Какво бих могла да направя

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот aleks » 04 Яну 2007, 21:01

Незня как да започна,малко ми е трудно да събера мисълта си,незная кога и как започна всичко,но искам да спре.Става въпрос за низ от неприятни събития случки,с две думи от3-4 години целият ми живот е обърнат с краката нагоре.Имам чувството,че нещо ме преследва и неппрекъснато ми подлага крак.Нищо не става от първия път,или изобщо не става.Имам някакъв неосъзнат страх,който не мога да преодолея,опитвах какво ли не ,ходих къде ли не,опитах и традиционна и нетрадиционна медицина.Всички казват,че съм здрава и психически и физически,но истината е,че се чувствам половин човек ,а и този невървеж във всичко,просто незнам.Гледам как животът ми се срива и незная какво да направя.Питам се такава ли е съдбата ми или някой качествено съсипва живота ми.Ако можете посъветвайте ме как да разбера какво всъщност се случва и как да си помогна.Ужасно е да си здрав,прав,а всъщност безсилен,не съм се предала,все още търся начина да променя нещата.
icon_flowerface
Аватар
aleks

Мнениеот B-L-O-T » 04 Яну 2007, 21:22

Нямаш пазител . Духовен помощник . . . Това е сериозен проблем - викни си такъв (призови)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 05 Яну 2007, 14:35

Може би ти е време, ако не си харесваш вече работата, която работиш в момента, да я смениш с друга. Поне виждам, че трябва да направиш по-голяма промяна в живота си, а не само това, което си направила до момента
и ще се оправиш.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 05 Яну 2007, 22:57

Аз да добавя след Лизарда - Външната промяна води до вътрешна , имап нужда от въртешна .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор