Гоа транс?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот lil » 01 Ное 2006, 19:55

Някой знае ли какво представлява това и има ли някаква връзка с магията?
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 02 Ное 2006, 09:09

Ами гоа транс е тип музика, сходен на транса...много е гот(поне аз
са кефя на такива неща)...и има парчета които могат да те докарат
до някакво различно от нормалното състояние. А за връската с магията...нормално както по принцип свързваме музиката с нея,
даже в много случаи е част от нея :)
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lil » 03 Ное 2006, 16:21

А откъде мога да си сваля такава музика? Намерих няколко парчета и ми харесаха.
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 03 Ное 2006, 21:46

ами нещо на Astral... мен ме кефят най-много. Освен това на Dark Doors, Casma, D-Tek, Ethereal, Entheogenic, Geemel, Haldolium, Ian Pooley, Jimbo Jones, Lemurians, Pete Namlook, Sensient, Scorb... и още много мога да ти изброя...по добре се разрови из нета и потърси разни изпълнители на такава музика :)
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот lil » 03 Ное 2006, 23:14

Благодаря за информацията. Ще потърся из нета.
Аватар
lil
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот prinstan__girl » 29 Яну 2008, 18:19

Наистина може би защото съм нова но слушах музика изтеглена от
inchaos.org

и ме хвана страх-може би защото преди не съм слушала такава музика освен в някои филми . happy7
Аватар
prinstan__girl

Мнениеот avanabil » 29 Яну 2008, 22:49

prinstan__girl написа:Наистина може би защото съм нова но слушах музика изтеглена от
inchaos.org

и ме хвана страх-може би защото преди не съм слушала такава музика освен в някои филми . happy7

Правиш асоциации с моменти, в които усещанията ти са били изложени на въображаема опасност, така, както се получава при някой филми на ужасите, но това е само на повърхността. Все пак това, което мисля е, че тази музика има свойството да създава в съзнанието някакви дислокации и в определени състояния да усещаш в себе си необяснимо напрежение с почти критични стойности... Това е ефект, който има свойството да се натрупва и да поразява различни твои, привидно нормални и невинни преживявания.
Аватар
avanabil
Модератор

Мнениеот DarkAngel666 » 31 Яну 2008, 22:27

lil написа:Някой знае ли какво представлява това и има ли някаква връзка с магията?

Има, ако си от мислещите мислители, параноясъл тип, зарибен по източни религии, наркоман, експериментираш с хемогнозис или си просто "изследовател" търсещ различни начини за постигане на магичен ефект (което е доста разтегливо понятие). Гоата е вече много, много стара, но от друга страна дарк псай е добър източник за "параноясване", което е смесване на хемогнозис със страх (което също може да предизвика гнозис). И навярно знаеш какво са казвали на египетските свещеници, почитащи Озирис, половин час след като са хапнали от един доста странен вид гъби... "Озирис е тъмен бог".
Тук е място за много мъдра мисъл...
Аватар
DarkAngel666
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор