става нещо с мен...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот LuLu » 16 Сеп 2006, 11:07

Здравейте. искам да ви помоля за помощ.. нещо става с мен от няколко дни..
вчера по здрач някой направи нещо с мен и източи цялата ми енергия до степен да не осъзнавам къде съм и какво става около мен.. вечерта беше същото само че този път се появи и някаква мн мн силна болка при която не можех да помръдна и цялата треперех..сутринта като се събудих цялта бях в синини а не зная от каде са се появили.. а преди няколко часа някаш някой заби нещо в гръдния ми кош и ме раздира от болка и ме боли сърцето ...
Моля помогнете ми да разбера какво става .. имам някакви мн слаби познания а и усещам че някой го прави това а не е да съм се наранила..
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AryanSun » 16 Сеп 2006, 12:11

LuLu написа:Здравейте. искам да ви помоля за помощ.. нещо става с мен от няколко дни..
вчера по здрач някой направи нещо с мен и източи цялата ми енергия до степен да не осъзнавам къде съм и какво става около мен.. вечерта беше същото само че този път се появи и някаква мн мн силна болка при която не можех да помръдна и цялата треперех..сутринта като се събудих цялта бях в синини а не зная от каде са се появили.. а преди няколко часа някаш някой заби нещо в гръдния ми кош и ме раздира от болка и ме боли сърцето ...
Моля помогнете ми да разбера какво става .. имам някакви мн слаби познания а и усещам че някой го прави това а не е да съм се наранила..

Това си е жива енергийна атака.Според мен е от човек.Имаш
ли идея кой може да прави това?
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот LuLu » 16 Сеп 2006, 12:23

еми не точно но поне посоката успях да определя при последната му атака която беше доста слаба а посоката е изток ..
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Nemezius » 16 Сеп 2006, 12:52

засили защитните печати на помещенията, където си- това би трябвало поне временно да те изолира от атаките. Когато ги напуснаш, използвай постоянна защита от рода на "Светлинна сфера" или "Броня на спокойствието" в комбинация с "Щит на Вярата"
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот AryanSun » 16 Сеп 2006, 14:04

Имаше един ритуал,който Дайън Форчън беше дала в подобни
случаи.Правиш кабалистичен кръст.След това казваш:

"взимам меча на силата".

Визуализирай как от него излиза син огън и очертай кръг около теб-огнен.Отбележи в съзнанието ти,че никаква сила не може да премине през това.

Начертай синя пентаграма на изток и кажи:"нека Рафаел изчисти
от мен злото,което идва от Изток".За Юг е Михаел,за Запад-Уриел
и Север-Уриел.Всеки път,когато атака дойде,изпращаш синя
горяща пентаграма натам.Прави прогонващи ритуали всеки ден
по три пъти.Ако и това не помогне-некрономикона ще свърши рабо
та.
Аватар
AryanSun
MagicGateBg Фен

Мнениеот LuLu » 16 Сеп 2006, 14:56

благодаря много а всъщност каква е тая проклета атака мани че е енергийна това го знам ама каква магия е?
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 16 Сеп 2006, 17:30

Хм...
Това ми прилича на чиста проба вампиризъм, примесен със елементарно енергийно острие.
Щом ефекта, който усещаш е само на физическо и енергойно равнище, най-вероятно е това.
Което допълнително подсилва тезата, че е човек.

Можеш следващия път, когато усетиш атаката, да се опиташ не не само да запратиш огнена пентаграма към който ти я изпраща, но и да се опиташ да му пратиш ответ по острието, което е прицелил в теб.
Най-елементарно е да събереш всичките гняв, болка и страх, които изпитваш в момента на атаката и които имаш в запас и да и оставиш да потекат по острието към "противника".
Също така ще е по-добре да ги пратиш преди(ако ще секунди или мигове) синята пентаграма, защото тя ще им попречи да се върнат при теб и ще ги изтласка допълнително към онзи, който те атакува.
Освен това подобно действие ще отслаби ефекта върху теб, затваряйки веригата помежду ви и връщайки нему онова, което е запратил.
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот LuLu » 16 Сеп 2006, 18:03

благодаря много за съветите :) ще опитам
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nikoj » 16 Сеп 2006, 19:11

А да си се замесвала скоро в разни ритуали?
Да си правила нови запознанства в мрежата?
Може би ако прекъсеш връзките с новите си приятели, атаката ще престане.
Аватар
nikoj
MagicGateBg Приятел

Мнениеот LuLu » 17 Сеп 2006, 16:56

мне никакви ритуали а приятелите ми не са такива пердпочитам да не ги замесвам с такива неща .. просто за да не се наранят сами..
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 17 Сеп 2006, 19:29

:) Дано наистина не си правила нещо съвместно с някого!
Препоръчвам ти да визуализираш сфера в цвят който смяташ че би те защитил, и с пламък колкото сметнеш за силен. Просто си го представяш, колкото по-дълго, толкова по-добре... В тази сфера визуализирай пентаграм, който се върти на две оси, а ти вътре в пентаграма. В тази си защитна броня ще се почувстваш различно.....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот AZA » 21 Окт 2006, 18:37

Може да пробваш и това : http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... =4800#4800
Надявам се че ще свърши работа
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic~Devil » 02 Яну 2007, 21:40

аз съм на друго мнение според мен е проклятие за тридневни мъки доста известно, ако е това помисли кой има твоя снимка. icon_argue
Аватар
Magic~Devil

Мнениеот Abathor » 03 Яну 2007, 02:48

И аз смятам че е може да е проклятието "три нощи в ада"
предизвиква силна физическа болка в период от 3 дни после трябва да се разкъса снимката за да се спре заклинанието.
незнам но това е грубо да те нападат без причина.
аз съм ставал обект на нападения...
да застанеш в пентаграм и да го завъртиш помага да отбиеш атаката за момента.от опит го знам - като застанш в пентаграма засили си аурата до достигане на лъчиста светлина. непозволявай на нищо да проникне през светлината
иначе ако вярваш в някое божество.моли се за защита и пречистване.
аз гася клечки в чаша с вода при заклинанието благославям водата(подобно на лекуване на уруки) моля бог за неговата защита.накрая ми мия челото отпивам от водата и останалото го изхвърлям до дърво или храст.
Аватар
Abathor
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Magic~Devil » 03 Яну 2007, 17:36

Смятам да сложа проклятието за да потърсиш начин да го махнеш:

Идеално е за сдухване на прекалено самоуверени типажи.
Целта е за три дена да се научи жертвата какво е това болка за 3 дена, които ще и се сторят меко казано "странни".
Нужни са свещ и снимка на жертвата. Свещта се накланя над снимката, за да може восъкът да капе върху снимката. Докато той капе, се визуализират рани, които восъкът прогаря в кожата на жертвата и как самата жертва се гърчи. Докато се прави това се повтаря следното 3 пъти(аз го повтарям 6, но това е въпрос на подход):

"As I do this candle spell,
I bring my enemy three nights of hell
make him feel the strongest pain
and bring darkness to his brain
he can not sleep he can not rest,
a just reward for being such a pest
Candle black, black as night
Bring him pains of flesh tonight
lesions on his skin will grow
Afflict him with a painfull blow
Lords of darkness, kings of hell
Smite my enemy, bring him hell
when three nights of pain have past
Make him well, well at last"

След това заклинателят се отдава на размисъл за болките(физически и психически), които иска да причини на врага(този размисъл подкрепен с визуализации, разбира се). След като три дена са минали, снимката се разкъсва и се казва следното(това не е задължително да се повтаря, но аз го повтарям три пъти):

"When three nights of hell endured, I lift this curse, rest assured
Darkness leave him, go away, the curse is lifted now, today"

След като са минали трите дни, жертвата вече не изпитва физическите болки нощем, но психическите щети остават, повярвайте ми.
В момента превеждам заклинанието на български, но ми трябва малко време да го направя въздействащо
Аватар
Magic~Devil

Мнениеот LuLu » 03 Яну 2007, 18:35

зная прокялтието за 3 дневна болка и съм го правила на някой .. типажи.. знам за кфо става дума обаче не е това и все пак благодаря за помощта icon_thanks
Аватар
LuLu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Aine^ » 05 Яну 2007, 08:15

възможне е Вуудуу при самото пробождане на иглите в куклата се усеща на същите места прорязвания и неуписуема моментна болка. Не мога да съм сигурна за това само предполагам.
Аватар
Aine^
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот AZA » 07 Яну 2007, 02:12

Я Айде ^^ Драсти ;)

Лу, имам нещо на идея за тва чудо , само ми напомни другия път да ти го кажа кат те засека ;) Ако и тва не стане ... ша мисли нещо друго ... не че мисленето ми се отдава много де ;)
КраяТ Е СамО ЕднО НовО НачалО
Аватар
AZA
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор