Как се излиза от каша?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот AryanSun » 25 Ное 2006, 09:10

Имам една странна способност да лекувам-не е чрез насочване
на енергия подобно на рейки,разни други ритуали,ами като
поемам болестта върху себе си,отдавайки от своята(здрава)
енергия и опит да надвия болестта вътре в себе си.Не мога да
опиша как точно го правя,защото това ми е вродено някак.Идеята
е,че това лечение изисква просто да рискувам и да съм
готов на евентуална жертва от моя страна.

Определено не мога да го пиложа на всички,пазя го за хора,
които са ми скъпи и заслужават подобно нещо.Преди 7=8
години имах приятелство с един човек,около моята
възраст.До този момент имах желязно здраве и имунна система.
Той самия не можеше да се похвали с такива.Имаше много слаба
имунна система и проблеми с белите дробове.Болестите му не се
изчерпваха с това,но тези бяха най-значимите.

Но понеже бях готов на всичко за него,реших да прибягна до
тази моя способност.Поех неговия проблем върху мен и направих
опит да го надвия.Обаче не стана така,както си мислих,а тъкмо
обратното.Болестта му ме надви.Стана така,че въпросният човек
направи така,че да съжалявам че съм го познававл.И от тогава
всяка година по 1 или 2 пъти боледувам от пневмония или брон
хит.Имах имунитет,достатъчен да надвие какви ли не епидемии,
но малко след всичко това го изгубих.А човекът,заради когото
стана всичко това,се оправи-за моя сметка.Лошото е,че не го
заслужаваше,но нямаше как да предвидя всичко това тогава.
Знаех,че рискувам,но нали ми беше скъп...бях готов на такова
нещо.А той се отплати по меко казано свински начин.

Години след това ми се искаше да върна нещата мазад.Не само
заради болката от предателството,не само защото направената
жертва е незаслужена.Сега неговите заболявания са върху мен
неговата "карма" я изплащам аз.Опитвах да се отрека от направе
ното.Опитвах да правя регресии,използвах техниките на Уилям
Хюит за анулиране на направеното от мен(тогава реших да ритуа
лизирам нещата).Нищо няма ефект.А ако така продължава,после
диците за мен могат да бъдат много сериозни.Най-лошото е,че въп
реки медицинските мерки и прибягването до алтернативна медици
на-нещата не се оправят.А най-странното е,че винаги,когато се
сприятеля с някого,който ще се отнесе по подобен начин...преди
или след това се разболявам особено тежко.

Е,досега не съм могъл да се справя с това.И уви,нямам идея какво
мога да направя,за да изляза от положението.Лошото е,че не зная
тази способност при мен как действа.Нямаше да се обръщам с мол
ба за помощ,ако имах идеи какво да правя.Ще съм благодарен,ако
някой може да ми каже какво да предприема...
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот EXARP » 25 Ное 2006, 10:06

Хей Ариецо, наистина кофти работа. Така както описваш нещата си опитал повечето възможни начини. А дали не може да му върнеш болестта обратно на истинския и притежател?! Не да се отичаш от направеното а просто да я върнеш по начина по който си я взел. А ако не знамеш как съветвай се с друг който знае, всисъл някой от твоите там духовни водачи..или сещаш се какво имам предвид. Тоест пробвай да научиш повече за тази твоя дарба, това как работи, какъв е корена и и тогава предполагам ще успееш да ч исползваш по обратен начин. :)
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот МагНаско » 25 Ное 2006, 14:48

бих ти препоръчал да прескочиш до някоя аптека на лечител и да си вземеш чай Ройбос и таблетки Саменто,тази комбинация засилва имунната система , а като допълнение няма да е зле да ти се направят малко рейки - сеанси или по-добрия вариант според мен е направо рейки настройка.Мисля ,че това ще реши проблема . Желая ти успех
истината е някъде там
Аватар
МагНаско
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 25 Ное 2006, 15:27

Наско, той настройката си я има, а колкото до препоръчаните "хранителни добавки"- не действат кой-знае колко добре(от личен и чужд опит).

Ериън, колкото до това да се освободиш от поетата карма- има 2 начина:
1)изплащаш я- точно това не искаш;
2)предаваш я на друг;
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот AryanSun » 25 Ное 2006, 16:43

Лечение съм правил всякакво.И саменто съм взимал и Аквасорс,
чайове от всякакъв вид да не говорим за класическата медици-
на-и нищо.Но благодаря за съвета.

Немезиус,какво имаш предвид под това да "предам кармата на
друг".Няма ли начин да я върна обратно-както Екзарп предложи?
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 25 Ное 2006, 18:14

Отдаи тази "карма" на някакъв предмет,вода или нещо друго (не човек) . Да се справиш с нея не виждам как защото ти не виждаш как . Остава да я отдадеш на нещо - пробвай с вода на река . (между другото за да се преботиш с нещо трябва да вникнеш в него)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 25 Ное 2006, 21:32

Отрежи ака врьзката си с него.Както и ака врьзката с двоиника които стои зад гьрба ти.По нея тои те пие.И те тласка в друга посока.Принципьт на сребьрната ножица.А двоиника е допьлнителна подсигуровка,подставена по-кьсно.А цялата работа ти е тип урок.Да не надскачаш себе си.Всеки от нас греши в даден момент.И от тези си грешки трябва да се поучиме.Ние самите понякога се надценяваме и това води до тежки последици не само на здравословно ниво но и на другите нива.Без да искаме си затваряме пьтя кьм духовните нива и след това трябва да минат доста години докато успееме да достигнеме нивата на които сме били.Преживял сьм го и знам какво е.И то от човек на когото вярвах и помагах.Но всичко си доиде на мястото.А тои си получи нещата на куп.които сам си сьтвори.Дето се казва Бог забавя но не забравя.Аруан ,режи и заземяваи.Двоиникьт там е разковничето.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 26 Ное 2006, 06:49

Ех Ариец всеки си е правил такива неща,защото все гледаме да се намесваме в план,който е толкова безупречно подреден,че само ако си на определено ниво - можеш да се намесваш.

А и има 2 начина за лечение- единият да поемеш карма и другият да бъдеш проводник на сила,която я поема.

Ето какво открил лечителят Лазарев,който лекувал болни чрез някакъв енергиен метод.В много случаи болестта от майката отивала на дъщерята-той излекува дъщерята,тя пък отиде на бащата,излекува бащата-тя пък отиде пак на майката итн.

Лично имам такъв пример с един човек,който познавах и спаси едно момче от смърт,като му даде един амулет,но почина брат му в близките дни.

Та Лазарев получил ясновидски способности и открива,че отгоре налагат тази болест.Това е някаква опитност ли - де да знам,която трябва да се изживее,все от някой кръвно свързан с болния.

Ако човек не изпитва страх от боестта и нейните последствия,ако може да си изключва мисленето (така да се каже) и не му пука,тя просто го оставя.

Отностно тия двойници-съгласен съм,обаче наистина това са сложни процеси,които изискват някакво поне астрално виждане и повече познания,за фините тела на човека.

И то според мен истинските причини за болестите са в по-фините тела
на човека.За какви чайове става на въпрос?

Химията премахва единствено и само следствията от болестта,но не и самата причина.Ето защо е нужно,не само физическо изчистване,но и изчистване на мислите , страстите ,страховете и други паразитни състояния на съзнанието - за да не боледува човека.

Според мен е глупаво да се прибягва до каквито и да е ритуали,които само замазват още повече-положението и увеличават кармата.Даже е по-добре да си изживееш болестта отколкото да търсиш-такива глупави начини за бягство от отговорност.

Има и още една страна на въпроса.Ами все пак този свят си има архитект,който е напаснал толкова добре всички атоми и всички вибрации в такава ахрмония и съотношение.И когато някой внесе дисхармония в творението-болестта е естественото следствие от неговото действия-което би трябвало да е нещо,като поука и да накара нарушителя да коригира поведението си итн.

И какво правим,като излекуваме тоя човек?Ми той няма да си вземе поуката и отново ще се разболее.А ние ще сме си загубили времето и енергията, защото се мислим за велики и знаещи.На колкото по-високо равнище се намира едно същесто-толкова по-малко се намесва и толкова по-малко карма има.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 26 Ное 2006, 11:41

AryanSun написа:Немезиус,какво имаш предвид под това да "предам кармата на
друг".Няма ли начин да я върна обратно-както Екзарп предложи?

Ериън, да, има начин.
Подробности на ЛС(казвал съм ти и преди когато ме беше попитал- немога да разкривам всичко публично).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот LuLu » 26 Ное 2006, 12:27

ами AryanSun това съм го правила и аз само че по някакъв начин болеста която взема от некой я потушавам в себе си, затварям, смачквам с помощта на енергия..
можеш да я предадеш на друг като я изкараш от себе си пак с помощта на енергията просто се отпускаш намираш го и го изтегляш от себе си после го затваряш някъде или го предаваш на друг.. макар че твоето е малко по .. сложно защото някак си си оставил връзката отворена .. а трябва да я затвориш,прекъснеш.. метода с ножицата става може също така да го изгониш от съзнанието си и да го заземиш ..

Trismegist не съм особено съгалсна с някой от нещата.. може и да е така обаче този "архитект" не може да предвиди всяко действие наше .. (звучи малко като матрицата филма бтв) и ако го има наистина .. то той би трябвало да не се бърка и да не следва точно определен план .. защото сичко което се повратя непрекъснато, няма край и си остава до точно определения момент и започва отначало ..
Точно наредената система от действия и порядки е практически невъзможна за изпъление точно по този повод че вечно ще се появи някой който да промени нещата я излекува някой я нещо подобно .. просто това е моето мнение де ..
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 26 Ное 2006, 20:13

Вярно е ,че архитекта не е сам и има много наместници един от които е и човекът,но си мисля,че е по-добре да оставим нещата на по-съвършен разум да ги ръководи,защото ако архитекта греши, то ние грешим още повече.

Не че не може да се месим,но да е колкото се може по-рядко и за важни неща.А и да не забравим,че човек първо трябва да иска помощ,за да му се окаже а и да проявява.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 27 Ное 2006, 14:43

Аз си мисля че като разглеждаш тази карма в основи фо връх , от игла до конец , ще си решил проблема на половина поне . Ошо казва - за да се справиш с нещо вникни в него до най мрачните ъгълчета . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор