Душа на бебе.

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот ilusia » 24 Яну 2007, 07:52

B-L-O-T написа:Мел - Тогава извън тялото си ние сме хемофродити . Ако сме хемофрофити защо тогава все пак и без тяло, търсим души от срещуположния пол (в астрала) ? Защо в астрала не сме бисексуални ?
(не заставам зад ничия идея в момента а искам да изпитам правотата на теорията на Мел , аз си имам теория за себе си)

говори в първо лице единствено число :mrgreen: В смисъл правила съм секс със жена в астрала и беше.... :roll: :oops:
Тъй , нямам много време интересни теории , като се върна ще ги обходя обстойно но аз също съм на мнение , че не сме хермафродити - защото тва е тяло на мъж и тяло на жена.... Просто сме без полови. Иначе нямаше да има подобен баланс в нас...
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот sesil » 24 Яну 2007, 08:55

Ако подредим в реда - дух, душа, тяло /вкрлючая и астрално/ излизаш в астрала със своя дух/хемафродитски/, душата /полово обособена/ и тяло /астрално/. Сексуалните ти предпочитания тогава там са общо взето каквито са и на физическо ниво, т.к. вече носиш със себе си половата си принадлежност. Дано да съм била ясна.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 24 Яну 2007, 11:40

В подкоровата структора на малкия мозьк се образува звено от матрици които отговарят на формата и мисловната структора на самата душа и който са свьрзани с висшия Аз.И когато маиката или бащата разговарят мисловно с детето ,то те всьшност разговарят с матрицата на самото дете-душа.Която се изключва при самото раждане с поемането на парвия дьх.но остава в латенто сьстояние.Поради това са и изблиците при децата да говорят с вьображаем приятел и на чужди езици, непознаваеми.Защото те са спомени от предишни прераждания.А вьображаемите приятели са от различно естество.От висшия Аз до Ангелите хранители и до контактите с приятелите си от духовната група(Кармич. у-ще) които са в другото измерение и които помагат индиректно.И тн...PS.Не трябва да забравяме че понякога и нашите собствени желания ни изиграват лоша шега.Ние мислиме че разговаряме с бебето ,а всьщност разговаряме сьс собствените си мисли. Но проблемьт може да се реши:Доколкото разбрах,между нас има бременна и то е Илюзията.Мисля че тя може да ни каже,как стоят нещата при нея! :) icon_occasion
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот sesil » 24 Яну 2007, 13:16

Въображаемия приятел е друга бира, да го оставим за доразглеждане в друга тема.
Между другото разговарянето или наричането, както казват старите хора на нероденото дете мислиш ли, че оформя бъдещия човек, който ще се роди, в смисъл че променя или изгражда самата матрица?
Не разчитай на Илюзия - като забременее ще разказва.

Въпросът с кого може да влезе в контакт майката по време на бременността живо ме вълнува - дали с душата на детето си, дали с визшия му Аз, дали с неговите пазители /изключвам развинтеното въображение, защото все пак се предполага, че с практиката съумяваме да правим разлика/.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ilusia » 24 Яну 2007, 16:41

:mrgreen: Вие тука ме взехте на мезе гадинки малки icon_eusa_dance
Като забременя обещавам подробно ще разказвам... Ама не се радвайте толкова , че и ти и Алистър ще сте орисници - през носа ще ви излезе :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Сега по темата. Ми... аз ясно си спомням като малка говорех на някакъв странен език. Ама на себе си... имаше доста забавни думи . Беше много ... завъртян " джагамух поста креонико башондра фихнудра ам ке са филтес"
хахах нещо подобно .
А си и говорех ама до доста голяма възраст с въображаем приятел. Беше много смешно , защото веднъж се изпуснах на улицата :oops: казах нещо , добре , че нямаше хора край мене :roll:
Че да си призная понякога .... още го правя. Много съм смешна
но интересното е , че този приятел понякога сякаш сам ми даваше отговори който не можех да си дам сама. За най-обикновени дори смешни неща. Като къде са ми ключовете и някакви подобни дивотии
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот nishtoto » 24 Яну 2007, 20:21

Така нова теория.Душата не се намира изцяло в човека а неината енерго инф.матрица(енергииното тяло) и тя представлява дете между 4-7год.вьзраст.Някои го наричат низш Аз. Като истинската матрична сфера се намира в 4 ауричен крьг те са заедно с матрицата на духа и представляватдва крьга един в друг с една дума осмица.Другото което е че в сьрцето се намира семения атом в които се записва всичко.А с кого може да се влезе в контакт по време на бременоста: С всичките които си изброила Сесил.С висшия Аз почти е невьзможно.Много рядко се отзовава.С една дума човек е подсигурен не третично а седмично.Но за това друг пьт.Не може да се променя матрицата защото е свьрзана с кармичните структори на самата карма.Може да бьде променена само от горе от самите Сьдбовници или от някои които му е дадено и има право да променя.Не говоря за черната магия която в един момент спира своето вьздеиствие и се врьща обратно кьм тези които са я сторили.Там ако се пипне става опасно за този които пипа без разрешение и си го отнася.Тази матрица е под особеното внимание на Сьдбовниците.Освен ако в минал живот не се опитвл да сторва нещо не до там прилично ,то тогава се разрешава пипането за да разбере всьшност какви ги е бил сторвал.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mell » 24 Яну 2007, 20:55

По-време на бременността, според мен майката
може да влезе в контакт с осъзнатият Дух на бъдещото си дете
/естествено, ако това е позволено/ .
С всичко, което притежава то, като Дух.
Не изклюбвам бъдещото бебе да е по стар и силен дух от самата майка.

А на въпросът ти към мен мили B-L-O-T, мисля че да си
хермафродит са само външни полови белези
/дали си имаш там едно или друго и кое е в повече/
в астрала си мисля, че те привличат по скоро сродни души,
отколкото души от срещуположният пол :)
Mell

Мнениеот sesil » 25 Яну 2007, 10:11

Чудя си се с кого приказвах до 7-мия месец, то не бяха 1 или 2-ма. Но определено този, който уж бе духа на детето ми, честно казано няма нищо общо с роденото вече дете, изключая това което чувам когато спи в някои редки случаи. Но като се има предвид опастността да не види бял свят поради "доброжелатели", явно другите са били неговите пазители, защото ми дадоха толкова ценни съвети как да се справя със ситуацията, че просто нямам думи.

За наричанията ми е интересно, защото преди още да се роди със съпруга ми честичко го правехме. Интересното е, че крайния резултат е компилация между желанията на двама ни, както и проклятието на свекърва ми /то касае характера, а нашите външния вид/.

Та наскоро докадо държах и се радвах на племенницата си и думите сами дойдоха в главата ми, не ги изрекох, просто си ги мислех - напевни, хубави стихчета - убийте ме не мога да ги кажа отново, но си мисля, щом едно такова наричане върши добра работа, орисването дали също дава такъв добър резултат. Е, времето ще покаже.
Истината е някъде там.
Аватар
sesil
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Kotentseto » 25 Яну 2007, 13:59

Започнах да сънувам детето си, след като то прорита в мен. Говорехме си, грижех се за него. Не знам чия душа то преражда, но виждам дори на тази крехка възраст определени черти от характер, който познавам.

Брат ми е малък, наблюдавах и неговите първи месеци. До 40-ия си ден той имаше лице на старец. Гукаше, смееше се и се караше на сън. Така и не разбрах какво сънуваше тогава. Но не беше шишето с мляко, което с положителност видях в съня на сина си.
Розата е роза е роза...
Аватар
Kotentseto
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор