имам нужда от съвет

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот li » 18 Сеп 2006, 09:00

Между мен и още един човек има връзка (душевна),въпреки че и ние вече не сме сигурни каква е.Винаги усещаме какво става с нас , няма значение , че той е в Лондон , а аз в България.Когато съм зле той винаги ми помага , но лошото е , че и той има ужасно много проблеми , всеки ден го пребиват и какво ли не , усещам всичко , усещам болката му , понякога дори го виждам как лежи на земята целия в кръв .Не знам как да му помогна , дайте ми съвет моля ви какво да направя , как да го улесня и да го предпазя.От скоро се занимавам и не съм опитна разчитам на вас да ме посъветвате.
Аватар
li

Мнениеот Wizard » 18 Сеп 2006, 12:31

Определено човека има проблеми с дрогата! Не мисля, че имате необходимата сила и способност (магическа), за да му помогнете.
Трудно би станало, да му помогнете и то от разстояние, на човек, който НЕ желае никаква помощ...
Не знам, пишете ми на лична бележка, ако сметнете, че мога да ви помогна с нещо.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот li » 21 Сеп 2006, 08:32

Има ли някой,който може да ми помогне?ден след ден положението става все по зле,а сама не мога да се справя.Ще направя всичко,което може да му помогне без значение какво ще ми струва!Единственото,,което в момента не мога е да плащам имам доста голямо затруднение с парите,но ако няма друг начин ще намеря от някъде.Умолявам ви,поне ме посъветвайте , трябва да има начин.Моля ви!
Аватар
li

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор