Трябва ми магия за Падение.

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот The_Last_Angel » 12 Ное 2006, 15:56

Има една дето е мацка в училище всички момчета я харесват и се мисли за "Ти знаеш ли коя съм аз" искам да падне в очите на останалите да й е за урок. И веднъж с цялото си нахалсво ми каза "Аз си имам име, а ти си никоя" искам да страда да ме моли да и обърна внимание защото тя ме унизи и няма да го забравя. (Много съм злопаметна)

И не се опитвайте да ме разобеждавате "То ще ти се върне тройно", "Това не е хубаво", "Недей да я унижаваш, просто я забрави" защото няма да стане тя трябва да плати.
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот EliKarim » 12 Ное 2006, 16:23

The_Last_Angel написа:И не се опитвайте да ме разобеждавате "То ще ти се върне тройно", "Това не е хубаво", "Недей да я унижаваш, просто я забрави" защото няма да стане тя трябва да плати.

Няма да опитвам да те разубеждавам или каквото и да е... Само искам да ти напиша, че магията е почти като бойните изкуства. Добрият боец умее да се самоконтролира, да изчаква врага колкото е нужно, да използва ум, да не хаби силите си напразно, да умее да владее настроенията и чувствата си....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Nemezius » 12 Ное 2006, 16:27

А и, защо е нужно да я атакуваш?! Постави я под свой контрол като толкова искаш да я унижиш(което ще е по-добре според мен- нараненото его, особено от собствени грешки, е доста болезнено). Отдели я от обкръжението й, остави я да е сама и ще водиш колко по-добре ще е. Само верно снимавай до къде ще стигнеш с това, опасное е не само за нея...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Krin le Fee » 12 Ное 2006, 16:44

Виж,разбирам яда ти, и аз не харесвам такива хора.Личн о мене никога не са ме дразнили,имали са респект от мене, не се притеснявам да го кажа както и да ти прозвучи.
Просто защото съм умеела да ги сложа на място.А не с-м се родила научена да го правя. Просто съм работила над себе си,и нямаше в училището някой, който да посмее да ми излезе на словесен двубой.Но и не съм го търсила с умисъл.Като начало трябва да се научиш да преборваш гнева си ,когато искаш да надвиеш няклого.Гнева е нлош съветник, заслепява те и те сковава до степен до която не кможеш да мислиш.Ако толкова мразиш някого, никога не му показвай че те е наранил илои чЕ думите му имат някакво значЕние за тебе. Приемай думите като значение, но се опитай да се абстрахираш от това чЕ са насочени към тебе.Мисли как би могла да им отговориш, а не за това което предизвикват у тебе.
Може да не е най правилния начин, но за тебе самата, за нараненото Его това е най доброто.Чувството за тебе самата ще е по добро , ако излизаш от училище с мисълта чЕ нищо от това което се случва там не те е унизило в оичите на съучениците ти, защото реагираш наверем и както трябва. А вярвай ми, ако на няколко пъти се случи да излизеш победител в словесен двубой, мще ти донесе и рспект и удовлетворение.
А какво ще ти донесе резултата от някаква си магийка на тебе лично?
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот The_Last_Angel » 12 Ное 2006, 17:05

Проблемът е че искам да страда, а това няма как да стане ако работя над себе си. Но благодаря ти Krin Le Free Ще опитам.
Как мога да имам контрол над нея Nemezius?
Sometimes I miss you...
Аватар
The_Last_Angel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Cath » 12 Ное 2006, 19:38

аз съм абсолютно съгласна с Krin, безразличието е по-жестоко от омразата. което всички така или иначе си го знаете. развий малко по силно достойнството и самоувереността си. вярваш ли в себе си, няма кой да те нарани лесно. а иначе има куп черни магии по дяволите...
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот Nemezius » 12 Ное 2006, 22:06

The_Last_Angel написа:Проблемът е че искам да страда, а това няма как да стане ако работя над себе си. Но благодаря ти Krin Le Free Ще опитам.

Не е особено трудно, даже почти никак- подобни заклинания или ритуали има под път и над път за придобиване влияние на д другите. Ако си падаш по приложна магия- "Магически ритуали със свещи" на Бъкланд ще ти допадне, има доста неща вътре, включително и това, за което питаш
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Krin le Fee » 13 Ное 2006, 00:33

The_Last_Angel написа:Проблемът е че искам да страда, а това няма как да стане ако работя над себе си. Но благодаря ти Krin Le Free Ще опитам.

Ако е заслужила да страда ще страда и без намесата ти. И ми се струва , чЕ ако я надвиеш пред всички в словесен двубой и си тупне от високо на задника ще пострада достат-чно.ПО думите ти заключавам че е от типа млади момичЕта,подпиращи "името " си на външния вид. тоест, една временна и зависима, поради което измамна величина.
Точно такива най много страдат ако им се създаде слава на безмомзъчни кукли.
Не е ли по лесно и по безвредни за кармата ти, ако пробваш по тоя начин?ОПитвайки се да обясниш на онази с "името" , чЕ и "Барби" си има име, но под цветовете и корделите си остава куха пластмаса ???
И то на всеослушание?Ако момичето е такова каквото си мисля , едва ли си единствената която я ненавижда. Така чЕ , би успяла в няколко неща.Наранила си Егото на горделивката, видяла си я в прахта, присмели й са се,и си спечелила респект..
Това в малко от опита ми като "гаднярка" :mrgreen:
А иначе, е просто предложение.Ти най добрфе трябва да знаеш какво искаш.
A до магия можеш да прибегнеш по всяко време... Но на каква цена?
Последна промяна Krin le Fee на 13 Ное 2006, 09:48, променена общо 1 път
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 13 Ное 2006, 09:06

Според мен това са децки глупости. По добре и по лесно е да праснеш някого в носа отколкото да почнеш да правиш магии.
Ако искаш да страда виж колко черни магиии има почвай да опитваш докато не се опариш. Според мен ти повече с това твое мислене сама ще си причиниш повече гадости отколкото на нея.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 13 Ное 2006, 09:45

FireSun's Viking написа:Според мен това са децки глупости. По добре и по лесно е да праснеш някого в носа отколкото да почнеш да правиш магии.
Ако искаш да страда виж колко черни магиии има почвай да опитваш докато не се опариш. Според мен ти повече с това твое мислене сама ще си причиниш повече гадости отколкото на нея.

Дам.. Не си далеч от истината.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот Mr.Wynn » 13 Ное 2006, 12:33

The_Last_Angel написа:Има една дето е мацка в училище всички момчета я харесват и се мисли за "Ти знаеш ли коя съм аз" искам да падне в очите на останалите да й е за урок. И веднъж с цялото си нахалсво ми каза "Аз си имам име, а ти си никоя" искам да страда да ме моли да и обърна внимание защото тя ме унизи и няма да го забравя. (Много съм злопаметна)

И не се опитвайте да ме разобеждавате "То ще ти се върне тройно", "Това не е хубаво", "Недей да я унижаваш, просто я забрави" защото няма да стане тя трябва да плати.

Ти нямаш сила да контролираш емоциите си, мислите си, та искаш да контролираш нечие чуждо съзнание. You make me laugh.
С такава изходна точка каквито и заклинания да направиш, каквото и да мълвиш над свещи и с демони, нищо няма да успееш да излъчиш, всичко ще остава при теб. Фината обстановка-атмосфера около нас оказва съпротивление към неизчистеното и пропаднало съзнание, в крайна сметка ще влошиш себе си още повече.
Аватар
Mr.Wynn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 13 Ное 2006, 12:47

Има една медитация за развиване на самочувствие,което
може да прерастне в арогантност-затова внимавай как я
използвавш.

Започни да релаксираш,да се отпускаш.Дишай бавно,равно
мерно и дълбоко.След това започни бавно да вдишваш в
себе си...пространство.Просто визуализирай как със всяко
вдишване в теб се влива просто пространство и как се разши
ряваш.За предпочитане е да изпълваш пространството със
слънчева светлина.Продължавай така,докато се почувстваш
по-добре и спре да ти пука за другите.Разбираш ли,никой не
може да те накара да се почувсташ по-долу,ако ти не му позво
лиш.Просто се затвори в себе си,живей в своя собствен свят,
откъсни се от мръсотията на живота и обществото,начертай кръга
около себе си и ще държи всички глупости далеч от теб.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 14 Дек 2006, 17:02

FireSun's Viking написа:Според мен това са децки глупости. По добре и по лесно е да праснеш някого в носа отколкото да почнеш да правиш магии.
.

Хахаха!Браво,бе душа.И аз това щях да я посъветвам.
Понеже не рискувам магии,всичко,на което не му действа каменна сол,сребро и светена вода,го оправям с бой.
Един ъперкът може да направи по-лесен и сигурен демидж от една магия в случая на авторката на темата. :mrgreen:
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 14 Дек 2006, 22:23

Абе вие да не сте се чалдисали нещо ...
Боят никога не е донесъл на никого
победа или каквото и да е било добро...
ако изпитваш удоволствие от това,
че си успял да удариш някого...показва
само колко си слаб и колко ти е беден
речника... и самоконтрола.
Същото е и с прибягването до магия
за такава глупост...Ок ще направиш една магия днес...
да размажеш съученичката си /примерно/,
което наистина са деТски /не деЦки/ тъпотии...
а после какво ще правиш все ще има някой да те дразни,
нали ще следваш, ще работиш, ще се срещаш с всякъкви
хора едни ще са ти симпатични, други не както и ти на тях
...и кво на всеки ли ще правиш магия ...с всеки ли ще се
сбиеш ?
Казаха го хората вече из темата...на първо място е самоконтролът
и себеуважението и...още едно първо място за толерантността
дай да изтребиме всички, които са по-хубави, по-умни
или по-добре от нас...
Mell

Мнениеот Bloody Alibis » 15 Дек 2006, 08:29

Съгласна съм с Мел не е това решението...мн по-лесное или да следваш идеята "накажи глупака смълчание" или да прескочиш тая част и да се изрепчиш на глупака,важното е да имашш индивидуален подход към всеки с който се разправяш,за да не знае какво точно да очаква от теб....щом тая е такава "мацка" значи на дали си единственаа дет и се дразни,просто гледай шоуто да има публика ;) или иначе казано издебни моменткогато има мнн ученици наоколо ви,започни да се разправяш с нея предизвикай я да вика,да крещи,ти самата запази спокойствие гледай я спокойно сякаш е някакво пищящо дръвче,кажи и какво мислиш за нея но без обиди използвай изрази като "жалка,сама" наблягай на тях ако педи това си открила и някое нейно слабо място използвай го ако ли не преструвай се че зйнаеш нещо повече,всеки има тайни и слаби места,значи вски може да бъде притиснат психически...накарай я да издивее спокойствието равния глас добре подбраните думи не говори бързо обмисляй какво ще кажеш....това ще я побърка,почне ли а псува знай,че почти си спечлила битката...след това заяви нещо от сорта"че това ли е нещото което всички харесват": -постарай се иронията да е очеизваждаща изсмей се и демонстративно и обърни гръъб...повярвай ми тя сама ще се е изложила достатъчно ...разбира се ще постигнеш това смао ако си изиграеш добре картите....такива като нея ги има много...те са балони с хелий...нищо повече...удари ги в самочуствието....ппокажи че знаеш повече отколкото те мислят...те са в постоянен страх да не се появи някой по-силен от тях...но не използвай магия в никакъв случай...не е това начинът....
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Abruzzi » 15 Дек 2006, 10:15

Мел,вярвай ми,някои хора са тооооолкова тъпи,че не разбират от думи.Ти им приказваш,или ги наказваш с мълчание,но нищо не схващат и си продължават своето.Само боя ги оправя таквиз.В този случай уроците по кик-бокс вършат най-добра работа.

ПП.Дори Мафията се крепи на подобни принципи "Който не мълчи-умира",а "Който се прави на важен-яде бой":)
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот bori » 13 Яну 2007, 16:53

това е наистина добър съвет,Blood.А между другото,Last angel,да знаеш че не си единствена.И аз познавах едно момиче,което беше обикновено преди няколко години.Беше най известната в даскалото,и всички я харесваха/разбира се аз и завиждах/,и ме обиждаше,и злепоставяше.Аз бях много раздразнена,също като теб сега,и исках да и го върна по някакъв начин,аз вече не помня върнала ли съм и го или не,но ако съм и го върнала то е било-цапане на чантата и с боя или нещо от тоя род,обаче важното е че сега тя е НИЩО в даскалото,никой не я харесва/е не баш/и в класа не я понасяме,много се дразнят с нея,бият я,и добре че и е останала едно момиче да я пази,че досега...но както и да е.Та сега е сама,н,ма приятели, и ти сама се уверяваш от разказчето че такива самохвали не стигат до никъде,и знай че ще остане сама и ще и се върне.това беше от мен..:)
Аватар
bori
MagicGateBg Наблюдател

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор