Магия за Апартамент...

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот melani » 20 Яну 2007, 14:51

тази нова тема я сложих тук,за да попитам всеки един от вас,дали знае някаква магия,или нещо подобно, за...как да кажа...апартамент,защото аз навсякъде търсих,но нямаше "хубав".Разбирате все нещо не е нормално,или парите са мн или нещо друго. :wink: Въпреки че ми каза една моя приятелка,чрез руни,но искам да науча повече.Моля ви кажете някой ако знае плз.Благодаря предварително.
Аватар
melani

Мнениеот Nemezius » 21 Яну 2007, 02:29

.... за съжаление, и с руническа фуния неможе да Ви се налее в главите, че това не е игра на дребни претенции...
Изображение
Аватар
Nemezius
Модератор

Мнениеот Wizard » 21 Яну 2007, 17:33

Сега, първо темата ти е точно за този радел, в който я преместих и второ - не си конкретизирала това, което искаш да постигнеш!!!, това е най-основната причина едно желание или магия да се случат.
Ако съдя по това което си написала, струвами се, че искаш да си "намериш" апартамент, който да си закупиш и той да е нито много скъп, нито...не знам си какво. За да се случи това ПРЕДИ ТОВА ИМА МНОГО НЕЩА, които са Важни и които НАМАТ НИЩО ОБЩО с магията. Ако отговориш на тях, едва тогава може да се допиташ дo магията за помощ, и ако всичко е наред, може и да получиш това, което искаш, не е трудно, вервай ми... :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот B-L-O-T » 21 Яну 2007, 17:41

Би ли обяснил кои са тези неща ,че аз не разбрах ?
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 21 Яну 2007, 18:19

Неща - чисто административни, такива, които не зависят пряко от Магията и които няма да се изпълнят, ако например не сте си плащали 100 години здравните осигуровки, не работите на високо платена длъжност и имате неплатени данъци и т.н. ....

МАГИЯТА ДАВА, но само при ИЗВЕСТНИ обстоятелства, а НЕ когато му скимне на някой да прочете някое заклинание или да направи даден сигил, или да ми изреже дадена руна...
Магията НЕ Е за всеки, магията е ЗА ТЕЗИ, които имат необходимото знание как да постигат ПРОМЕНИТЕ! А не като някой хора тук да седнат и да ми напишат един куп безмислени и пълни с правописни грешки постове и да се чудят - "Абе защо не става това заклинание, правя го както е дадено тук във форума (или в книгата), но нищо НЕ СЕ СЛУЧВА..."

Е - продължавайте да се чудите, защо не става....
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор