маг живин?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот МагНаско » 18 Юни 2006, 20:48

аз лично не сам запознат с начина на работа на господина и все пак мисля че не е етично да се коментират такива неста в нет пространството
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот dharma » 18 Юни 2006, 21:03

а не е ли по добре ако някои реши да ходи там да има едно наум??не виждам смисъл тези неща да се пазя тайна.аз казвам какво знам,всекки да си прави изводите
Аватар
dharma
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Netjeret » 25 Юни 2006, 09:24

И аз смятам, че тези Маг Стоенчо, Маг Грую, Маг Петранковица и тем подобни там индивиди трябва да се махнат от общественото пространстнво. Колкото пъти да обърна на култови канали с подобни врачки, всеки път се смея от сърце! Сигурно еденици са тези, които имат и малък проблясък в тях....а като ги гледам повечето лели направо ми става лошо..."на вашият син му е направена черна магия...потърсетИ мЪ на частно да ви кажа кЪк дЪ я развалитИ"...Как пък стана така, че 90% от народа си ходи по улиците с черни, бели и пИмбени магии? И при това въпросните МАГОВЕ искат слонски хонорари! а хората им се връзват... BangHead Получава се така, че ако някой, когото смятат за по-знаещ и влиятелен от тях им каже, "чи имаш черна магия", ами тогава те сами си викат този тип енергия чрез вярата, че тежи над тях ,и всъщност сами си правят проблемите. Знам за доста пострадали по този начин.
Аватар
Netjeret
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 14 Юли 2006, 20:04

Ееее Гали недей така остро към Микаела-никой не търси маг,ако няма нужда от помощ...Лично аз съм на твоя страна. Много е неприятно,когато 1-во ти заговорят за пари...Би следвало поне от етична гледна точка да попитат какъв е проблема нали? Един човек от този сайт ми препоръча маг Живин,но не съм се възползвал от услугите му и не смятам да го правя! Все пак благодаря на момчето,че се опита да помогне с моя проблем...А ти мила Микаела наистина опитай ако искаш,но помни,че после можеш да съжаляваш за това...Ако изложиш проблема си във форума-може да се намери някой да помогне и тогава ще знаеш,че това е истинско и не става дума за пари,не че парите са важни в случая...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 14 Юли 2006, 20:14

Само да допълня за разните му там Маг-мухльовци по телевизиата и т.н... Не просто им се смея,ами и исе вбесявам,като ги видя.Та те си играят с мъката на хората бе! Мамицата им! Ако имах нужната силка-щях да ги натикам в кучи гъз-моментално,не че не са излезли от там,но е трябвало там да си стоят...Гледал съм глупачки,които се забавляват да питат ще се оженя ли в чужбина и т.н. Но има хора,които търсят изгубено дете мамка му и точно тези насрани магове си игратя и с тяхната мъка! Разбираш ли Маг Наско какъв е проблема? И кой те нарече маг а? Човек цял живот се учи и никога не е готов дори да си избърше задника,а ти с какво самочувствие се наричаш маг? Аз знам че,ЕДИНСТВЕНО ПО-ОПАСЕН ОТ НЕУКИЯ Е НЕДОУЧЕНИЯ!!! За сведение,аз не съм Маг,и може би никога няма да имам тая безскрупулна смелост да се нарека така,но искам да се уча! А такива псевдо-магове само замърсяват форума тук...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот galina_dim » 15 Юли 2006, 08:18

Ал, честно ти казвам, събра ми очите... Аз поне не пустосвам като нареждам :) Но това е щото съм дама (единствената ми утеха е, че и Лела Ог е дама :mrgreen: )...
Между другото, пиши на лични има ли нещо променено около теб тия дни...
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот zaek » 15 Юли 2006, 10:01

Но има хора,които търсят изгубено дете мамка му и точно тези насрани магове си игратя и с тяхната мъка! Разбираш ли Маг Наско какъв е проблема? И кой те нарече маг а? Човек цял живот се учи и никога не е готов дори да си избърше задника,а ти с какво самочувствие се наричаш маг? Аз знам че,ЕДИНСТВЕНО ПО-ОПАСЕН ОТ НЕУКИЯ Е НЕДОУЧЕНИЯ!!! За сведение,аз не съм Маг,и може би никога няма да имам тая безскрупулна смелост да се нарека така,но искам да се уча! А такива псевдо-магове само замърсяват форума тук...

Абсолютно съм за това което казваш Алистър и съм съгласна и с Галина. icon_eusa_clap icon_salut Аз не претендирам че съм веща или нещо такова но се инетресувам от тези неща и ако мога ще помогна.Разбира се зависи за какво щото си има проблеми и проблеми.Но аз знам едно нещо и винаги съм се водила от него:ПАРИ ЗА МАГИЯ НЕ СЕ ВЗЕМАТ.Идеята на това е да се помага на хората който имат нужда от това.Може и да греша но не съм чула за прочути магове в древни времена който са вземали пари за това че са помагали на хората.А в наши дни шарлатани колкото си щеш.Излюпил се една сутрин някой с гениалната мисъл "абе що не взема да стана един маг аз че кинти падат добри от разни наивни душици" и речено сторено.И хората им вярват.Имала съм среща с някой такива личности и всеки път в който ми тръгнат с това"абе това ще струва еди колко си"просто им се умихвам и си трагвам.Щото как беше накажи глупакйа с мълчание.Така че относно маг Живин съм малко скептично настроена щото познавам хора които са му дали луди пари а резултат-ниенте. :roll:
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 15 Юли 2006, 11:22

Пари за магия не се вземат-да така е! Но тук трябва да бъдем честни до край....Не поставям в категорията комерсиални лайнари,хората,които наистина могат да помогнат...Предполагам повечето адепти тук/нищо че цифрата е твърде малка/ знаят,че всичко се плаща-дори ,като искаш нещо от духовете-трябва да им платиш с енергия или както те пожелаят,а някои ритуали изискват и по специална подготовка,което е свързано пак с пари...Тук не може да има съмнение,че някои разходи трябва да се поемат,но следва "клиента" пръв да попита за това...Представям си адепт,който помага на 5 човека в рамките на 1 ден и дава от своята енергия...Той ще се превърне в парцал,и следващите 5 нуждаещи се няма да могат да разчитат,защото всеки трябва да се самосъхрани...Но да слушам от гадната Селена,че струва 30лв. само да ме изслуша...Човек и казва добър ден,а тя: 30 лв. струва да те изслушам....Бе мамка ти-аз ще те изслушам за 5 лв. бе! Ще е същия резултат...Знаете ли,май тия псевдо-шибаново-магове не са виновни толкова много....До като има овце-винаги ще се намери кой да ги стриже...Но да си играят с мъката на хората? Това за мен означава,че понятие си нямат от магия,защото иначе щяха да знаят,че всичко ще им се връща...Но пак си ме дразнят-дори да им се върне някой ден-аз няма да съм там за да видя-искам сега да се разкарат...Също като фирмите за надомна работа...Отива човечеца закъсал го здраво-няма пари за хляб и му казват: дай сега 200лв. и ще ти дадем да работиш у вас...Той търси заем-ония идиоти си карат мерцедесите,а беднякът затъва още по-здраво...Да бъда честен докрай:НЯМАМ МИЛОСТ ЗА ТАКИВА Не съм Бог и не мога да простя такава гавра на никого...Така,че който желае да бъде унижен,излъган и подигран,защото това си е подигравка,да търси Селена,Живин или филанкишията,който не-да се оправя сам! Не е срамно да поискаш помощ ако не можеш да се справиш,срамно е да не опиташ! Аз съм човек,на който би му било неудобно да извика за помощ дори ако се дави,но ето че ми се наложи да потърся такава! Благодаря от сърце на хората,които се озоваха!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 15 Юли 2006, 11:29

Извинявам се на всички,за острия език. Предимство на пола може би? Можеш да си простак без другите да се впечатляват особено...:) Просто тия адски ме дразнят-те са по-лоши от природно бедствие или от някой изперкал сериен убиец,защото вредят много повече ...Надявам се някой ден да измислят препарат и заедно с пролетното пръскане за комари-да пръскат и за такива вредители...Пак се извинявам!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот creative » 15 Юли 2006, 12:24

alistar написа:Извинявам се на всички,за острия език. Предимство на пола може би? Можеш да си простак без другите да се впечатляват особено...:) Просто тия адски ме дразнят-те са по-лоши от природно бедствие или от някой изперкал сериен убиец,защото вредят много повече ...Надявам се някой ден да измислят препарат и заедно с пролетното пръскане за комари-да пръскат и за такива вредители...Пак се извинявам!

Абсолютно е така и според мене.Обаче има и една друга категория нищожества ли, не знам как да ги нарека.Става дума за онези, които използват вродените си, наследени или придобити способности, за да навредят на човек, когото дори не познават за някаква бих казал жалка сума, в размерите на бедите, които умишлено причиняват.И според това, което знам го правят напълно целенасочено по поръчка на разни завистливи жалки измекяри, които искат да развалят един живот.

Това горното не е винаги така ама вие го знаете...

Сега искам да попитам, въпреки че се отплеснах от темата, нещо.
Значи например ако даден човек поръча черна магия, при маг(човек който се занимава с правенето на такива)
и тя бъде намерена и развалена, възмездието при кого отива?
В смисъл - лошото, за което е правено проклятието се връща на оня който го е поръчал, или отива при магьосника, който си има защити и той го отпраща на оня дето го е поръчал?

Аз не разбирам от тези работи, но ми е много любопитно и макар че може горезададеният ми въпрос да е описан и да изглежда наивно аз съм сигурен, че който трябва ще го разбере и ще се поне опита да изясни/отговори.
Аватар
creative
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 15 Юли 2006, 13:39

Галче, цепите мрака тука!!!
Права си, и Алистар е прав - псевдомаговете могат много да навредят, а тея "астрологчета" в 2001 са отделна биологична маса, забъркана с малко езотеричен реник според мене! Пълна загуба на средства е да се занимаваш с подобни!
Маг Живин - не съм го виждал, не съм го чувал, не ми и трябва - аз съм се научил, че никой не може да ти разреши проблемите, ако ти сам не си ги разрешиш - било то с магия, или не!

МагНаско - Галина е права - името ти звучи странно, защото маг може да те нарекат другите, а не ти - все едно аз да почна да се наричам премиер, защото ми се иска! Трябва да си заслужил титлите си...
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 15 Юли 2006, 15:40

Алистър като казах че пари за магия не се вземат нямах предвид не се дават.НАпълно съм наясно че безплатни обеди няма и когато някой е решил да ти помогне е редно да се отбагодариш по някакъв начин и да си платиш за помоща но ти както и колкото решиш.наскоро един приятел ходил при една жена и е останал очарован-не само че жената му помогнала ами и дума не обелила за пари.Чак накаря той попитал какво ще струва при което нейния отговор бил"нямам тарифи моето момче кой каквото може и каквото иска"Е такива хора уважавам.Тя била по скоро врачка както се наричат гадателките днес но е успяла да му помогне като му казал акакво да направи и той го е направил.Така че всичко на този свят се плаща но както ти казаваш за добър ден да ти кажат дай 30 лева е супер брутално според мен.Ако се налага да ти се направи даден ритуал за който трябва да се купят по специални неща и да се правят ок съгласна съм да се каже дадена сума но както ти казваш трябва ти да попиташ а не за нищо аде хоп една торба пари.
Creative доколкото съм запозната когато се разваля черна магия ако искаш мага който я разваля може да я върне на този който я е направил ако ли не простоя се "изхвърля"Разбира се оказа влияние на този който я разваля но при добра защита не е толкова опасно.Това съм чула не знам доколо е вярно и до колко съм права.Ако съм в заблуда се извинявам.Не обичам черните магии и гледам да не се занимавам и да не чета много много за тях,въпреки че подхода ми до някъде е грешен.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 15 Юли 2006, 17:29

Мили Зайко! Та ние всъщност с теб НЕ спорим!:) На едно мнение сме! Просто много бях запалил ,а и винаги съм готов да припаткам,като става дума за такива долни мошеници...В горните постове се изказах твърде крайно относно заплащенто и после ,като прочетох се замислих,че като поставяме всички в един кюп-може да обидим хората,които наистина са със ЧИСТО СЪРЦЕ -може да помагат-може да не помагат-това е тяхна воля,но такива стойностни хора наистина ИМА в тоя форум и поясних защото искам да ги изключа от тая категория! Не ,че аз съм човека,който да може да включва или изключва каквото и да е,но правдата го изисква! Сега за Креатив-приятелю-на мен лично идеята черната магия да се върне при създателя си ми допада най-много! И защо да се хвърля в течаща вода и тям-подобни-да се замърсява ефира с хорската злоба? Да си я взема обратно,който я е направил или поръчал или и двамата и да си се давят с нея! Ех, ако ставаше така,колко ли злобари щяха да се пръснат по улиците на парчета...Предплагам,че това би бил ефекта-пръскане-злобата извира под огромно налягане-иначе щеше да е дискомфорт....//Не съм спец и това е само мое мнение-не го приемайте за 100% вярно!//
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот kalenik » 27 Сеп 2006, 07:38

Аз лично смятам, че ходенето по разни врачки и гадателки е загуба на време и ПАРИ !!! Zащото винаги искат пари.. А също така, никой не може да избяга от бъдещето си. Всеки има свой път, който трябва да извърви през живота си и не трябва да се опитва да го променя по неестествен начин. Ами ако ти кажат, че ще умреш скоро и няма как да промениш нещата? Нали ще започнеш да мислиш само за това и ще го предизвикаш сам???
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот МагНаско » 27 Сеп 2006, 14:04

за себе си мога да кажа само едно това че ника ми е МагНаско явно има някаква причина за да реша да се пиша така

мнението което споделих че не е етично да се плюва зад гарба на даден човек си остава кои и как иска нека да ме разбира

И МОГА ДА КАЖА ОТКРИТО ако има човек които е потарсил от мен помощ и аз сам казал че ще помогна а в същото време сам се подиграл с него или сам го ограбил нека да го сподели

а що се отнася за шарлатаните да наистина много са за сажаление врачки и баячки в БГ колко щеш с лопата да ги ринеш наистина ми е болно когато доиде някой ограбен и излаган от някой си специялист и експерт писнало ми е да оправям бакийте на някои''колеги'' ама какво да се прави ако мойеш и ако си призван да помагаш трябва да го направиш или поне при мен лично е така

що со отнася до заплащането няма нищо даром в този свят работил сам и за един компот и за 1000лв всичко е индивидуално

а и междо другото корбан без агне няма нали така

желая успех на всички тръгнали по патя на светлината и нека тя да баде жинаги с тях

хара кати кати хара перми ката хара ката :):):)
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 27 Сеп 2006, 18:35

Маг Наско! На кого помагаш бе? Магията не е за НЕГРАМОТНИ!!! Няма как да стане... Чудя се дали си четеш писанията преди да ги постнеш? И това, какво можеш да кажеш открито,не е същото,като това какво може да каже друг за теб,за това ако нямаш против да поизчакаме и второ мнение...И май тоя форум не е за реклама-аз работя реклама и тук на това ми понамирисва...Дали обонянието ме е подвело а? Сори,че пиша на ТИ,но тук повечето сме като голямо семейство, и ако някой го закъса-помагаме! Та ако някой хване въшки например-длъжни сме да му кажем или да го намажем с газ...;)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 27 Сеп 2006, 19:16

като си толкова грамотен засто не ме светнеш и мен малко а сто се отнася до рекламата чесно казано нямам нжда от такава а и междодругото не обичам да си чета писанията те сами си се четат

не случаино споменах ако има някои нека да изкаже мнение за мен

желая ти успех
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 28 Сеп 2006, 06:51

Няма да те "светна" "ЗАСТОТО" ,"ЧЕСНО" казано,ме боли глава,като ти чета глупостите. Пиши си у вас,та "сами да си се четат" На мен не помагаш-разболявам се от простотии...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 28 Сеп 2006, 22:14

И мен хипер много ме дразниш...
МАГнаско, пък и май до сега не чухме трета страна,
никой на който си помогнал май не бърза да се изкаже
Мили alistarр, май обонянието ти не те е подвело
човека си прави реклама, ама с неграмотносста си и това
даже като хората не може да направи....
А както казва, писанията му сами се били чели...
надявам се да е така, нека продалжът да се четат сами,
а не да мъчи нас с ръсенето си из темите...
Mell

Мнениеот alistar » 29 Сеп 2006, 06:52

Винаги съм те обичал драга Мел-говорим на един език:)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

ПредишнаСледваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор