Чуждо присъсвие

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот cRimsoN`teArS » 09 Окт 2006, 19:33

Здравейте:)
Не знам дали е уместно точно тук да пиша,но ще давам направо...
Искам да попитам някой може ли да ми каже как да премахна едно чуждо присъсвие от стаята ми??? Според мен не е враждебно,но адски изнервящо... :@ Не е много забавно да се чувстваш следен все пак... :)
Благодаря ви предварително;)
Як форум бай дъ уей ;)
Аватар
cRimsoN`teArS

Мнениеот EliKarim » 10 Окт 2006, 11:27

cRimsoN`teArS написа:Здравейте:)
Не знам дали е уместно точно тук да пиша,но ще давам направо...
Искам да попитам някой може ли да ми каже как да премахна едно чуждо присъсвие от стаята ми??? Според мен не е враждебно,но адски изнервящо... :@ Не е много забавно да се чувстваш следен все пак... :)
Благодаря ви предварително;)
Як форум бай дъ уей ;)

Какво е съществото което те следи според теб?
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот DaRk_AnGeL » 10 Окт 2006, 14:16

ако споделиш точно по какъв начин те притеснява може и да можем да помогнем нещо
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот cRimsoN`teArS » 10 Окт 2006, 14:43

По-скоро усещане за човек,който оставих в миналото, но с много неуредени въпроси помежду ни.....
А по какъв начин ме притеснява-ами някакси стои нагло отстрани,осъдително и мълчаливо,сякаш обвинява за нещо без да съм виновна
А дори и да ми мисли злото аз вече не съм способна да долавям нищо като енергии и ме е страх какво може да стане... :(
Аватар
cRimsoN`teArS

Мнениеот DaRk_AnGeL » 10 Окт 2006, 15:06

според мен това "нещо" едва ли е способно да ти навреди но честно да и кажа поне аз не се занимвам с този вид магия и не мога да ти помогна ако може някой друг да ти помогне в това отношение дано успее
Аватар
DaRk_AnGeL
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 10 Окт 2006, 17:42

От къде усещаш да е източника ? (предмет?)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 10 Окт 2006, 19:23

cRimsoN`teArS - мога да ти обясня какво е това присъствие в стаята ти, но после нали знаеш файтуна (от ядосани потребители) как ще ме налети
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот cRimsoN`teArS » 10 Окт 2006, 19:39

some_spirit, :) можеш да ми постнеш private message или мейл ;)
Аватар
cRimsoN`teArS

Мнениеот Марио » 10 Окт 2006, 19:54

По-скоро усещаш сянката на собствената си параноя, отколкото нещо друго :)

Какво виждам.. Хора, попаднали веднъж тук, започват да ръсят хиляди глупости, опитвайки се да представят всяко едно нещо, което неразбират в магически светлина :)
Яко Ъ :P
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот cRimsoN`teArS » 10 Окт 2006, 20:10

"хиляди глупости представени в магическа светлина"......Nice answer,eh.... Нямаше нужда...
Ми може да не съм много навътре в нещата и реших тук да питам какво мислите по въпроса но явно новите хора не са добре дошли и едва ли не си фантазират някви филми щот друга работа си нямат...
'мноо ЯКО' .......
Аватар
cRimsoN`teArS

Мнениеот some_spirit » 10 Окт 2006, 20:21

ако е така, както го обясняваш, че мислите са много натрапчиви е това което си мисля. Има едни неща дето им викат висши светове или паранормален свят и там има едни висши разуми. Е един такъв висш разум ти е на гости и ти пуска натрапливите мисли, пуска ти ги с телепатия. Сега само ще загатна защо това е избрал да ти пуска. Защото този висш разум си има цел и тази твоя история, той знае че ти действа много на психиката. Сега като четеш това, почти е сигурно че ще стигнеш до извода че пиша глупости, защото висшия разум е с теб и той така ще те убеди, много ясно защо той ще направи това - не иска да разбереш истината откъде идва онова в стаята ти.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 10 Окт 2006, 20:24

А бе ти ме направи за две стинки бе :mrgreen:

Извинявам се, изказах се малко прибързано :) Последното от по-горното ми мнение не бе насочено към теб.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот cRimsoN`teArS » 10 Окт 2006, 20:35

Хех,Мари0,сори,избухвам на моменти...Тука целта не ни е да се прайм на 2 стинки,може и аз да не съм разбрала какво си имал предвид така че no offence :)

И благодаря за обяснението на some_spirit :) Може и да си прав,защото на моменти имам чувството,че този висш разум иска да ме контролира,да влиза в съзнанието,да ме моделира някакси по свой вкус... Ами значи силна воля се иска в крайна сметка,аз отново до там стигам :)
10x again ;)
Аватар
cRimsoN`teArS

Мнениеот ekaya » 11 Окт 2006, 07:37

Според мен може да храниш остатъчна мисловна форма (за този човек.... на този човек) със собствената си енергия. За това имаш и усещане за неговото присъствие... може и да е друго... но порови във форума и разгледай пречистващите ритуали, имаше един два и за помещения - можеш да ги пробваш... И спри да мислиш за този човек с желание да присъства тук и сега, защото току виж се окаже, че сама си създаваш мисловната форма, чието присъствие усещаш.

А ето и нещо от бабите - вземаш светена вода по църковен празник, напръскваш ъглите на стаята, а после я слагаш да стои под леглото, на което спиш, в бутилка или друг затворен съд от към страната на главата.
Lasto beth nin. Tolo dan nan galad.
Аватар
ekaya
MagicGateBg Приятел

Мнениеот BeLLe » 11 Окт 2006, 13:29

Абе с 2 думи не се пуаши.. ;)
.. И аз от бая време си имам нещо в апартамента ,което на моменти се "развихря" , но да го гоня не ми е минавало и през ум :)) Е, да изнервящо е , ама остави си го там да си "живурка"
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 11 Окт 2006, 14:31

some_spirit написа:...висшия разум е с теб и той така ще те убеди, много ясно защо той ще направи това - не иска да разбереш истината откъде идва онова в стаята ти.

Ей това ме разби направо?!!!! Айде сега обясни ми какво наричаш "висш разум" и защо според теб този висш разум манипулира???
Според мен всичко е плод на вътрешни страхове и няма такова присъствие в стаята. Понякога човек сам ражда "подобни" същества, а ако е друг човек...изоставен или нещо подобно, то нещата не стоят така - той се трансформира в невидима сила и наблюдава скрит в някой ъгъл. Абсурд. Ако е мъртъв човек, то тогава не е изключено духът му да присъства на място където са и живите хора. мъртвият обаче се свързва само ако има недовършени дела, ако духът му не може да се отдели от материалния свят заради глупостта на негови роднини, които да речем са решили да задържат кичур коса от него, заради невежи призовавания и неосвобождаване...и поради куп причини. Обикновено обаче този дух не стои просто като наблюдател...
Просто...нищо не разбрах от написаното по-горе и не само съм озадачена от предположенията, но и от тълкуванията.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот BeLLe » 11 Окт 2006, 16:44

EliKarim , провокирана от предния ти пост,ще те помоля .... би ли ми обяснила как тогава да разбера какво точно може да е това "нещо , което се е "загнездило" " в къщи? icon_angel :mrgreen:
Аватар
BeLLe
MagicGateBg Приятел

Мнениеот some_spirit » 11 Окт 2006, 21:42

"Ей това ме разби направо?!!!! Айде сега обясни ми какво наричаш "висш разум" и защо според теб този висш разум манипулира???"

Висшия разум манипулира защото той иска да смуче енергия от жертвата си. Това висш е малко пресилено, има се предвид енергиен разум, понеже те не са същества, нямат тела и затова се казва разум и не че нямат тела като нас, могат и да имат енергийни тела, но това им е нормалното състояние. Иначе не са толкова по-развити от нас хората, но телепатията им е много развита и могат да ни правят нас хората на идиоти. Едните висши разуми са от астрала, така го наричаме ние хората има и други от най-различни места.

" Понякога човек сам ражда "подобни" същества, а ако е друг човек...изоставен или нещо подобно, то нещата не стоят така - той се трансформира в невидима сила и наблюдава скрит в някой ъгъл. "

Човек не може да роди нищо, в смисъл да отдели нещо енергийно от себе си и то да продължи да съществува самостоятелно.

Ако е мъртъв човек, то тогава не е изключено духът му да присъства на място където са и живите хора. мъртвият обаче се свързва само ако има недовършени дела, ако духът му не може да се отдели от материалния свят заради глупостта на негови роднини, които да речем са решили да задържат кичур коса от него, заради невежи призовавания и неосвобождаване...и поради куп причини.

Много глупости четете, това горното изобщо не е вярно. Нито един умрял човек не се свързвал с никой жив, има си причини за това. Едната е, че умрелия човек няма достатъчно телепатични способности да направи това, другата е че евентуално някой му пречи да направи това. Освен това умрелия човек не е вече в нашия материален свят и не духът му а самият той, това което всеки човек представлява като разумна мислеща енергия.
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Shadow Mage » 12 Окт 2006, 01:11

Човек не може да роди нищо, в смисъл да отдели нещо енергийно от себе си и то да продължи да съществува самостоятелно.

Голяма глупост каза Духче. По принцип с подобни "отделяния" се занимава фантомната магия, сервиторите са част от нея ;). Та колко неща може да направи един сервитор зависи от желанието и уменията на този, който го създава и с енергията и намерението си ;). Може да ти се прикачи подобен дори и само за да ми казва къде ходиш и какво правиш по мое желание, ама точно на теб няма смисъл да ти закачвам.

Много глупости четете, това горното изобщо не е вярно. Нито един умрял човек не се свързвал с никой жив, има си причини за това. Едната е, че умрелия човек няма достатъчно телепатични способности да направи това, другата е че евентуално някой му пречи да направи това. Освен това умрелия човек не е вече в нашия материален свят и не духът му а самият той, това което всеки човек представлява като разумна мислеща енергия.

Сега каза поредната си глупост, само че този път има доста научно потвърдени факти - какво правят според теб медиумите - говорят си с въздуха ли ;)? Или ровят в мозъка на някой и откриват неща, които само някой от "мъртвите" му роднини знае ;)? Духовете могат да останат на земята с векове, но повечето наистина се издигат все по-нагоре в астралните нива. Ама за да се убедиш сам в това ти трябва малко по-развити сетива ;).
The many men, so beautiful
And then all dead did lie
And a thousand thousand slimpy things
lived on and so did I.. :)
Аватар
Shadow Mage
MagicGateBg Фен

Мнениеот some_spirit » 12 Окт 2006, 09:22

"Голяма глупост каза Духче. По принцип с подобни "отделяния" се занимава фантомната магия, сервиторите са част от нея ;). Та колко неща може да направи един сервитор зависи от желанието и уменията на този, който го създава и с енергията и намерението си ;). Може да ти се прикачи подобен дори и само за да ми казва къде ходиш и какво правиш по мое желание, ама точно на теб няма смисъл да ти закачвам."

Хе хе сега ще ти кажа и това как е. Някой висш разум ти прави илюзия че го можеш всичкото това. Висшия разум ти казва кой къде ходи, ти сам не можеш да го научиш това. Онези разуми могат да правят каквото си поискат с твоя мисловен процес.

Сега каза поредната си глупост, само че този път има доста научно потвърдени факти - какво правят според теб медиумите - говорят си с въздуха ли ;)? Или ровят в мозъка на някой и откриват неща, които само някой от "мъртвите" му роднини знае ;)? Духовете могат да останат на земята с векове, но повечето наистина се издигат все по-нагоре в астралните нива. Ама за да се убедиш сам в това ти трябва малко по-развити сетива ;).

Да медиумите говорят с някого, но и те не знаят точно с кого. Аз знам, говорят пак с някой висш разум, който се прави че е въпросният човек. Това че знаят почти всичко от живота на даден човек изобщо не е проблем за висшия разум
Аватар
some_spirit
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор