Защо правите магии ?

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Мнениеот van pan » 01 Авг 2006, 18:55

Прави това ,което смяташ за правилно,но имаи предвид ,че при всеки е различно.Ако мислиш ,че не трябва да правиш магий-не прави твоя си работа.Аз вярвам не в корана ,а в личния опит и чувства
Аватар
van pan

Мнениеот ultra » 03 Авг 2006, 15:11

Аз пък искам да питам защо след като според Корана магиите са оръжие на сатаните,защо ходжите правят магии?

А за тъмноно и мен ме е страх от край време.И досега спя на нощна лампа въпреки,че съм близо на 23 г.А като загасям лампата в някоя от стаите бързам да затворя вратата зад себе си,защото все си мисля,че някой има за мен.Дали параноя или не,ама много ме е страх.Особенно след като едно момче на моята възраст една вечер където работих (преди година) на път за тях видял някакъв "човек",доста висок,целия в черно(като с някакво наметало),застанал на място където не може да се качи човек и го гледал.Доста страховито нали?И ако бяхте видяли реакцията на момчето като се върна,ревеше като малко дете,не можеше да си каже името от уплаха и половин час не можехме да разберем за какво говори,щяхте наистина да ви добъзее.Момчето си тръгна,чак като се съмна,към 7 някъде,отказа да се прибере по тъмно въпреки предложената му помощ от други да го изпратят.
И как да не ме е страх,че мястото на "инцидента" е на 50 м от къщи...
Аз си нямам обяснение на случката...А вие?
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Предишна

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор