моля като толкова ви нервирам - тук !

Място за теми, които са извън магията, флууд, спам и всичко, което Вещицата ще изхвърли в кофата си за смет...

Назад към Recycle Bin

Мнениеот ilusia » 05 Окт 2006, 18:32

Айде зверчета , щом толкова ви се хапе - хапете :)
Но не и по стиховете ми.
След като моята особа и начините ми на писане толкова ви възмущават - давайте , моля :)
Цялата съм ваша.
Но е безкрайно пошло да се водят такива разговори в тема в която малко или много някой е въплатил душата си :)
Приемаме към групата наброяваща един инфантилен двуличен хлапак , една вечно мърмореща дама и една високосамоуверена в себе си жена , както и един духащ по всичко живо дух :)
Още да има ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 05 Окт 2006, 18:47

ilusia - явно аз съм духащия по всичко дух, и никъде не съм се нахвърлял върху теб (погледни постовете), а хапех онези стихове за девойката. И не казвай, че щом ти пишеш стиховете все едно нападам теб. Защото тази двойнственост за която аз говорех е има почти във всички поеми, които са малко или много религиозни или окултно ориентирани.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот sanguinary » 09 Окт 2006, 09:04

В кръга на шегата, ако трябваше да предположа кои са духащите от форума, теб спирит, нямаше да те посоча като такъв :wink:
Но щом казваш happy2
Аватар
sanguinary
MagicGateBg Фен

Назад към Recycle Bin

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор