оправяне на любов.
ако въобще даде на някого нещо вече!
успех
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_light » 04 Юли 2006, 14:55

The Red Dragon,радвам се че се изяснихме,явно аз съм те разбрала погрешно!Срещу nick не съм скачала и никога няма да го направя защото ние поддържаме връзка, помагал ми е и аз съм му много благодарна!Той ми е дал това за което пишеш, но понеже сега е много зает и не искам да го притеснявам може ли да те помоля да ми кажеш ти дали е уместно да повторя инвокацията с дракон която ми даде nick!Аз съм я правила и резултат дойде!Може ли да я повторя?Благодаря ти за съвета!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот The Red Dragon » 05 Юли 2006, 08:03

незнам какво ти е дал, но съм сигурен че е 1000% работещ ритуал.
няма проблем да я направиш пак, но го питай дали това трябва да направиш.
Дано ти отговори, защото и на ICQ-то не отговаря вече.

помоли Дракона да възтанови и оправи взаимоотношенията ви.
няма да стане бързо, но ако направиш всичко като трябва мисля че ще се оправят нещата.
Незабравя да инвокираш Дракона който ти трябва, всеки се ползва за различни неща.

успех
Аватар
The Red Dragon
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот green_light » 05 Юли 2006, 08:36

The Red Dragon, много ти благодаря за съветите и ще ги последвам!Благодаря!
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Tatiana » 07 Юли 2006, 10:49

drunk
щом не си до мен,няма нощ и ден!!!
Аватар
Tatiana
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор