смисълът на магиите

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот veneno » 28 Дек 2006, 18:30

Здравейте,
имам проблем-не сте си мислели,че ще чуете нещо различно,нали?!Надявам се искрено да намеря отговори на въпросите ми свързани с нещо много разпространено в България и не само-правенето на магии.Четох много от мненията във форума и установих,че има много хора,които са запознати с материята.
Конкретните ми въпроси към вас са:
1.Възможно ли е да се предава лощото влияние(магията) чрез телефонно обаждане.
2.Как мога да неутрализирам негативната енергия и как мога да разбера дали е направена магия,при положение,че след всяко обаждане на даденият човек(роднина) всичко тръгва по възможно най-лошият начин и това е просто всеки път.Това е нещо,което ме притеснява и търся избавление.
Искрено моля за вашите мнения и предварително благодаря на всички,които ще се отзоват.
Аватар
veneno

Мнениеот B-L-O-T » 28 Дек 2006, 19:29

1 - да
2 - ами да неутрализираш негативна енергия - зависи колко е голяма и ти до колко имаш силата да се справиш . За маги да разбереш имаше един ритуал който ти показвал дали има магия или не но не си го спомням . ТУк някъде из форума беше . Ами какво да ти кажа някой път дори и най трудните въпроси си имат лесни решения . Относно телефона задължително ли е с този роднина да контактувате ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот fema » 28 Дек 2006, 20:02

Здравей,
аз съм преживявала подобни случки и саветът,които мога да ти дам на базата на моят опит е да преустановиш всички възможни контакти с тези хора.Потарси в този форум...Има доста ритуали за пречистване,но поради моята некомпетентност по случая не се наемам да давам други съвети.
И все пак ако поискаш да поговорим ми пиши на ЛС..
Успех icon_flowerface
Аватар
fema
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 29 Дек 2006, 22:28

Не е задължително непременно да стават "лошите неща", само когато ти се обадят по телефона! Достатъчно е да имат твоя снимка или да знаят как изглеждаш... А при твоя случай става още по-лесно, щом се касае за роднина...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот veneno » 30 Дек 2006, 08:11

Да и за съжаление това ми е близка роднина, която по незнайни причини се занимава да прави магии с цел да разрушава семейства....
Аватар
veneno

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор