Преди да заспя...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот ultra » 03 Авг 2006, 15:26

На някой това име да му е познато?

Хермит ???

Знам,че на английски означава отшелник...
Ама питам с друга цел.Напоследък имам едни кофти сънища и преди да си легна прочитам една драконово заклинание за защита и когато го направих първия път имах чувството като си легнах,понеже по корем спя че нещо ме натиска по гърба яко,все едно имам плоча и ми тежи..и тога ми изникна ей така от нищото това име,записах си го,че иначе щях да го забравя...
Много ще съм благодарна ако някой ми даде някакъв отговор..че на мен не ми е мн ясно какво стана.
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 04 Авг 2006, 15:39

Хммм, ако се занимаваш от скоро с магия... напредваш значи.
По принцип, ние Скорпионите спим по корем:wink: , но определено това име, което си получила в съня си, Е името на Твоя личен Дракон! Можеше и да не го казваш така открито тук пред всички, но ясно е, че още не си много навътре с нещата от магията.
Ок, значи с това име можеш да извикваш ТВОЯ (това име ще работи само за ultra) личен Дракон и започваш да се обучаваш или да общуваш по принцип с него.
Това е за сега, друго инфо на този етап не ти е нужно (по отношение на името де).
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот ultra » 04 Авг 2006, 17:31

Wizard : 10x за отговора.Определено съм начинаеща,защото това ми е първото магическо нещо,което направих и то явно с резултат icon_eusa_dance
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 11 Авг 2006, 12:22

Поздравления ultra :mrgreen:
Драконите са супер. Това което си чувствала не е притискане, а дракона прави около тебе сфера от енергия/ при мен е преливане от синьо в оранжево/, която те защитава от атаки и др.
Дракона пазител е от низшите в ерархията, но може да те предупреждава за опастност или атака срещу теб.
Името което си получила е на твоя дракон и можеш да го използваш при евокация или инвокация, магия/доста ще увеличи моща и, особенно ако е драконова магия/ или др.
Незнам на какво ниво си но ако искаш да се срешнеш с твоя дракон трябва да влезеш в града на Драконите в астрала.
Ритуала е сложничък, но пък си заслужава това което ще видиш.
Такова нещо не бях виждал преди, супер е.

желая ти успех
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ABPOPA » 11 Авг 2006, 12:42

ultra написа:На някой това име да му е познато?

Хермит ???

Знам,че на английски означава отшелник...
Ама питам с друга цел.Напоследък имам едни кофти сънища и преди да си легна прочитам една драконово заклинание за защита и когато го направих първия път имах чувството като си легнах,понеже по корем спя че нещо ме натиска по гърба яко,все едно имам плоча и ми тежи..и тога ми изникна ей така от нищото това име,записах си го,че иначе щях да го забравя...
Много ще съм благодарна ако някой ми даде някакъв отговор..че на мен не ми е мн ясно какво стана.

и какво е това заклинание?
Аватар
ABPOPA
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ultra » 11 Авг 2006, 18:50

nick
Много неща ми се искат,ама сега съм на ниво само четене и учене.Сложно ми се струва това със срещата и другите,защото не съм дорасла още за тези неща.Но ми е драго много,че тук получавам инфо за почти всичко от което се интересувам. icon_eusa_clap
10х още веднъж на всички.
Аватар
ultra
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор