Ритуал за премахване на чуствата?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Bloody Alibis » 15 Ное 2006, 10:29

така а сега някой ако даде и инвокация на сет или онази богинята перфе...тва да се отървеш от колкото се може повече чуства и емоции звучи като мн добра оферта...
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 15 Ное 2006, 10:44

За какво ти е готова инвокация. Изчиташ колкото можеш повече да речем за Сет. След това медитираш върху природата на божеството. Когато си наясно какво точно ще инвокираш, написваш обръщаение и инвокация със собствени думи, такива, каквито ти идват отвътре. Така ще има далеч по- голяма сила инвокацията ти. Ако не си напълно наясно какво, защо и как инвокираш, и 1000 готови инвокации няма да ти помогнат- или няма изобщо да призовеш нищо, или пък може да има кофти последствия. Успех :)
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот DragonFire » 15 Ное 2006, 11:08

А и Зефас, не избързвай с премахване на емоциите. Ще ти изиграе кофти шегичка. Твърдиш, че вампиризмът бил дарба. Ами всеки който повечко време се занимава с вампиризъм и вампирска магия знае, че емоциите са сила и доста важен инструмент. Всепоглъщащия гняв/омраза, сляпата ярост, спира мислите/вътрешния диалог и ти дава шанса ако испееш да го контролираш и да го предизвикаш в нужния момент, да въздействаш на реалността без намеса отстрана на психическия цензор. Затова защо просто не опознаеш емоциите си и не се научиш да ги контролираш и използваш? Използвах гнева само като пример, всяка подобна емоция- любов, лъст и т.н. ще ти свърши работа по същия начин. Всъщност не е моя работа да ти давам акъл или да те поучавам, просто ти казвам да помислиш малко над въпроса. Дали ще го направиш все ми е тая. Не излизай с оправданието "ти не знаеш през какво преминавам, не си изпитал това, което аз съм. Просто не можеш да знаеш хората които пишат тук през какво са преминали и какво са преживели. Както и те за теб не могат да знаят. Но помисли си хубаво, бъди честен със себе си, прати някъде егото си на почивка и си премисли всичко. Обаче да не излезе, че не ти давам никаква идея/ритуал, ето моето предложение. Направи списъка, за който ти каза арийското слънце. След това обаче инвокирай някое божество на смъртта, разлагането, нищото. Например Танатос, Азраел, Мрачния косач, въобще някой образ, който за теб представлява проявление на смъртта. Веднъж направил това, отвори портал към абсолютното нищо. Избери чуствата, които искаш да разкараш и просто ги изкарай от себе си и ги запрати в бездната, в нищото, където ще се разложат, разградят и изчезнат. Не може в абсолютното нищо да има нещо съществуващо, right? Направи го, но имай предвид, че нещото което запратиш там. Този начин съм го пробвал, действа. Но пък съм длъжен да те предупредя, защото от недообмисляне и комплекси съм изхвърлял там неща от себе си, които в последствие ми се е искало да не съм унищожавал. Но веднъж поел отговорност за действията си, сега нямам право да се оплаквам. Действай и успех! :)
ПС Не задържай прекалено дълго портала отворен и не задържай прекалено дълго инвокацията(т.е. не задържай прекалено дълго Танатос в себе си), може да доведе до кофти последствия, задържай състоянието само толкова, колкото да свършиш работа. Затова направи списъка предварително и пристъпи към работа тогава, когато си твърдо решен да действаш. Веднъж задействал ритуала няма място за съмнения и промяна на мнението.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот AryanSun » 15 Ное 2006, 13:23

Един друг начин,който помага да изхвърлиш части от себе си
ми го подсказа ХаоС.Много добър,но добавих нещо,което го
направи да работи както трябва.И така,идеята е,че можеш да
премахнеш част от себе си,като се отречеш от нея.Просто кажи:

"аз разбирам,че частта от мен....(еди коя си) не ми носи нищо
добро,тя е против мен,тя е в моя вреда.Аз се отказвам вече от
нея,тя не е част от мен,тя живее живот извън мен,несвързана
с мен и т.н.".Визуализирате или отбелязвате в съзнанието си,че
я отхвърляте и "виждате" как вашият вибрационен код се изтрива
от нея и тя вече няма някаква принадлежност и идентичност,просто
е сама за себе си и се носи в пространството.

И всичко това дотук добре,но винаги има едно "но" или "ако",
което много цапа.И така,Азът не търпи празноти.Ще изхвърлите
нещо от себе си,но ако оставите празнотата така и тя не се запъл
ни,може да се разпадне цялото ви същество и да свършите в луд
ницата,а ако не -ще изпитвате ужасен дискомфорт и ще си навле
чете пак проблеми.Поради което по необходимост Азът връща
обратно онази част,за да може да си възстанови баланса.Още по
трагичното е,че тази част ще се върне със сила,удвоена и утроена.
И...ще стане малко като в Евангелието от Йоана,където се казваше
че когато нечистият дух бъде изгонен от човека,той попада в пустош
та,среща безводни места и решава,че трябва да се върне от там
откъдето е дошъл.И ще домъкне със себе си още седем гадове като
него и положението на човека ще стане много по-страшно.

Ето защо изхвърлянето на нещо е лесна работа-сравнително!
По-трудното е как ще запълните последвалата празнота.Която
просто няма да остане такава след много дълго по един или друг
начин(освен ако не станете на парчета и не влезете за цял живот
в лудницата).

Моята система за подобни неща е следната.Използвам Висшия
си Аз.Със него съм свързал доста същества,канали,структури.
Неговата енергия,съчетана със другите структури помага да се
изгради една такава нова.Основното действащо лице е Висшия
Аз-той дава енергията,както и основната работа,другите също
дават енергия и насочват.И така доста трудно,но все пак успеш
но успявам да се ъпгрейтвам така,както аз реша-разбира се,не без
чужда помощ.По един или друг начин не минавам без нея.

Така че идеята със замените(инвокациите и пр) засега е най-пре
поръчителна за хора без (голям) опит.

А между другото,Зейфас,бих ти подсказал и друга идея.Защо не
инвокираш Богинята и Бога или друг някой и не му кажеш какъв
ти е точно проблема и да помолиш за просветление,издигане на
по-високо ниво на съзнанието и твоята лична сила(разбира се,
ще трябва да платиш нещо за подобен дар),така че да можеш да
преодолееш проблема си,това което те мъчи така.Повярвай ми,
повечето живи хора около теб,било то магове или не,особено на
твоята възраст се чувстват понякога така.Аз също не правя изклю
чение.Най-лесно е да изхвърлим нещо.Сравнително не-лесно е
да го запълним.Може и по-добро да е,може би не.Понякога депре
сията може да се окаже благословия и да стане причина да искаш
да пораснеш.Да станеш по-мъдър,просветлен и силен.Висшите сили
обикновено подават ръка за подобно нещо.Горещо ти препоръчвам
да опиташ.Късмет!
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот bastet » 15 Ное 2006, 15:31

Подкрепям АриънСън относно инвокацията. Аз лично я правя със словесно заклинание, формулирам си съвсем точно желанието.. защото не ми харесва идеята някое чуждо съзнание да се разпорежда с мене. Аз лично го правя със заклинание в стила на "книга на мъртвите", структурата е горе-долу следната:

Аз съм свързана с *божеството*, подобна нему, негово въплъщение и мога като него *това и това* - казвам точно какво искам - в твоя случай примерно да запазя пълно спокойствие, да надделея над чувства и емоции и да съм господар на себе сир да се освободя от *нещо си*, както Ра побеждава духовете с глава на крокодил.. ох, увлякох се, ама идеята ти е ясна вероятно.

Аз си връзвам заклинанието към мелодийка и ако усетя, че имам нужда да го подсиля и повторя, татнаникам мелодията. Ако не си добре с визуализациите и медитацията, си направи засукан ритуал с писмен договор, ще ти помогне да се съсредоточиш. Подходяща диета също, съвсем сериозно, примерно 1 седмица да пиеш или ядеш нещо специално, свързано символично с божеството, което си избрал.

Изчети и научи колкото можеш повече за съответното божество, запознай се с епоси, картини, скулптури и каквото намериш. Ще се изненадаш колко лесно ще го инвокираш после. Освен това, в ровенето в старите текстове ще научиш още много неща, много отговори, а и правилни въпроси за отговорите. :wink:
любопитството погубва котката, но възторгът от наученото я връща към живот
Аватар
bastet
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот witch_88 » 16 Ное 2006, 12:02

[highlight=red] Да се разделиш от сянката на миналото.
Ако сте се разделили със своята половинка и ако искате да продължите на пред и да намерите нов човек в живота си но той или тя ви преследва и не ви оставя на мира използваите този ритуал:
Вземете една своя снимка на която не се харесвате.Изгорете я на пламака на църковна свещ при намаляваще луна.Съберете пепелта наведете се над нея и кажете:
"Така както пепелта на никого не трябва , така и аз раб божий(името ти) повече да не сам необходим на раб Божи(името му/и).Желанието ми е от сарце и е истинско Амин"
Пуснете пепелта в течаща вода.
witch_88
Аватар
witch_88
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 16 Ное 2006, 19:35

Ако носиш едноцветни дрехи (целият в един цвят) ще ти помогне . Казва се че цветовете носят чувства . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Bloody Alibis » 19 Ное 2006, 12:36

това с цветовете не го схванах аз попринцип като често съм или изцяло синя или изцяло черна и какво?
Аватар
Bloody Alibis
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 19 Ное 2006, 18:00

Излизай постояно с един цвят - най добре черно . Иначе това е само теория .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот AryanSun » 19 Ное 2006, 21:01

...или че е идеалната защита.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения