Заклинания за защита и желание

Публикуваните от вас ритуали са и трябва да бъдат силно и ефикасно работещи.

Модератор: rain

Мнениеот EliKarim » 29 Авг 2006, 13:29

Заклинание на защитата Вие ще имате нужда от малка, черна, кесия за памучна тъкан или малка торбичка, в която да се поберат билки( за предпочитане с връзка или на шнур).
Най-подходящо време за изпълнение на ритуала е вечерта преди събота, или по време на пребледняващата луна.
Като начало трябва да начертаем така нужната ни петолъчка, но с черното мастило (туш, въглен) на малко парче хартия или стар плат. С това парче се увива кесията с билките и се носи в чантата ни, в джоба…в нас.
Във въпросната кесия се поставят:
малък чист кристал (може да се ръководим от зодията си и ако не се лъжа Ариеца беше постнал някъде тема за кристалите), парче от рибарска мрежа, щипка сол, сушена билка Пелин, малко парче на олово - (тежест за риболов също върши работа) ,малко снопче от вашата коса. Всичко това се зъвързва с три възела. Носи се постоянно за защита, толкова време колкото ние сметнем за нужно и подходящо..

Заклинания на желание

" Бъдете внимателен какво ще си пожелаете... то може да се случи!"

Пригответе : голяма купа, дървена лъжица и сито или цедка.
Билки: канела, безъл, детелината, джинджифил, риган, чай, коча трева, жасмин, женшен, лавандула, бор, карамфил. Ако не успеете да намерите всички билкине е проблем. Възможно е да липсва една или две, но в това число не канелата и жасминът. Най-подходящо време е при нарастваща Луна или ветровит ден.

Поставете всички съставки в купата. Това се стрива на прах с лъжицата без да се оставят големи парчета. Грубата субстанция се поставя в сито или цедка и се отсява финен прах. Нужна ни е поне шепа тревен прах за въпросното ни желание желание. Поставяме сместта в кесия или малко торбичка, която да носим със себе си. Ако сме наясно какво искаме взимаме част от праха, хвърляме от него на вятъра мислейки си че освобождаванем с него част от желанието си.
Това което бихме казали в този случай е индивидуално за всеки. Бих препоръчала думите да са такива, каквито ви идват на ум от сърце. Вярата в положителния резултат е задължителна.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот treskea » 29 Авг 2006, 18:13

предполагам,че билките могат да се набавят от някоя билкова аптека,че не се сещам от каде другаде да си вэема
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 29 Авг 2006, 20:29

Благодаря много,Ели:)).Само да попитам каква е тази билка "безъл"-споменала си я в "изпълняване на желание"?Благодаря предвари
телно.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 30 Авг 2006, 01:22

Да, безъл и коча трева не са ми ясни.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 30 Авг 2006, 08:24

Ами "коча трева" е най-често срещаното име на билката Nepeta cataria. Намира се, аз лично я купих от билкар. А безъл аз също не открих, също е някакъв синоним на билка. Лично аз направих ритуала без безъл и лавандула, имаше ефект и затова поствам целият, така както съм го взела.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Slayer fest'06 » 10 Сеп 2006, 18:44

А от аптеката 6те ни вършат ли работа (Ина4е заклинанието е много яко аз си падам по билкова магия най-ве4е само4е като 4уя сандалово дърво 6 кинта и пристам у болницата :) ) Ели според мен си доста мъдра и добра ти си добър 4овек (изоб6то не се мазня или лъская казвам само истината! ) :) Можеш ли дадеш още такива рецепти за други муски , заклинания , или отвари! :) ПРЕДВРИТЕЛНО МЕРСИ! :)
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Cath » 11 Сеп 2006, 16:18

аз имам предположение какво е "безъл". на английски basil е босилек, може да е някакъв странен вид превод, но това беше първото, за което се сетих като прочетох коментарите тука. пак повтарям - просто предположение.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Lilith » 23 Апр 2007, 22:54

Basil е точно босилек и съм убедена , че това е което Ели има предвид. :))) Коча трева и на мен не ми беше известна но я открих в нета и исках да ви пусна картинки да видите и двете неща :)))) ама не ми приема файла за босилека
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 24 Апр 2007, 16:52

Slayer fest'06 написа:Можеш ли дадеш още такива рецепти за други муски , заклинания , или отвари! :)

Всъщност имам такива и когато имам повече време ще ги подредия из форума.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот alana_lire » 27 Юли 2007, 11:56

хммм...много интересно заклинание. само да попитам дали може да ползваме билките дето ги продават на прах в магазините( канела на прах има..) и това с бора,кое по-точно му използваме- кората , игличките,шишарките,и карамфила може ли да си го купим ,да си изсъхне вкъщи и тогава да го ползваме...има ли значение какъв чай ползваме???????????
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 15:16

Предполагам,че става въпрос за подправката-карамфил,слага се при приготвянето на меденки и др. сладкиши,както и при зъбобол.Също така се гори на котлон със захар и муска за оправяне на отношения между съпрузи.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 27 Юли 2007, 17:26

stanislava: Да, точно този карамфил на подправка се използва в случая. За оправяне на любовни отношения съм изпробвала следната комбинация от билки и растения и определено много ми помага: В чаша с червено вино и розова вода /може и розови листа, но аз нямах/, се прибавят ванилия, канела, карамфил, захар, мента, розмарин, кориандър, червен пипер и ябълкови семена. Силно действащо е.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот EliKarim » 27 Юли 2007, 17:49

Да, така е. Става въпрос за подправката карамфил. :wink:
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот stanislava » 27 Юли 2007, 19:19

Особено интересна е фомата му-на фалос
avanabil-страхотна комбинация,бих добавила малко сок от грейпфрут.
Аватар
stanislava
MagicGateBg Приятел

Мнениеот avanabil » 28 Юли 2007, 03:35

Ели, извинявай, че се опитах да отговоря на въпроса за карамфила вместо теб, но изчетох внимателно всичко, което си написала и разбрах, че става въпрос за тази подправка.
Странно, а на мен формата на карамфилчето ми прилича на една от руните за защита или пък на човешка фигурка с протегнати към небето ръце. В любовната магия биха могли да символизират двама души според мен... :)))
Знаеш ли, че се сещам за още много съставки, които бих добавила, и които определено са свързани с привличането на любов: Грейпфурта, както казваш, е една от тях...кокос, лимон, копър, смокиня, джинджифил, женшен, лавандула, кимион... Разнообразието е огромно.
Аватар
avanabil
Модератор

Назад към Заклинания - Ритуали

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор