Как да прекратим затварянето на портал ?

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот B-L-O-T » 08 Ное 2006, 23:05

Как да направя един портал така , че да е постоянно отворен без да се затваря с времето ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Nemezius » 11 Ное 2006, 18:29

Като прикачиш достатъчно силе енергиен източник, че да го държи отворен поне известно време, а ти зареждаш самия източник с достатъчно енергия за периода, през който няма да го зареждаш. Предвид че порталите обикновено искат доста енергия, лесно е да си "направиш" един вамп-сервитор, който да влага изтеглената от жертвите енергия или в криста, от който да захранваш портала, или директно в портала(това разбира се усложнява самия сервитор).
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот DragonFire » 11 Ное 2006, 23:09

За да поддържа портал достатъчно дълго време един вампир-сервитор не мисла че е толкова добра идея. В смисъл възможно е енергията на "батерията"(човека, смукан от сервитора) да не издържи достатъчно дълго време. Мисля си, че ако се опита да се върже портала към някой доста по- силен и мащабен източник ще е по- добре. Отделно мисля си, че проблема може да е, че самия портал не е достатъчно стабилен като конструкция- може би е добра идея да се намери материална база, кочто да предотвратява разпадането на портала, т.е. самият портал да се премести в кристал, който от една страна ще задържи максимално портала, а и ще издържи на вградения в него портал без да се изхаби, разруши.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Nemezius » 11 Ное 2006, 23:58

Ако е само една жертвата на сервитора- зависи от жертвата... Но ако са повече?! Да речем, направиш го и го пуснеш да напада бродещите в астрала и спящи си хорица.... тогава нещата се променят...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот DragonFire » 13 Дек 2006, 21:35

Не е ли по- лесен вариант да се направи така, че порталът да се поддържа сам, като се върже към някой енергиен канал или пък да черпи енергия от самия канал или самото място, към което е отворен? Иначе и със сервитор не виждам защо да не проработи, но пак не е много надеждно според мен. Сервиторът винаги може да се унищожи от някоя от жертвите, даже по мои наблюдения не е толкова трудно да изтеглиш и онова, което е теглил от жертвите непосредствено преди теб, така че не е голяма оферта. А и ми е интересно най- вече към каква материална база е най- подходящо да се вложи портала. Зависи си и към какво е и каква му е природата, но какъвто и да е, трудно може да се намери материална база, която да издържи да има вложен в нея непрекъснато отворен портал дълго време.
Нищо вярно- всичко позволено
Аватар
DragonFire
MagicGateBg Приятел

Мнениеот FireSun's Viking » 14 Дек 2006, 03:50

Според мен е това което каза и DragonFire - да черпи енергия от самото място, към което е отворен или да се върже към голям източник на енергия, който непрекъсва.
HAMARR, HELGA VE THETTA OK HINDRA ALLA ILLSKA!!!
Аватар
FireSun's Viking
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 14 Дек 2006, 15:03

Драгон - според теб как да направя това което казваш ? ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот LuLu » 14 Дек 2006, 19:12

"А и ми е интересно най- вече към каква материална база е най- подходящо да се вложи портала. Зависи си и към какво е и каква му е природата, но какъвто и да е, трудно може да се намери материална база, която да издържи да има вложен в нея непрекъснато отворен портал дълго време."

за това съм съгласна.. казваш кристал получава се но кристала може да се разруши страшно бързо..
За да се вложи в материална база трябва да се имат предвид няколко неща: към какво е отворен какво всъщност е самия портал и дали самата материя би издържала такава енергия в зависимост от тези неща може да е отворен портал достатъчно дълго време..
виждала съм портал който се държи постоянно отворен но има сервитор към него .. само че е смален и ако искаш да го използваш влагаш в него нещо.. енергия.. за да се отвори за да преминеш но иначе е отворен..само е мъничък..
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор