Търся прост обикновен ритуал за практична цел

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Leviathan » 19 Юли 2006, 14:02

Търся ритуал, който не изисква сложни за намиране или правене материали, който да ми помогне в осъществяването на една проста цел - да превъртя играта Shaman King - Master of Spirits. Вече съм на нивото, което наричам "гробищните земи". Просто искам ритуал, който ще ми помогне да завърша играта срванително лесно.
Пост Скриптум
Ако просто мислите, че идеята е глупава, то тогава просто не пишете тук, за да няма излишни спорове. Който знае нещо по въпроса - да пише.

Лек ден!
Изображение
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ekaya » 19 Юли 2006, 14:11

що не пробваш някой Cheeeeeeeet изпървом :mrgreen:
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Leviathan » 19 Юли 2006, 14:20

Играта е за Game Boy Advance, и няма "кодове" в истинския смисъл на думата. Само са писали насоки как да се побеждават босовете(открил съм, че единствено, от което се нуждая са храните и малко стратегия).
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 19 Юли 2006, 14:52

Ритуал за игра????? Древно изкуство за игра?!?!?! Разбирам да е сериозен проблем, да е свързано с живота, със здравето, с душевна болка...с нещо сериозно. Но игра....
Не мисля че магията е за игри, за проби и подобни неща. Съжалявам, но това ми изглежда като подценяване на силите, като омаловажаване... Звучи несериозно.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Leviathan » 19 Юли 2006, 15:08

В гримуара "червения дракон", пише как с помоща на духове, можеш да печелиш всякакви хазартни Игри. Така, че не виждам проблем, за ритуал, за помощ в Игра.
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wanda » 19 Юли 2006, 17:09

Leviathan написа:В гримуара "червения дракон", пише как с помоща на духове, можеш да печелиш всякакви хазартни Игри. Така, че не виждам проблем, за ритуал, за помощ в Игра.

Хаха, ти ме разби... Не ми се вярва да има някакъв ритуал... Ритуал ли? Та тва твойто си беше направо обида... Хората питат за ритуали за спасяване на животи, ти питаш за комо. игри... Вбесяващо е icon_censored
Аватар
Wanda
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sexy_pi4 » 19 Юли 2006, 17:31

protest delete topic protest
Аватар
sexy_pi4
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Leviathan » 19 Юли 2006, 18:11

Както казах, не искам никакви спорове, затова виждам, че по темата няма какво повече да се пише, затова моля Уизард да я истрие.
А колкото до секси пича - абе я отивай да търсиш от къде "да си кОпиш" карти таро".
И без повече хорска жлъч.
Аре!
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот hekata_ehnaton » 19 Юли 2006, 20:12

Що не пробваш ритуал за изчистване на съзнанието, за да ти се увеличат рефлексите? Това мисля е полезно... като за начало, после палиш свещичка пред божеството, в което вярваш и.. молитви и пост до постигане науспех! :)
И една медитация също няма да се отрази зле - ще ти помогне да се оттърсиш от това, което не ти е нужно по време на играта. Аз така правя преди изпит :)
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 19 Юли 2006, 20:27

Не ти трябва ритуал за подобно нещо.Опитай да се свържеш с
егрегора на всички играещи тази игра и приложи правилото брейн
сторм-просто медитирай известно време върху енергийната мрежа
която опасва всички играещи,поискай техните знания и опит да се
влеят в теб,започни да играеш,но се остави на инстинкта си-играй
с първата мисъл,която ти идва наум,с първото действие,което ти
дойде отвътре...мисля,че ще успееш:)).
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Leviathan » 20 Юли 2006, 09:44

Арийско Слънце, това не ми е много ясно. Аз лично смятам, че съм на добро ниво с визуализациите, тъй като мога да визуализирам ясно, дори и със отворени очи, но просто не ми се струва реално.
Тази техника, просто да медитираш и да си "представяш" ли е? Защото аз не съм на нужното ниво, за да го почувствам "реално".
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот zaek » 23 Юли 2006, 15:09

Ритуал за игра????? Древно изкуство за игра?!?!?! Разбирам да е сериозен проблем, да е свързано с живота, със здравето, с душевна болка...с нещо сериозно. Но игра....
Не мисля че магията е за игри, за проби и подобни неща. Съжалявам, но това ми изглежда като подценяване на силите, като омаловажаване... Звучи несериозно.

Абсолютно за.ЕлиКАрим е изказала и моето мнение много точно.Деца вземете и пораснете и стига с тези глупости.Абе кво ви става бе хора?Що си мислите че магията е нещо което да се ползва и прави за щяло и нещялобе?Съвземете се и започнете да мислите.Извинявай Левиатан ама не мога да се удържа и да не си кажа мнението.По голяма глупост от това не съм чувала.ПОлушай Слънцето може да помогне или просто се шпонапъни и с малко повече труд си изпълни желанието сам.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AZA » 12 Авг 2006, 02:30

Зайче , ели ... ако Левиатана успе да направи това което му е казал Слънцето , не мислите ли , че същото това нещо ще му бъде от полза е бъдеще ... не за игра , а за нещо друго ...
просто по този начин ще получи опит ... който ще се съгласите е важен ...
и все пак наистина на пвръв поглед темата вбесява .. докато ен видях мнението на Слънцето и не ме наведи на мисълта горе
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот zaek » 12 Авг 2006, 07:34

Aza ако си прочел мнението ми изцяло точно това съветвам Левиатан- да послуша слънцето.Наречете ме скептик или песимист но ако той успее да постигне това което Слънцето го съветва в коеето малко се съмнявам защото без опит и достатъчно знание е трудно дали занапред ще го използва за нещо п добро?Пардон не за по добро а за по умно защото "добро"е относително понятие кото всеки разбира по свой начин.Дали ако овладее тази техника утре няма да я използва за да "изсмуче"енергията на свой противник според него който просто го е нарекъл "глупак" или нещо подобно?Това автоматично го превръща в енергиен вампир.Метода на слънцето е мнооооого добър но трябва да се използва разумно.Не знам просто смятам че магията е нещо с което шега не бива.Трябва да се уважава нещо което е по древно от самися свят.Знам че ако можем да си улесним живота използваме всякакви средства но магията не е модно течение и трябва да се внимава с нея.Левиатан ако искаш да научиш нещо просто попитай.Не задавай въпроси с който да съдят хората че вместо мозък имаш въздух и мравки в главата.Тъпо е да се използва нещо толкова силно и могъщо за една никаква си игра която с повече усилие би спечелил и ти самия без помощ от магията.Утре ще поискаш нещо друг "добри приятелиЩще ти дадат съвет какво да направиш и как да го направиш с магия и така можеш да оплескаш нещата че не ми се мисли за последиците.Момче с това шега не бива.
Аватар
zaek
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Leviathan » 12 Авг 2006, 12:13

Нямам абсолютно никакво желание за ритуал за добри приятели. Това първо. Нямах намерение да чета просторни доклади, колко е Висша магията. Просто попитах за "ритуал за практична Проста цел". Можеше да не е Ритуал а само техника, която ми беше дадена.
Лек ден.
Аватар
Leviathan
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор