Хммм...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Air » 31 Юли 2006, 02:19

Преди време писах за моята приятелка, и за баба и...Е нещата вече стоят малко по-различно:). Баба и я нямаше...до онзи ден.Оттам се започна главоломен развой на събитията...и увеличаване на странните неща които се случват.Вчера докато седяхме в кухнята тя каза че вижда някакво момче с червена кожа,което си събува обувките на вратата.Аз не обърнах особено внимание, по простата причина че тя вижда доста неща.Но преди половин час доста се стреснах, когато тя се сети кое е момчето.Оказа се, че преди време е паднало в някакъв изкоп, откъдето са прокарвали тръби за топла вода, и се е сварило, или нещо подобно...не искам да навлизам в подробности.Тя не е била там,и никога не евиждала момчето - починало е още като дете.Но утре ще помолим родителите му за снимка.
Преди около час, тя каза че вижда на двора ми жени които танцуват, хванати за ръце.Започва да вижда все повече и повече неща.Вчера е пила успокоителни за да може да заспи, и вече започнах да се притеснявам за нея.Утре ще ходим на нещо като консултация, но ако имате някакви предложения, ще съм доволен да ги чуя.Благодаря предварително!

П.С. : А вчера цяла нощ четох темите от форума,защото не бях влизал доста дълго време-правя го на периоди, просто така се случва.След това едвам си легнах - от ключа на лампата до леглото изпитвах някакъв страх, след това имах чуството че някой ме гледа..ама си викам "Ааааааааа да си ги нямаме тия!" и се обърнах и заспах :) Но въпреки това мисля, че това,и тези жени (самодиви?) на двора са свързани...Ако някой има предложение за това какво да направя, моля да пише.Благодаря предварително.
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Мнениеот hekata_ehnaton » 31 Юли 2006, 12:39

Няма място за предположения - всичко е ясно. Приятелката ти е целуната от Съдбата - вижда мъртвите. Жените, които играят хоро пред къщата може да са отдавна умрели жителки на Софийско поле. Кажи й да не се страхув от тях, защото те са жители на съвсем различно ниво на Астрала - притежават единствено Надежда, че делата им тук ще се извършат до край. Ако някой от тези "видения" й проговори, нека тя му отвърне - мъртви или не, те все пак са хора - трябва да се отнасяме към тях с уважение. Това е - справки (малко тривиално може да прозвучи, но...) "Шесто чувство"....
Нощта е моят дом
Аватар
hekata_ehnaton
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Air » 31 Юли 2006, 23:37

Благодаря!
Аватар
Air
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор