Îò÷àÿíà ñúì!Ðåäîâíî ÷åòà âñè÷êî âúâ âàøèÿò...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот vamp_girl » 07 Авг 2006, 17:07

Îò÷àÿíà ñúì!Ðåäîâíî ÷åòà âñè÷êî âúâ âàøèÿò ñàéò è ðåøèõ íàé-íàêðàÿ äà ñïîäåëÿ ïðîáëåìà ñè.Áÿõ ñ åäèí ÷îâåê ÷åòèðè ãîäèíè îò êîèòî ïîñëåäíèòå äâå æèâÿõìå çàåäíî.Ðàçäåëèõìå ñå ïðåäè åäíà ãîäèíàè îò òîãàâà æèâîòà ìè ñòàíà èñòèíñêè ÀÄ!Ðàçáîëÿõ ñå îò àíîðåêñèÿ îòñëàáíàõ ñ 10 êãð,ïîñëå ìå ïðèåõà â ïñèõèàòðèÿ.Ñëåä êàòî ìå èçïèñàõà ìå áåøå îáâçåëà ìàíèÿ ÷å òðÿáâà äà ñå ñàìîóáèÿ,â íåóñïåøíèÿ ñè îïèò ñè óâðåäèõ áúáðåöèòå è ñúðöåòî,ïîíåæå áÿõ èçïèëà ìíîãî ñèëíè õàï÷åòà.Ïàê ìå ïðèåõà,íî òîçè ïúò â áîëíèöà. ìîìåíòà íåçíàì êàêâî ñòàâà ñ ìåí.Òîé âå÷å èìà äðóãà,ðòâúðäè ÷å ìå îáè÷à,íî íåìîæå äà å ñ ìåí.Êîãàòî ìå âèäè î÷èòå ìó ñå ïúëíÿò,íî ñàìî äî òàì.Èñêàì èëè äà ñè ãî âúðíà èëè îêîí÷àòåëíî äà ãî çàáðàâÿ!Ìîëÿ âè êàæåòå ìè êàêâî ìèñëèòå,äúëáîêî âè óâàæàâàì è èñêàì âàøåòî ìíåíèå.Íå èçäúðæàì âå÷å òàêà!!!!!!áëàãîäàðÿ Âè!
Аватар
vamp_girl

Мнениеот NusCkalbor » 07 Авг 2006, 19:11

Здравей , разгледах нещата при теб и видях нещо , което е меко казано вързано с теб. Първо опитай се да се откачиш от неговата връзка и после и от твоята ( не говоря за любов). Идеята е , че става дума за един вид обсебване от теб и от него. И е нужно да бъдете разделени. Ако си готова де.
Сънищата , които сънуваш понякога свързани с него , ще се опитам да ги разкарам. А за анорексията - ще поговорим пак.
Дай си данните на лична бележка и ако мога ще помогна или ще поговорим по-обстойно.

Бъди усмихната и обичай себе си първо!
:)
Аватар
NusCkalbor

Мнениеот vamp_girl » 07 Авг 2006, 21:32

Наистина ми е много трудно,непрекъснато ми се плаче.Не съм някоя лигла дето да каже искам го,ей така на инат.Разбирам че наистина това се превърна в проблем за мен.Това ми е пощата kuma_@abv.bg,ще съм благодарна на всеки който ми помогне! icon_flowerface
Аватар
vamp_girl

Мнениеот МагНаско » 10 Авг 2006, 19:45

ако желаете може да се сваржете с мен лично мисля че ще мога да ви помогна
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mell » 10 Авг 2006, 20:07

vamp_girl...мила, за съжаление
мога да ти помогна само със съвет.
Изпитвала съм го това и е много по трудно
да си влюбен, като за последно на 33, отколкото
на 20. Вярвай ми минах през ада
но силите, които ме спасиха, бяха вътре в мен.
Никой от тук не ми помогна.
Не се доверявай на никого от този сайт,
не казвам, че няма можещти, но
първо ще ти се лепнат всякъкви ...все едно, че болката ти ги привлича. Мисли много.
Аз прибързах... и сгреших
Виж , чети, създай си представа...и след това
сама си реши...
Само не бързай !!!
Mell

Мнениеот vamp_girl » 10 Авг 2006, 20:33

Сега като се замисля това което казваш е напълно вярно.Просто никога не съм вярвала ,че ще се случи на мен.Винаги съм гледала много повърхностно на всякакви видове любови :oops: И изведнъж като стана така,незнаех как да реагирам и ми беше по-лесно да си казвам че си втълпявам,че не е той човека и т.н.Обаче след една година вече разбирам,че нещо не е както трябва,да забравя него не е като да забравя който и да е.Както казах не съм лигла дето де се тръшне защото е била 4 год. с него-НЕ СЪМ!Просто осъзнавам че имам някаква много силна връзка с тоя човек и най-лошото е че го загубих.Просто това е единственото нещо което ме прави щастлива и искам да си го върна.Знам че магията не е начина,но ситуацията е много сложна и затова се изисква и някакво въздействие за да е по-уверен.Благодаря ти МЕЛ, много си мила :)
Аватар
vamp_girl

Мнениеот Mell » 10 Авг 2006, 20:44

Не казвам, че не се нлага, наистина понякога има
нужда от магия, просто внимавай на кой се доверяваш
и се пази!!! Желая ти успех от цялото си съце !!!!!
Mell

Мнениеот sanguinary » 10 Авг 2006, 23:40

Да,успех и от мен, ако се стремиш да забравиш и да продължиш напред.
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор