Молба за информация

Всяка друга магия, която не се вписва в останалите категории - Висша магия, Шаманизъм, Хрономагия, Древна Магия... всичко, за което се досетите. Тук можете да пишете за нови магически системи, вашите магически идеи.

Мнениеот Abruzzi » 12 Дек 2006, 08:11

Като закостеняла християнка,не бих предприела някакъв езически ритуал,макар,че вашата библиотека на такива е много богата и полезна за хората,които не се интересуват от мнението на църквата.
Затова,бих ви помолила,ако знаете някакъв "християнски" или поне безобиден за християнската душа метод за откриване и разваляне на проклятие и магия,моля да ми помогнете.
Разчитам на вашите богати знания и благодаря,предварително.

С уважение: Абруци
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Дек 2006, 10:32

Християнството отририча магията! Затова няма такъв метод!
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 12 Дек 2006, 10:41

А нещо свързано със светена вода и сол?
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Дек 2006, 11:03

Най - християнското е да отидеш в църква, там да ти четат някаква молитва.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 12 Дек 2006, 11:06

Интересно-ако това вършеше работа,щях да ли постна молба за инфо у форума? :)
В крайна сметка въпросът не търпи отлагане,затова съм отворена към всякакви предложения,а аз ще избера най-безобидното /ако не ви мързи да давате предложения,де/
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Krin le Fee » 12 Дек 2006, 12:43

Abruzzi написа:Интересно-ако това вършеше работа,щях да ли постна молба за инфо у форума? :)
В крайна сметка въпросът не търпи отлагане,затова съм отворена към всякакви предложения,а аз ще избера най-безобидното /ако не ви мързи да давате предложения,де/

Киприяновата молитва.Това е , което бих направила аз в твоята слу4ай.Мисля 4е трябва да отидеш в черквата и да ти я четат.Успех.
Аватар
Krin le Fee
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 12 Дек 2006, 15:23

Всеки четвьртьк в Асеновград в цьрквата св. Троица кьдето са мощите на св.Киприян,св,Юстина и св.Мина от кьм 9.30 се четат Киприяновите молитви и се прави ритуал за изчистване от магии и тям подобни неща.Като се прави и Киприяновиа водосвед.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Abruzzi » 12 Дек 2006, 15:37

Да,мисля,че я имам тази молитва.
Благодаря ви много!
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Дек 2006, 17:02

Според християнството - киприяновите магии се четат само от свещенници и то в пост! ... така е според тях...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 12 Дек 2006, 20:07

Той сънчо ти го каза много добре и точно . Ако искаш пробвай Mind Control за ташак щом толкова искаш нещо да направиш . Иначе истинското ранно християнство е работило много с светя дух (което обединява кундалини , Чи и т.н.) . Работи с кундалини и ги наричай свети дух .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Дек 2006, 20:11

Работи с магии и ги свързвай с "светия дух" по тая логика, ако е по лесно на съзнанието ти да избяга от границите на безмисленото християнство. Това е мое мнение - въпреки, че темата не е за християнство - ще изкажа мнението си. То е : НЕследвайте стадото, бъдете индивидуални и волни - за да несе подложите на ножа на пастира.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 12 Дек 2006, 20:18

Еи я ми помогнете.И ми отговорете на едно терзание: И вьв всьщност кои от всичките е пастира?И какво да чакаме от него? Нож или нещо друго?
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот FireSun's Viking » 12 Дек 2006, 20:21

Намери отговора на този въпрос сам! Още малко ще ме помолиш да ти кажа как се живее...
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 12 Дек 2006, 20:27

Сънчо браво ! "нищо" - пастира съм аз ? доволен ? (говорим образно - пастира може да е всеки и всичко)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 13 Дек 2006, 17:58

FireSun's Viking написа:Християнството отририча магията! Затова няма такъв метод!

Има, под формата на молитви...

За разваляне е Молитва ми св. Киприану - чете се във всеки(или би трябвало във всеки) храм в четвъртък. Ако ли не- може да се чете от МЪЖ, стига да е християнин и да е постил(ДА, църквата ще ти каже че се чете само от свещенник, но да не забравяме че също така е казано "Щарството на Бог е в теб, и във всичко около теб, не в сгради от дърво и камък"...).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот FireSun's Viking » 13 Дек 2006, 19:51

Nemezius написа:
FireSun's Viking написа:Християнството отририча магията! Затова няма такъв метод!

Има, под формата на молитви...

За разваляне е Молитва ми св. Киприану - чете се във всеки(или би трябвало във всеки) храм в четвъртък. Ако ли не- може да се чете от МЪЖ, стига да е християнин и да е постил(ДА, църквата ще ти каже че се чете само от свещенник, но да не забравяме че също така е казано "Щарството на Бог е в теб, и във всичко около теб, не в сгради от дърво и камък"...).

Това го знам, но за християните молитвите не са магии !
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Abruzzi » 14 Дек 2006, 17:10

FireSun's Viking написа: То е : НЕследвайте стадото, бъдете индивидуални и волни - за да несе подложите на ножа на пастира.

Хех,братле,и аз си падам по Ницше,но вярата ми в Бог не означава,че съм каквото и да е стадо.Напротив-мнозинството,уви,са бежбожници.Но не ги съдя-всеки има право на своя избор,и уважавам тово.Но аз имам страх от Бога и Страшния съд и моля да не се подигравате заради мнението ми.Ако в правителството торичат демокрацията с действията си,нека поне ние го правим. :wink:
Капиши,белло?
Opus Dei
Аватар
Abruzzi
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Trismegist » 15 Дек 2006, 19:11

Интересно ми е да гледам отсрани разсъжденията за християнството.

На мен не ми е ясно,кое въобще е християнско.Въобще запознати ли сте как и откъде произлиза християнството,какво всъщтност е било учението на "Христос" и какво общо имат християните с него и какво православната църква и молитвата на свети Киприян.

Все пак всяка християнска ритуалност и молитва не се различава ама по никакъв начин (по-същество говоря) от езическите.

Особено пък православната църква е умишлен сбор на християнството и езическите вярвания,за да се съберат различни народи и да има хармония между тях.

Като почнем от тамяна и стигнем до скиптъра,наметалото и короната,че и църквата като постройка,и свещите,и така нататък.

Че благодарение на Соломон от стария завет имаме някои най известни символи и печати,и други знания,които сега ползвеаме.Пентаграмата е от него.

А то , че знанието е едно и е повтаряно,повтаряно та която и книга и религия да вземеш,да видиш едни и същи истини.Поне на втори поглед е така.

Доколкото разбирам според Христовото учение,ако имаш черна магия би трябвало въобще да не се занимаваш с развалянето и,ами да наблегнеш на усилването на доброто в себе си.

Усили доброти и злото само ще си иде.Това е мое разбиране,защото всяко действие поражда само равно по сила противодействие.
Злото в живота се счита,като изпитание и предизвикателство на което не бива да се отвръща.

Киприян не е признат за светец от църквата,защото поради възгордяване сам си е причинил нещастието да живее,като полуневидим урод до края на живота си.Опитал се е да трансформира физическото си тяло и да си отиде с него от този свят,но не е успял.

Но ако имаш голояма нужда можеш да развалиш магията с който си искаш метод.
Бог не наказва никого,наказваме се сами!
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Мнениеот FireSun's Viking » 15 Дек 2006, 20:16

Все пак всяка християнска ритуалност и молитва не се различава ама по никакъв начин (по-същество говоря) от езическите. - Това не е така, християнството зима езическите неща и празници като ги прекръсва, за да привлече повече хора. А по - същество имат коренни разлики.

Киприян не е признат за светец от църквата,защото поради възгордяване сам си е причинил нещастието да живее,като полуневидим урод до края на живота си.Опитал се е да трансформира физическото си тяло и да си отиде с него от този свят,но не е успял.
"Св. Киприян" - е признат за светец, според християнството той е бил магиосник, който е можел да подчини всички "демони" но се отрича от тях, и "господ" му дава сили с които да гони "неблагочестивите духове" - затова киприяновите молитви се ползват при "обсебени".

А то , че знанието е едно и е повтаряно,повтаряно та която и книга и религия да вземеш,да видиш едни и същи истини. - Аз като взема книги за религия невиждам едно и също - моля те кажи ни къде видя едно и също!?

Усили доброти и злото само ще си иде.Това е мое разбиране,защото всяко действие поражда само равно по сила противодействие.
- Ако ти е направена магия примерно за смърт от човек, който си разбира, незнам колко добро трябва да усилиш за да я пребориш ;)

П.С. Вземи прочети някоя християнска книга и после почни да говориш за това ограничение - християнството.
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот Trismegist » 16 Дек 2006, 08:40

Молитвата или каквото и да е друго насочване на мисъл с цел - намеса
причинява и други следствия.

Много рядко моливата стига наистина до безкористно Даващия.В повечето случаи се изпълнява от някой егрегор или просто сама си пробивеа път-заради силата си.

Последните два случая пораждат и противодействие.За да стигне молитвата където трябва,човек не трябва да има егоистичен мотив за нея и да е доста изчистен вътрешно и телесно.

Вярно е,че трябва да има разлика между църковните и магическите методи,но се боя,че сега те са само на теория.

Ако ти направят магия за смърт-Бог трябва да те пази,не ти.И ако не те пази-просто ще умреш-това ти е кармата и неговата воля.Така,човек изпитва силата на духа и вярата си и ме съмнява някой добър в това-да е пострадал.Обграждането с Любов е непробиваем щит.

Разбира се,че знанието е повтаряно-говоря за официалните религии,
философски и теософски общества и други школи.

Има отклонения и лъжи разбира се,но те са като финна коприна между очите и слънцето.Айде-това наистина е много общо наистина,а темата е по-дълга.
Мълчанието е злато !
Аватар
Trismegist
MagicGateBg Фен

Следваща

Назад към Магия

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор