Как да призовеш дух?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот nelisun » 26 Ное 2006, 16:22

Здравейте !Страхотен форум!Тук никой не съди,а се опитва да помогне с каквото може!И аз искам да помоля за помощ!Има ли някакъв метод или начин/но не с игла и конец/,за да призовеш дух?Някой знае ли начина с кошничката и молива,чрез който духът пише на листа?Как мога да развия способности за медиум?Моля ви дайте ми съвет.Незная дали е от значение факта,че имам от 14 години опитности извън тялото.Четох Монро,но искам да стана медиум.Надявам си,че вземате на сериозно това, и нама да разсмея някого.Благодаря предварително!
Аватар
nelisun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ZefaS » 26 Ное 2006, 16:40

Защо не погледнещ този адрес http://www.magicgatebg.com/forum/viewtopic.php?t=1866 Виждам, че си нов във форума, но можеше да си направиш труда да потурсиш. Случайно темата се казва Призоваване на духове icon_angry
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот nelisun » 26 Ное 2006, 17:15

Намерих само за демони,аз искам да разбера нещо за контактьорството с добри духове,а не сатанински ритуали.Zefas помогни!Какво да чета,откъде да почна,някакъв ритуал за викане знаеш ли?
Аватар
nelisun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Arhimikus » 26 Ное 2006, 18:53

Контактьорство или призоваване на духове? При контактьорството призоваваш духове на умрели хора. Ако искаш да призовеш точно определен дух (но не на умрял) препоръчвам ти книгата "Призоваване на духове" от Константинос, изд. Аратрон
Късмет!
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот nelisun » 27 Ное 2006, 11:30

:) Мерси!Вече я поръчах и чакам да ми я доставят.
Аватар
nelisun
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот B-L-O-T » 27 Ное 2006, 14:29

Методи за духове най вече с мисъл . Ако имаш определен дух на нещо/някои го караш да се появи на дадено място като след медитация се концентрираш върху него . Може да кажеш нещо за да го привлечеш . . . Направо го караш неговите трептения да станат по сходни с твоите за да го ущетиш по добре . Духовете не са личности точно (не са демони или англели) и не са материални . Да си напише името ще е малко трудно защото не е лчност но ако става въпрос за демон може след дълбока медитация и след призоваването му да държиш молив върхи хартията и той да ти движи ръката . За целта пак повтарям ти трябва дълбока медитация за да ръкате стане нещо друго но само не и твое , за да може да я контролира то .
Медюмите са хора с свръх развито 6 сетиво . Прочети за него и това как се развива точно това сетиво . . . и аз не знам точно върху него какво се прави
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Slayer fest'06 » 28 Ное 2006, 20:45

Дайте някоя магия ама не с клщч номер 5 и други пробвах я не става! Искам такава да докара духът независимо от нужните материали и всичко устанало , искам да докарам на един фриенд баща му не го е виждъл никога и моляви HELP ME TO HELP ON MY FRIEND!!! :) (може да има правописни грешки! :) )
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nishtoto » 29 Ное 2006, 12:07

И как ще познаеш че е тои,а не някои друг? Ами ако се е преродил.Тогава какво се прави?И за да задьржиш тези от отвьдното,ти трябва да им подаваш от енергията си.Ще стигне ли силата на човек които не му е дадено да го прави да издьржи.И мяма ли тои самият да остане закачен кьм дадената сьщност?И бавно и постапателно да си го изсмукват. Вьпроси?А за да бьдеш медиум:Тябва да си се родил такьв.Вярно учи се,но ученето е всьщност спомняне на научеуното.Някаде там другаде.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Slayer fest'06 » 29 Ное 2006, 19:02

Аз МОГА! ВяРвАм ! Това е истината! Такаче моляви дайте някой техники на английски на бг все ми е тая ако 6те и на арабски трябват ми сега! :)
Аватар
Slayer fest'06
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 01 Дек 2006, 08:26

Slayer обърни внимание на думите на ништото, защото иначе следващата ти тема ще бъде - как да разбера какво ми се лепна и как да му бия шута обратно, защото обикновено започва така - искам да призову духа на еди кой си - после ама това, което дойде определено не е добронамерено и си показа рогата, а след това -искам да си приказвам с мъртвите, след известно време - искам да ги накарам да млъкнат, искам да не чувам.

Имаше една книжка "Медиумите", автора не помня, пишеше за автоматичното писане и имаше доста полезни неща, ама преди да пристъпиш към него те съветвам да се "научиш" и да виждаш, за дасвалиш вероятността за издънка до минимум, че грешките се плащат скъпо, ако няма кой да те измъкне от кашата. Повярвай - говоря от опит.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор