От какво може да се получи това?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот ангелчето » 10 Окт 2006, 19:17

Искам да споделя нещо с вас и да разбера мнението ви. Миналата седмица, като се връщах в къщи както обикновено отключих входната врата на апартамента ми. Тъкмо се преоблякох с дрехите за в къщи и видях, че няма нищо за обяд. Пак се преоблякох и излязох да напазарувам. На излизане не заключих, но когато се върнах (след половин час) открих, че ключа ми е изкривен поне със 30 градуса. Много се очудих, защото аз държа ключовете си на верига на дънките така, че те са точно до таза ми. Невъзможно е нещо да ги удари без аз да усетя, а за да изкриви този ключ е нужна голяма сила. Можете ли да ми обясните защо стана така? icon_thanks
Dum spiro, spero.
Аватар
ангелчето
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот kiko » 10 Окт 2006, 20:18

ами анделче едно ще ти кажа не всички в този свят има обяснение
но малко ме съмнява че е свързано с магия но все пак тука има много по запознати от мен затова не се отчаиваи щте разбереш причината за мистериозното изкривяване на ключовете ти
успех от мен icon_flowerface icon_flowerface icon_flowerface
Аватар
kiko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 11 Окт 2006, 19:44

И аз мразя ключовете.Веднъж в хотел на морето 30 минути са мъчих да изляза от стаята.И счупих ключа.А се оказа, че врата е била отключена.Просто е трябвало да натисна по-силно.А колко ключове съм губил просто не е истина. Може би и ти имаш доза ключово нещастие.
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот alistar » 11 Окт 2006, 20:26

Възможно е да си натиснала ключовете си или да си ги настъпила още в апартамента -казваш,че не си заключила...Но ето ти все пак един ключов ритуал: Купуваш си нова дреха-блузка,боди или нещо по-секси...Гримираш се без да прекаляваш и после отиваш на дискотека...По пътя си мислиш само за ключа,а в дискотека вкарваш 2 бързи питиета и танцуваш до припадък....Може да завъдиш ново гадже-не пречи,но след такава бурна нощ- изобщо няма да се сетиш за нещастния ключ!:))) А ,ако започнеш да чуваш гласове и да ти се привиждат странни неща- тогава пиши за това,още преди да си отишла при психиатър- те, Психовете- само такива дебнат,а може да се окаже,че имаш дарба,която е на път да се прояви..За ритуала- шегувах се!:) Но все пак се забавлявай!:) Бъди здрава!
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор