SOS!!!ПОСЛЕДНА НАДЕЖДА

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот SHANI » 05 Окт 2006, 06:52

ЗДРАВЕЙТЕ!
ОТЧАЯНА СЪМ ДО КРАЙ НЕ МОГА ВЕЧЕ НЕ ИЗДЪЖАМ.МИСЛЯ ЧЕ ИМАМ МАГИЯ ИЛИ ПРОКЛЯТИЕ.МЪЖЪТ С КОГОТО ИМАХ СТРАХОТНА ВРЪЗКА СЕ ПРОМЕНИ СТАНА ЖИВ ДЯВОЛ И АЗ НЕ ЗНАМ КАКВА Е ПРИЧИНАТА.ДЪРЖИ СЕ АДСКИ ГРУБО ВСЕКИ ДЕН МЕ РАЗПЛАКВА И НАРАНЯВА ВСЕКИ ДЕН КОШМАР АЗ СЕ ОПИТВАХ ВСЕЯЧЕСКИ ДА ГО ТОЛЕРИРАМ И ПРОЯВЯВАХ ТЪРПЕНИЕ И РАЗБИРАНЕ НО НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНИ .СЕГА СМЕ РАЗДЕЛЕНИ И НАПРАВО ПОЛУДЯВАМ СТРАШНО МНОГО ГО ОБИЧАМ НА 30 Г. СЪМ ДОСЕГА НЕ СЪМ СРЕЩАЛА ЧОВЕК С КОГОТО ДА УСЕЩАМ ЧЕ Е МОЯТА СРОДНА ДУША МОЯТА СЪДБА ТОЙ Е ВСИЧКО ЗА МЕН ЗНАМ ЧЕ И ТОЙ МЕ ОБИЧА И НЕ МОЖЕ БЕЗ МЕН МОЖЕ И ДА Е НАРАНЕН ОТ МЕН ТОЙ МНОГО МЕ РЕВНУВА НО КАК ДА РАЗБЕРА НИЩО НЕ КАЗВА САМО МИ СЕ ЗЪБИ ИЛИ МЪЛЧИ ПРОСТО АД.МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАКВО ДА ПРАВЯ ЗАДА СТАНЕ ТОЙ ПАК МИЛ И ДОБЪР??? МОГА ЛИ ДА НАПРАВЯ НЕЩО ЗАДА ПРОМЕНЯ СИТУАЦИЯТА ?МОГА ЛИ ДА ЗАЛЕПЯ СЧУПЕНОТО ГЪРНЕ???
Аватар
SHANI

Мнениеот EliKarim » 08 Окт 2006, 13:04

Виждам, че няма отговори по темата, която както много подобни молят за помощ. SHANI, тези ваши взаимоотношения могат да се "залепят", могат да се променят, но в голяма степен зависи от теб. Явно има причина въпросният мъж да се държи така, просто открий причината. В някои случаи разговорите не помагат, но мисля че в твоя биха помогнали. Опитай да разговаряш с него. Този мой съвет давам на много места, защото аз вярвам че думите биха могли да са силни,от полза и решаващи...
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот alistar » 08 Окт 2006, 14:18

Да, Шани... На първо време прстани с отчаянието и се зареди с енергия да се бориш!!! Нали не искаш да оставиш любимия си в ръцете на някоя маймуна?? Само,че отчаянието,което те изпълва няма да ти помогне- то ще се отрази и върху него и така ще го загубиш изцяло по своя вина! Не се опитвам да те разстройвам повече- повярвай ми прекрасно знам как се чувстваш. Съвета ми е: Стисни зъби и намери кучката,която му въздейства!!! Няма крушка без опашка- причина има и ти трябва да я намериш! Локализирай проблема за да е в състояние някой тук да ти помогне. Вярно,че тук има хора,които биха могли да разберат нещо по въпроса,но май се ослушват...Помогнете на момичето ей! Утре може вие да сте на този хал- никой не е застрахован! А ти Шани-имаш пълната ми подкрепа! Хвани кучката за опашката и по нея ще стигнем до з-ка- а там вече тя ще си плати...Успех!! Почисти основно в къщи и виж дали няма да откриеш нещичко,което е подхвърлено....
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 08 Окт 2006, 14:28

Искаш да разбереш дали му е направена магия ?
И дали ти имаш такава
Ето начина :
Взимаш купа с минерална вода.
Лъжица олио .
Предмет на човека или самичт човек.
Купата в лявата ръка. Лъжицата в дясната.
Казваш 3 пъти над купата
Napai uponos tavuna
staprata kata venda
и всеки път прави равномерен кръст над купата.
Послед излей лъжицата много бавно във водата.
Да се образува голяма капка.
Ако се пръсне рязко - значи има нещо не редно

Ако има такова нередно нещо. Тогава се обърни за още информация , към по-знаещите форумци.
АКо няма... тогава са на ход чисто психологическите методи :)
Упсех
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот ChaoS » 09 Окт 2006, 06:16

Хм...
Докато не се установи дали има или няма магия... ::вдига рамене:: Почвам пак психологически. Или поне полу.

Шани, една двойка влюбени по принцип са като двойка скачени съдове. От личен опит мога да го твърдя.
Когато единия от двамата подтиска нещо в себе си, било то нерви, проблеми, страхове... Те неминуемо избиват в другия.

Замисли се- ти криеш ли нещо от него? Има ли нещо, което не му споделяш? Споделяш ли въобще с него?
Тъй като... Той може да е идеалният ти партньор, но партньора трябва да е на първо място близък приятел.

Същото се отнася и за него- подкрепям ЕлиКарим по въпроса, че трябва да седнете на една маса(ЗАДЪЛЖИТЕЛНО един до друг или около ръба. Иначе тя се явява своеобразна бариера помежду ви и ще пречи на разбирателството) и да го попиташ чисто човешки какво и защо.

Можеш също така да се опиташ да си спомни какво по принцип му носи радост и да го потготвиш с това. Било с любимото му ядене, лчбимата му твоя дреха, любими аромати или... Само ти си знаеш какво.
А ако не знаеш- научи.

Толкова от мен.

Само едно- колкото и да избухва по време на разговора трябва да търпиш.
Ако не спре да фучи и не желае да се разберете по човешки, значи или го държатг здраво, или просто не е за теб и трябва да търсиш щастие другаде...

Толкова от мен за сега.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот kalenik » 09 Окт 2006, 15:43

Шани, надявам се че в постовете на по-напредналите от нас откри това, което търсеше. Както виждаш съвета на всеки от тях е да седнете и да говорите... Думите са много силно оръжие, което трябва да използваш... Напълно подкрепям мненията на ЕлиКарим и Хаос, но не съм съгласен с Алистар - не е задължотелно в живота му да има друга, за да се държи така и да бяга от отговорности... Успех..
Аватар
kalenik
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот SHANI » 12 Окт 2006, 07:02

ЗНАЕТЕ ЛИ НАЙ-ЛЕСНО Е ДА НАПРАВЯ МАГИЯ ЗА ЛЮБОВ И ДА ГО НАКАРАМ ДА СЕ ВЪРНЕ НО НЕ ИСКАМ ДО СЕГА ТОЙ БЕШЕ С МЕН ПО СВОЯ ВОЛЯ И НЕ ИСКАМ ДА ГО ВРЪЗВАМ
НО АКО ДРУГА ГО Е ОМАГЬОСАЛА АЗ КАКВО ДА ПРАВЯ ДА СТОЯ ЛИ???КАЖЕТЕ МОЛЯ ВИ ???ТЪРСЯ ПРИЧИНАТА .....ЗАЩО ЕДИН ЧОВЕК СЕ ПРОМЕНЯ ИЗВИДНЪЖ И КАК ДА ГО ПРЕДИЗВИКАМ ДА ГОВОРИ КАТО ТОЙ НЕ ЖЕЛАЕ ЯВНО НИКОЙ НЕ МЕ РАЗБИРА.....
Аватар
SHANI

Мнениеот Lonely Ghost » 12 Окт 2006, 08:40

Напротив! Аз те разбирам, но за съжаление не мога да ти помогна и за това си мълча. :roll: Ситуацията при мен е подобна.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ve6terica » 12 Окт 2006, 15:06

защо не пробваш този метод който ти казва ilusia, не е сложно и не изисква много време. Ако живеете заедно може да пробваш и с основно почистване.Разгледаи дрехите му и твоите също.Дали скоро не ви е навестявала някоу приятелка твоя,негова?Също и някоя роднина която не одобрява особенно връзката ви?
Най-добре си помисли хубаво дали това е външна намеса или ти си предизвекала това с някой отдавнашен риуал или магия за нещо.
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 12 Окт 2006, 15:29

:roll: :roll:
ilusia написа:Искаш да разбереш дали му е направена магия ?
И дали ти имаш такава
Ето начина :
Лъжица олио .
Казваш 3 пъти над купата
Napai uponos tavuna
staprata kata venda

Ако има такова нередно нещо. Тогава се обърни за още информация , към по-знаещите форумци.
Упсех

@ ilusia сигурна ли си в това което пишеш, за първи път чета таква манипулация за откриване на магия.
може ли да ми посочиш източника или сайта където си го прочела.
за мен определено не е за откриване на магия.
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ve6terica » 13 Окт 2006, 02:40

Има и друг начин със светена вода но незнам дали е вярно защото аз сам го правила само веднаж ....показа, че чавека на който го правих има направена,обаче аз си го занех още преди да започна и за това незнам колко е достоверен
та значи взимаш буркан от половинка за краставички примерно пълниш го до половината със светена вода+ щипка сол ,слагаш снимка на човека на който искаш да видиш има или няма направена. Затваряш го високо на тъмно гардероб примерно,шкаф но да е по-високо от краката както се казва за 15 дни без да се клати.
За сравнение взимаш буркан друг пак такъв и слагаш обикновенна вода + сол и пак снимка на човека пак за 15 дни. както другия.
Значи резултата е ако има направена магия на човека снимката в буркана със светената вода трябва да избледнее или да изчезне ,а в другия буркан да остане цял образа :)
Аватар
ve6terica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alistar » 13 Окт 2006, 05:57

Шани...Вярно,че не трябва да се обвързва любимия-любимата,защото от самата любов няма по-голяма магия,но.... Във химията има един закон..."Подобното-с подобно" Какво ти говори това??? Ако чрез магия ти е отнет-върни си го чрез магия! Противодействай на магията с такава! Но после му върни свободата и правото да решава сам! Така е честно. Ако си сигурна в чувствата му ,предавайки се ще предадеш не само себе си,но и него-вашето щастие. Длъжна си да разбереш дали още те обича и да де бориш за това...Ако имаш съкровище-все някой ден, някой ще пожелае да ти го отнеме-бори се! Има и по-бърз начин да провериш дали имаш магия,но не знам дали е достатъчно точен...Топиш си пръста в олио и капваш 3 капки в чаша със светена вода...Гледаш дали ще се разтворят капките...Оптай го и пиши какво става...Знам,че не можеш да чакаш 15 дни за горната процедура- това са 15 дни кошмар....И още нещо...Направи си нова прическа,гримирай се и излез навън- нека те види такава,каквато те е харесал преди,а не болна по него с големи кравешки очи-"мокър поглед" Ние мъжете сме доста тъпо племе-даже,когато изневеряваме,го правим с някоя,която прилича на половинката ни...Така,че нека той те види такава,каквато си била още до като те е свалял...Сложи повечко слънце в очите си и даже да не тв види-все някой ще му разкаже,че те е видял...Бъди актриса-жена си- срамота ще е да не се справиш...Успех!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот SHANI » 13 Окт 2006, 07:07

Как да разбера има ли той магия като не е до мен нито имам снимка ???Ако има начин без тези неща без снимка и присъствие моля Ви кажете ...
Аватар
SHANI

Мнениеот ilusia » 13 Окт 2006, 07:48

nick написа::roll: :roll:
ilusia написа:Искаш да разбереш дали му е направена магия ?
И дали ти имаш такава
Ето начина :
Лъжица олио .
Казваш 3 пъти над купата
Napai uponos tavuna
staprata kata venda

Упсех

@ ilusia сигурна ли си в това което пишеш, за първи път чета таква манипулация за откриване на магия.
може ли да ми посочиш източника или сайта където си го прочела.
за мен определено не е за откриване на магия.

Сигурна съм до толкова до толкова съм сигурна в човека който ми я даде.
Защо ? На теб на какво ти прилича ?
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот SHANI » 13 Окт 2006, 11:04

МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМ НА МАГИЯ АКО МУ Е НАПРАВЕНА В КОЕТО НЕ СЪМ УБЕДЕНА ЕСТЕСТВЕНО, НО НЕ МИ ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА ПРЕДПОЛОЖА ЗАЩОТО НЕ ОТКРИВАМ ДРУГА ПРИЧИНА ТОЙ ДА СЕ ПРЕВЪРВ.НЕ В ДРУГ ЧОВЕК....
Аватар
SHANI

Мнениеот nordika » 13 Окт 2006, 12:25

SHANI, много е "нездрава почвата" на молбата ти според мен.
Не може туку-така някой да се обърне на 180%, че дори и с магия, имам предвид, че ако му е направена толкова яка магия и той изкоренно да си е променил характера , то разбери кой му я е направил и промени и ти своя характер за да не ти е толкова тежко за него, по скоро ми прилича на хипноза ,но и хипнотизаторите не дават толкова бързи резултати.
Може и да не съм права, но ми се струва, че самата ти имаш предположение, но все още не си го признаваш.
Друго което ми се струва че може да е , дали някои не му е казал нещо много лошо за теб?
Но наистина смятам, че ако първо разбереш причината ще знаеш и какво да правиш за да си го върнеш, или ще разбереш че и този урок си научила и от тука нататък те чака нещо по-добро.
Един съвет бих ти дала ако смяташ че е редно разбира се:Ако неможете да поговорите двамата, или смяташ, че няма да е искрен и пак само ще мълчи или ще се зъби само, то поговори с някой негов близък приятел или роднина, сподели с тях, може нещо да знаят.
И...опитай се да се представиш че светът е населен с хора като теб самата, запитай се ще ти харесва ли да живееш с хора които правят същото като теб във всичко?
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lonely Ghost » 13 Окт 2006, 12:44

Аз си мисля, че ако му е направена магия е по-добре да търсиш начин да я развалиш, а не да му правиш друга. Не знам... Тук има много хора, които разбират повече от мен. Дано ти помогнат.
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 13 Окт 2006, 12:52

SHANI написа:МОЛЯ ВИ КАЖЕТЕ КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМ НА МАГИЯ АКО МУ Е НАПРАВЕНА В КОЕТО НЕ СЪМ УБЕДЕНА ЕСТЕСТВЕНО, НО НЕ МИ ОСТАВА ДРУГО ОСВЕН ДА ПРЕДПОЛОЖА ЗАЩОТО НЕ ОТКРИВАМ ДРУГА ПРИЧИНА ТОЙ ДА СЕ ПРЕВЪРВ.НЕ В ДРУГ ЧОВЕК....

Шани - аз съм едно глупаво малко 18 годишно момиченце..
Но все си мисля мила , че ако някой мъже се промени на 180 градуса , че и на 360 магията не е задължителна. Да опитай - виж провери не изключвай тази вероятност.. но все си мисля, че ако продължаваш така накрая ти ще му направиш магия ;)
Звучи тъпо...но не го изключвам
И аз не откривах друга причина той да се превърне в друг човек...
Обаче... живот :) Всеки може да си прави със себе си каквото желае.
Няма да оправдавам малодушие и слабоволие с магия !
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот nordika » 13 Окт 2006, 13:12

че и на 360
......
ще се върне в начална позиция...=бил е добър...
Аватар
nordika
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nick » 13 Окт 2006, 14:10

@ до всички
Престанете да давате акъл, щом един човек е стигнал до тук да моли да му се помогне значи всички други методи са изчерпани.
Помогнете ако можете, ако ли не непълнете темата излишно.
егати, немога да повярвам в каква говорилня се е превърлнал тоя форум.

@ ilusia
знам само един начин с вода и олио който работи 100%.
той е мисля шумерски, но може да се прави и със светена вода пак става.
а това че някой ти е дал нещо не означава, че работи.
ти лично изпробвала ли си този начин и какъв е бил резултата ???
Аватар
nick
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор