ОТМЪЩЕНИЕ

Тези от Вас, които имат любовни терзания, биха могли да споделят тук своите притеснения. Надяваме се да намерят верния път към любовта...

Модератор: venus

Мнениеот myri » 23 Сеп 2006, 20:17

Здравейте, искам да попитам за някой ритуал, с който мога да си отмъстя на бивш любовник. От сигурен източник разбрах, че за да ме има, той е използвал магия и ме беше зомбирал в продължение на година и нещо. Как мога да си го върна, т.е. да направя така че да полудее по мене, място да не може да си намери, бял ден да не види, да разваля семейството му така както той развали моето? Има ли такава магия, при условие че той е от друг град? Не искам обаче аз да лудна отново по него, искам нещо което да го накара да моли и да разбере че всичко се връща.

Благодаря Ви предварително.
Аватар
myri

Мнениеот myri » 23 Сеп 2006, 20:20

Заради него си разбих здравето, нервите и стигах три пъти до болница. Семейството ми се скапа, щях да оставя дъщеря си без майка, заради думите на този лъжец. Искам отмъщение, не мога да го преглътна вече толкова време... Нека някой посветен в тези неща да ми помогне, но имайте предвид че съм начинаеща и почти нищо не разбирам от тези неща.
Аватар
myri

Мнениеот alistar » 23 Сеп 2006, 21:03

Виж,време е вече да престанеш..:( Не търси отмъщение,защото така наистина може да "оставиш дъщеря си без майка" Повярвай ми-отмъщението няма да те задоволи-само ще те накара да се чувстваш празна и няма да ти олекне...супер си му на оня и толкова! Бъди смела и силна! Може това да е нещо,през което е трябвало да минеш-излез с чест от ситуацията. Знам,че не ти е до такива съвети, и знам точно колко много те боли,но ти го казвам с най-добри чувства-заеби го! И гледай напред!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот myri » 23 Сеп 2006, 21:29

аз се чувствам празна откакто всичко това се случи - преди бях жива. Тебе зомбирал ли те е някога някой? Да не можеш да си кажеш и малкото име, да те е страх дори от тъмното и да излезеш от къщи седмици наред.... Сигурна съм че пожеланията ти са с най-добри чувства, но това не ме успокоява. Благодаря ти все пак,пожелавам ти да си все такъв оптимист в живота :)
Аватар
myri

Мнениеот Slayer fest'06 » 24 Сеп 2006, 07:51

Знам какво ще си помисли алиастер за това , че се намесвам , аз съм доста по-малък от тебе , но за този човек трябва наказание , мога да не мисля като истински Уикан ама , не може да му се остави победата , първо излез с приятелки , намери си нов (ако ме чакаш) ,
вземи си цветя и животни , направи нещо ново, а и заведи дащеря си на парк или на весело и успокоително място (зави си колко е голяма) , ако не я пусни на дискотека , купон , или да преспи в фриендка! ;) Ще намеря такова заклинание каквото и да ми струва споко ще ти помогна! ;)
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 24 Сеп 2006, 08:08

Просто излез с друг и го забрави.Казвам просто но всъщност е сложно.Ако още те харесва накарай го да ревнува-от това много боли:( А колкото до отмащението,ако наистина те е зомбирал за цяла година не мога да си представя кармата му.Не се тревожи-всичко ще му се варне тъпкано и без твоя намеса.Просто бъди наблизо и се наслаждавай на нещастието му.
Чел съм и после стигнах до извода ,че чувствата са слабост.2 години имах МНОГО силни чувства към 1но момиче.Направо залинях ,станах на скелет едва ли не.Но не и казах.И след 2 години вече не и обръщам внимание.Но докато бях влюбен мислех само за нея-слабост.Не можех да се концентрирам над нищо друго-слабост.Станах физически слаб-слабост.Но всичко свърши и ссе надявам и проклетата ми чувствителност да е останала в миналото.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 24 Сеп 2006, 18:41

Виж мила-не казвам,че не трябва да му го набиеш на тоя-отмъсти му,но само не с магия и имам пред вид да НЕ е с черна магия-така повече ще навредиш на себе си. Иначе и аз мисля,че не трябва да му се оставя победата-аз в момента съм в подобна ситуация-мислиш ли,че не те разбирам? Но не прави черна магия повлияна от болката си-ще те боли повече,а може разплатата да отиде и към най-близките ти-разбирай-дъщеря ти-кармата няма морал. Опасно е! Стегни се и му покажи да види какво е загубил,а после му го набий ти! Разбираш ме-сигурен съм! Не ставай ревла-така ще се кефи-стани неотразима-тук вече ако искаш използвай магия за повече чар или подобна-нека да те види в нова светлина. Успех! Аз съм на твоя страна!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот green_light » 25 Сеп 2006, 13:59

Alister,вече разбра ли какво имам предвид и защо не взех на сериозно това????Надявам се да ти е станало ясно и на теб и на другите!Мисля,съдейки от думите ти че разбираш!:)
Аватар
green_light
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот TANQ » 25 Сеп 2006, 20:23

Аз сам на мнението че този нахалник трябва да бъде наказан.Така че даите една магия или ритуал.Защото така не може Druido protest
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот TANQ » 25 Сеп 2006, 20:37

По рарових се и видях това.Може да ти е от полза за отмъщението :roll:

Eто и едно страхотно заклинание с което ще донесете пълен хаос на вашите врагове или на някой който мразите. Перфектно за някой който ви е напрвил нещо гадно. Ще ви е нужен дебела нишка, около 20 или 25 сантиметра дълга.
Ще са ви нужни също 3 отделни възела на страна кото повторите следващото заклинание.... "With this knot I seal this hex you will not sleep, you will not rest Knots of anger, knots of hate Discord brings you to your fate I tie this second knot makes two Bringing darkness over you Slander, discord, evil too Bringing darkness straight to you With this third knot, I do bind Weaving chaos in your mind Hex of anger, hex of hate Bring him down, I will not wait" So mote it be! Като правите тази магия, мислете си за всичките неприатности и болка, които ще изпита вашият враг,правете това преди да сте пристапили към ритуала. Така ще има по голиам ефект! Когато свършите вижте, ако можете да скриете този капан (заклинанието) близко около мястото кадето живее врагат ти. Така ще направи силата на заклинанието по силна! Lucifer's Touch... A Powerful Evil Hex!

Запалете 3 черни свещи в полунощ и повторете заклинанието 3 пъти. Ако имате звънче, звъннете 3 пъти с него преди започване на ритуала..... I call to the mighty bringer of light, Lucifer... "Spirits of the abyss, here my call all most powerful one and all Lucifer my thoughts do sing through the universe they now ring Take thine enemy, take him smite Break him, scorn him in the night From the mighty depths of hell cast your darkness on his shell Oh Lucifer, oh shinning star Touch him, burn him from afar Revenge now will have its day for thine enemy starts to fray" So mote it be! Докато изваршвате ритоала си мислете за злото което ще се стовари на главата на вашият противник. Като приключите изгасете свещите. Bones of Anger... Hex

Gather bones of chickens and dry them in the sun for a few days. Then when you are ready to do this hex make sure you are worked up into a frenzy of anger and hatred. This will add to the potency of your hex! Be thinking of all this while doing this hex and when it says 'With these bones I now do crush" take a hammer or use your feet to stomp and crush these bones as if they were your enemy before you! When you are done sweep them up and place them in a bag. You will then want to sprinkle the dust and remains of the bones on your enemies property around his house. If you have a bell ring it 3 times and say... I call upon the Ancient Ones from the great abyss to do my bidding I invoke Cuthalu, God of Anger and the creatures of the underworld hear me now... "Bones of anger, bones to dust full of fury, revenge is just I scatter these bones, these bones of rage take thine enemy, bring him pain I see thine enemy before me now I bind him, crush him, bring him down With these bones I now do crush Make thine enemy turn to dust torment, fire, out of control With this hex I curse your soul" So mote it be!

Внимание:

Tази магия може да бъде смъртоносна! Ако така сте избрали,може сериозно да пострадате и ще сте отговорен за кармата си!

Tова заклинание ще донесе ужасна болка и страдание на твоят пративник в период от 3 денонощия. Когато направите магията можете да я повторите. Вземете черна свещ и сложе те до нея снимка на вашиат противник така че парафина от свеща да капе върху нея. Нагласе те така че парафинат да капе точно по тялото на вашият тротивник. Повторете заклинанието 3 пъти.... "As I do this candle spell Bring thine enemy 3 nights of hell Candle black, black as night Bring him pains of flesh tonight! lesions on his skin will grow Afflict him with a painful blow Sores and pain afflict him now for 3 nights he'll wonder how Dukes of darkness, Kings of hell Smite thine enemy, bring him hell when 3 nights of pain have past Make him well, well at last". След като седнете и се замислите за болката която ще изпита вашият враг изгасете свещите. Когато минат 3 нощи обърнете снимката и повторете заклинанието... Очакваите заклинания за дъжд, за болка, за любов и още.........

Това е извадка от едно писмо, в което моя позната пожелала да остане анонимна излага мнението си за Сатанизма подкрепено с исторически факти. За по запалените по темата - www.satan.net

"....Може да се приеме, че идеята за сатанизма се е появила преди около 6500 години в ранните дуалистични религии, от които се е пръкнала и идеята за християнството. Акцентът в дуалистичните религии е поставен върху изначалните сили на доброто и злото, олицетворени от противоборстващи си богове. Широко разработена е темата, в която този, който дава знание на хората,бива наказван и обявен за зъл бог от върховното божество. Такъв пример може да бъде даден чрез образите на Прометей, Озирис и Пернатата Змия.Вариация на този древен архетип е и сатанинския бог Луцифер (именно бог, тъй като сатанистите обикновено не възприемат този персонаж като подчинен на бога ангел, изхвърлен от рая, а като отделен бог, равносилен на християнския). Има се предвид, че Прометей е носителят на светлината, а самото име на Луцифер в превод значи Светлоносец, Озирис е олицетворяван от планетата Венера и бог на въздушната стихия,което се отнася и за Луцифер. Също така трябва да се отбележи,че всички тези образи са подчинени на кода на Змията,което се свързва с водата и подземното царство. Факт е, че фолклорът навсякъде по света описва как героя слиза в подземното царство, преминава през подземната река и се сдобива със знание и магически умения. С появата на монотеистичните религии се появява и изчистения образ на Сатаната,който представлява изкривяване наобраза от носещ добро,носещ зло чрез знанието(изгонването на Адам и Ева от Рая се дължи на добитото чрез изяждането на ябълката знание, предложено от Змията,което от добро се е превърнало в акт на зло). Средните векове са времето,през което християнството успява да се наложи като официална религия,което му дава средствата властта да забрани изповядването на всякакви други религии, освен самото него.То ги обявява за дело на Нечистивия,което на практика спомага за поглъщането им от сатанизма. Наложената по онова време от християнската църква забрана за свободен избор на религия и свободно изказване на менние, както и широка, граничеща с лудост пропаганда на въображаемите все още по онова време, смразяващи кръвта ритуали, сложили своя отпечатък върху сатанизма.Без достъп до адекватна информация за същността на сатанизма много хора били завлечени от християнската пропаганда,целяща да задържи вярващите в църквата (никой християнин не би застанал срещу църквата,ако смята,че тя го защитава от жертвоприношение на децара му и от другите скверни дела на еретиците и в частност на сатанистите). За съжаление психически болни хора решават,че това е същността на сатанизма и превръщат пропагандата в страховита реалност (началото е поставено от маркиза Дьо Ла Воазен,която извършва първото човешко жертвоприношение-1666г.) Така низшият сатанизъм залива Европа,което не е преодоляно и днес. Като пример могат да се посочат действията на Mistic cyrcle и някои от клоновете на Процесът, както и т.нар. Домашен сатанизъм. Днес има най-различни сатанински църкви. От средновековните рицари Тамплиери, Розенкройцери и Алхимици, произтича Херметичният оредн на Златната Зора, чийто клон е култът на Зос Киа със съвременен наследник илюминатите от Танатерос. Алистър Кроули, първоначално член на Златната Зора, основал своя организация Ordo Templi Orientis. Кроули умрял 1947г., но още приживе част от последователите му в Англия се отделили от него и създали групи-клубовете "Адски огън".
На 30 април 1966г. Антон Шандор Ла Вей, следвайки ученията на френските Тамплиери, клуба "Адски Огън"-Англия и Херметизния орден на Златната Зора създава първата официално призната Църква на Сатаната, която е една от най-популярните и многочислени църкви в САЩ. От нея се отделила общността "Храмът на Сет", чийто върховен жрец претендира,че е определен от демоничните сили за заместник на Ла Вей, който умира 1997г. Друга известна сатанинска църква е "Църквата на Страшния Съд", известна повече с името "Процесът". Основана е 1963 г. в Лондон от семейство Робърт Мур и Мери-Ан Маклийн, котио променили фамилните си имена и започнали да се наричат Де Гримстън. Отначало те принадлежали към "Църквата на сциентологията", чийто основоположник е Лафайет Роналд Хъбарт. Първоначално "Процесът" приемал съществуването на двама богове-Луцифер и Йехова, но по-късно приема и Сатаната. Сатанизмът,практикуван от Тантеросите, е едно преобладаващо практическо,лично и експериментално изкуство-работи се главно върху алтернативните състояния на съзнанието, за които се приема, че са ключът към развиването на човешките магически способности. Те приемат, че естественото влечение към по-тъмната страна на магията е толкова добра отправна точка, колкото и всяка друга. Златната Зора и Алистър Кроули проповядват към връщане на египетската магия и разработват Кабала. Сатаната за тях е антропоморфно божество, противостоящо на Бога. От гледна точка на Ла Вей пък Сатаната е тъмната страна на скрита сила в природата, духът на прогреса, вдъхновителят на всички велики движения,духът на бунта, който води към сводбода. Процесът-йеховисти проповядват черна магия и аксеза, Процесът-луцифери проповядват безразборен секс, докато Процесът-сатанисти твърдо залага на палеж на църкви и човешки жертвоприношения.Към Процесът-сатанисти се числи и нашумялата най-вече в Скандинавия Mistic cyrcle. Старите езически ритуали са залегнали в основата на сатанинската магия. Боговете на плодородието Кернунос и Бафомет се превръщат в образи на Сатаната.
Та такава е моята атеистична (все пак аз не "вярвам" в богове, ангели, дяволи и подобни, имам си доказателства, че няма такива неща и това ми стига) визия върху сатанизма.
Повече от т'ва не знам. Или пък не ми се иска да знам. Но то е все тая!......."
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Kalessin » 25 Сеп 2006, 20:51

щом сме започнали да слагаме проклятия тука и аз ще приложа едно мое старо проклятие:

Нужни са ви снимка или сигил на жертвата,по желание може да добавите малко кръв.Изговаряте проклятието в състояние на бяс и ярост,след което изгаряте снимката(сигила) на свещ(черна или червена) и визуализирате как жертвата ви се гърчи и пищи от ужас.

Това е образът на бъдещата ми жертва-
държи се,виси на моята заплаха
над небитието,далеч от всички очи.
Моя воля е да обвия в страх и ужас света на този,който ме нарани.
Моя воля е да обвия в страх и ужас света на този,който би ме наранил.
Той ще бъде обзет от страх,за да не ме нарани отново,
той ще бъде обзет от ужас,за да не ме нарани изобщо.
Стягам заплахата като примка,
когато желая да стоваря страха
и той ще вилнее,докато не го разруша.
Да бъде волята ми!
Desire equals power
Аватар
Kalessin

Мнениеот TANQ » 25 Сеп 2006, 20:58

Kalessin написа:щом сме започнали да слагаме проклятия тука и аз ще приложа едно мое старо проклятие:

Нужни са ви снимка или сигил на жертвата,по желание може да добавите малко кръв.Изговаряте проклятието в състояние на бяс и ярост,след което изгаряте снимката(сигила) на свещ(черна или червена) и визуализирате как жертвата ви се гърчи и пищи от ужас.

Това е образът на бъдещата ми жертва-
държи се,виси на моята заплаха
над небитието,далеч от всички очи.
Моя воля е да обвия в страх и ужас света на този,който ме нарани.
Моя воля е да обвия в страх и ужас света на този,който би ме наранил.
Той ще бъде обзет от страх,за да не ме нарани отново,
той ще бъде обзет от ужас,за да не ме нарани изобщо.
Стягам заплахата като примка,
когато желая да стоваря страха
и той ще вилнее,докато не го разруша.
Да бъде волята ми!

Интересно.Пробвала ли си го .И само да ми кажеш какво е сигил :mrgreen:
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Shadow Mage » 25 Сеп 2006, 23:03

По рарових се и видях това.Може да ти е от полза за отмъщението

Добре си се поразровила из сайта. А какво е сигил е мн интересен въпрос ;). Да се беше поразровила малко повече и щеше да намериш за сигилите ;)

Kalessin: Това не беше ли Binding to Fear ритуала, само че преведен :)
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот Kalessin » 26 Сеп 2006, 07:10

Shadow Mage,да основата е взета от него,но направих някои малки модификации.При превода се вдъхнових ;)
Desire equals power
Аватар
Kalessin

Мнениеот TANQ » 26 Сеп 2006, 18:46

Shadow Mage написа:
По рарових се и видях това.Може да ти е от полза за отмъщението

Добре си се поразровила из сайта. А какво е сигил е мн интересен въпрос ;). Да се беше поразровила малко повече и щеше да намериш за сигилите ;)

Kalessin: Това не беше ли Binding to Fear ритуала, само че преведен :)

Добреде кажи ми в кой радел да потърся,ако може направо линк да дадеш :oops:
Аватар
TANQ
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 26 Сеп 2006, 20:04

Хора,сигурно сте чували за старият християнски метод да напра
вите магия на някого,като поръчате заупокойна литургия-40 днев
на(а човекът е жив).

Ще взема да постна няколко магии за отмъщение.Някои от тях
съм правил,някои-не.Тази тук не съм я опитвал,но ми вдъхва
доверие.И така...

По време на намаляваща луна сложи на масата покривка с някакъв
тъмен цвят,която да не е никак изискана.Във всеки ъгъл постави черни свещи,незапалени.В центъра на масата постави отворена
черна кутия.

Върху малък,плосък камък напиши името на жертвата,но обър
нато(ако например е Петър,напишете го като Рътеп).Изплюйте
се върху него и го поставете в кутията.Запалете четирите
свещи със горяща слама или друга по-малка свещ(църковна).

Cast into the box a handful of bitter weeds: chicory, dandelion, etc. Fix the curse with these words

Хвърли в кутията шепа от горчиви билки:глухарче,цикория и др.
Изречи проклятието с тези думи:
.
Ти ще бъдеш превърнат в камък,
и целия ти ум ще бъде обърнат с главата надолу
по цялото ти лице отвращение ще пълзи
и твоите крайници ще са смразени,като че в ковчег затворени
и светлината ще погине в твоите очи.
И твоята къща и земи ще бъдат разорени,разполяни.
И всичко що ще опиташ,ще горчи като пелин.
И ще бъдеш отделен от твоите близки
И така ще бъде докато аз те освободя.
Аз разпръсвам тази маса и отбелязвам този камък
плюя му и го скривам
Паля тези свещи и прилагам тези отрови.
Закрепвам това проклятие върху теб
В името на 4те Огъня
чиито имена са RIL, YUT, SAR, and LOD,
които ще те погълнат.

Остани докато свещите изгорят.Зарови камъка близо до вас
докато заклинанието се реализира.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот AreYouDeadYet » 10 Юни 2007, 08:06

Ето ви едно проклятие стажа и за отмъщение

1.Вземи си биологична матрица от жертвата(коса,кръв,нокти-най добре става с нокти или кръв)
2.Отиди на гробищата и зарови матрицата в някои гроб(ако жертвата е от мъжки пол-зарови я в гроб на жена която е погребана наскоро,Ако жертвата е от женски пол-в гроб на мъж погребан на скоро)
След това си тръгни и не се обръщай на зад!
Ефекта е поразяващ,
Join me in death-Това е наи-доброто обяснение
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lilith » 11 Юни 2007, 21:47

AreYouDeadYet... това си е направо зверско... иска се магия за отмъщение , не за смърт....
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AreYouDeadYet » 12 Юни 2007, 12:31

Еми то понякога няма голяма разлика между отмъщение и смърт!
Аватар
AreYouDeadYet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 12 Юни 2007, 20:58

MIND CONTROL . . .
(Zefasе много си проницателен :) )
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Любовна магия. Психология на отношенията.

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор