Развързване?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Dorian » 23 Яну 2007, 17:12

Не знам какво точно ми е необходимо, затова ще обясня накратко проблема - има образ на много близък човек в съзнанието ми, изграждан дълги години (откакто се помня всъщност), много видоизменен и вече малко прилича на самия човек.
Той е имал и има огромно влияние върху мен (Свръхаз), и ме е овързал с връзки, които пробвах как ли не да скъсам...
Не успях да залича този образ с познатите ми техники, не мога да се справя. А той е обсебил живота ми. Искам да подчертая, че не става въпрос за някоя мимолетна любовна зависимост, а за зависимост белязала целия ми съзнателен живот дотук; тя е поотслабнала с годините (вследствие на някои техники, които се оказаха слаби и бавни), но някак смешно малко.
Тук попаднах на ритуал за освобождаване, който подготвям, но не знам дали е подходящ и достатъчно силен за моя случай.
http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... highlight=

Някой имал ли е подобна зависимост и как се справихте?
Всеки съвет би ми бил от полза...
Walk on the Sun
Аватар
Dorian

Мнениеот B-L-O-T » 23 Яну 2007, 19:19

Що ме пробваш да си направиш астрален двойник и да оставиш само връзките в него и да го запратиш в космоса . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот LZayn » 26 Яну 2007, 14:58

Пробва ли с "Господарите на Кармата"? Имам предвид, ако си запозната с техниките на Даян Стейн... мои познат го използва за да се оттърве от натрапчивите мисли за жена от миналото му (става дума за прочистване или скъсване на кармичната връзка между Вас двамата)
"Магията няма безопасна ..."
Аватар
LZayn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 26 Яну 2007, 15:08

Имаш в предвид някаква психична защита ли? LZayn, Би ли описал тази техника?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот LZayn » 26 Яну 2007, 15:24

Хм Wizard, психична защита е точния термин от книгите на Стейн.
В момента не мога да поствам нищо по - подробно, освен, че става дума за контактуване с личните Господари на Кармата ... Започва се процедура на осъзнаване на личната карма и нейното изчистване ...
Някои не е ли практикувал подобно нещо? Защото това е причината да се включа във форума Ви... исках да обменя малко информация с хора с опит в този вид "общуване"...
Аватар
LZayn
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nishtoto » 26 Яну 2007, 15:46

LZayn,намери книгата,Пьтя на Льва от Мюзеос.И там на последните страници ще намериш това което тьрсиш.Ще ти трябват 15год..Но след това няма да си това което си сега.И ти гарантирам че ще минеш и през Ада и през светлината.Но ще достигнеш там кьдето си трьгнал и то само ако Господарите на кармата ти разпишат книгата на претворенията.Последния от тях е в сферата на Плутон ,от неговия подпис зависи финала и свободата ти.Дерзаи
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Dorian » 26 Яну 2007, 18:16

Първо: благодаря на всички включили се по темата ;-)

LZayn написа:Пробва ли с "Господарите на Кармата"? Имам предвид, ако си запозната с техниките на Даян Стейн... мои познат го използва за да се оттърве от натрапчивите мисли за жена от миналото му (става дума за прочистване или скъсване на кармичната връзка между Вас двамата)

Не, не ми е попадало това, LZayn; ще потърся, но честно казано главата ми е пълна с различни "истини" за реалността от четене и четене, не знам дали в момента мога да възприема още някоя, ако ме разбираш:)
Като "ми мине" и я намеря, може да я прочета. Напълно възможно да е на кармична основа всичко, преди време имах някакви такива "прозрения", обаче не бях 100% сигурна, че не си въобразявам. А и това знание не ми донесе нищо, не ме промени, не ми даде насока какво да направя конкретно.

Потърсих инфо в друг форум (не български) на занимаващи се с магия, който посещавам; посъветваха ме да не започвам с ритуали, а с т.нар. ментална магия (не знам на бг това как се превежда, въздейства се директно и без намесата на божествени същества), получих някои конкретни идеи за визуализация + психична защита/бариера с/у въпросния човек, който може да се окаже психичен вампир.
И... това, засега по въпроса.
Ако има развитие (т.е. ако тези неща работят) ще пиша по-подробно. На някой може да му е от полза.
Walk on the Sun
Аватар
Dorian

Мнениеот LZayn » 02 Фев 2007, 10:25

nishtoto написа:LZayn,намери книгата,Пьтя на Льва от Мюзеос.И там на последните страници ще намериш това което тьрсиш.Ще ти трябват 15год..Но след това няма да си това което си сега.И ти гарантирам че ще минеш и през Ада и през светлината.Но ще достигнеш там кьдето си трьгнал и то само ако Господарите на кармата ти разпишат книгата на претворенията.Последния от тях е в сферата на Плутон ,от неговия подпис зависи финала и свободата ти.Дерзаи

Нищо не открих за съжаление ... благодаря за съвета все пак.
Аватар
LZayn
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор