РАБОТА

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот melody » 29 Сеп 2006, 06:20

Здравейте, искам да попитам някой от специалистите тук - има ли такава магия, с която бившите ми работодатели да ми се обадят и да ме назначат отново на работа, при по-добри условия от преди. В момента съм на нова работа, но не мога да забравя старата и искам да се върна отново там. Има ли някой тук, който може да направи такава магия или да извърши такъв ритуал за мен?
Аватар
melody

Мнениеот nikoj » 29 Сеп 2006, 09:24

Едно телефонно разговорче или среща няма ли да са по-ефективен метод dance
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот melody » 29 Сеп 2006, 15:50

Не, разделихме се кофти :)
Аватар
melody

Мнениеот myri » 30 Сеп 2006, 09:38

хайде де! Има ли въобще такава магическа власт на тая земя?
Аватар
myri

Мнениеот Wizard » 30 Сеп 2006, 09:54

За магията НЯМА прегради...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот melody » 30 Сеп 2006, 10:23

Wizard, ти можеш ли да ме върнеш там?
Аватар
melody

Мнениеот Wizard » 30 Сеп 2006, 10:32

Няма невъзможни неща, по принцип... Преди обаче да се направи даден ритула, е необходимо да се проучи подробно цялата ситуация и всички действащи лица в нея! След това се работи (правят се необходимите магически ритуали), докато се "пробие" в дадена посока. Трябва да кажа (както не веднъж съм го правил), че магията се осъществява САМО, ако има "почва" за това!!! Не знам как да се изразя по-точно, НО ТЕЗИ, които са навътре в занаята знаят много добре какво точно искам да кажа. Друг е въпросът, че много вещи и не чак толкова вещи хора се възползват от Проблема на човека, и не му казват до край истината...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот melody » 30 Сеп 2006, 10:40

Какво конкретно трябва да направя, за да стане това - аз смятам че има "почва". Какво те интересува и ти би ли се заел с такова нещо?
Аватар
melody

Мнениеот some_spirit » 30 Сеп 2006, 15:33

всеки знае какво е едумата ПОЧВА - това е най горният слой от земната повърхност. Но знаете през еди коя си година си ПОЧВА Втората Световна война. Та сега Wizard наистина преди да направи магия трябва да ПОЧНЕ или да ПОЧВА проверка как стоят нещата с фирмата от която си уволнен, тоест дали може да се направи така че доста разумно да стане това твое връщане на работното ти място. И ето Wizard ПОЧВА да проучва как стоят нещата във фирмата ти и след това установява дали ще има ПОЧВА за магията му. Май бях доста ясен.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот melody » 30 Сеп 2006, 16:33

Ами съгласна съм - нямам нищо против... ако има "почва" - има, ако няма - няма. И как се прави тази проверка за това какви са нещата във фирмата? И какво имаш впредвид под това "разумно" да стане моето връщане? Ако е в резултат на магия, на кой му е притрябвало това да става разумно - никой на никого не би дължал обяснения - едва ли ще тръгнат фирмени разследвания защо определен човек са го върнали на работа. Нали затова са магиите, т.е. чудесата - да се правят когато с други разумни средства не би станало.
Аватар
melody

Мнениеот some_spirit » 30 Сеп 2006, 16:57

ти питаш за това нали
"с която бившите ми работодатели да ми се обадят и да ме назначат отново на работа, при по-добри условия от преди"

Има един вариянт дори и това да стане, Wizard няма да те върне там, вероятността да се върнеш там по този начин те да ти се обадят клони към нула. Целта е ето това - "но не мога да забравя старата и искам да се върна отново там"
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот melody » 30 Сеп 2006, 17:09

да, и какво? нещо не разбирам идеята ти, за Бога - бъди по-конкретна или формулирай изреченията си с подходящите за това припинателни знаци и смисъл.
Аватар
melody

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор