от сърце, моля!!!! помощ!!!

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот elitza » 10 Фев 2007, 01:28

моите наи-големи уважения

към всички вас!!!!!
ако знаете от колко време чета и попивам всяка ваша дума, и ми е неудобно да питам и да искам съвет! но с риск да бъда досадна, ще го направя......
за няколко месеца буквално ми побеля косата , повече от 60 %!!
имам адски неприятности с една 'коза', долно,подло,лицемерно,мазно създание,хленчещо за помощ. след като напуснах модната агенция трябваше да оставя на някой целия арсенал от знания и връзки, които имах. трогна ме, 'миличкостта', с която ме молеше да го направя за нея!!! доиде с протрито си 'сетре',без нищо, и аз се навих да дам целия си "арсенал' на нея. буквално ми е.....а мамата, започна да ме излага навсякаде, , разбрх впоследствие,ч че е започнала да плюе и реве срещу мен и други хора, хора, давали и хляб в рацете. днес, бе последната и адска излагация. хора, идеше ми да потъна в земята от срам. говоря отгоре,отгоре, защото няма място за обяснения, толкова дълги. взе ми всичко, а мислех, че знам и мога, благодарение на опита!!!!!!!!!!!!! умирам сама в нас, полудявам, терзая се, мъчно ми е и ме боли до .... незнам каде.
има толкова умни и вещи хора сред вас, ерудирани, знаещи. тя трябва да си плати и цената ми е наи-малкия проблем!!!!!!!!!!!!! моля, моля, моля, искам савет и magic, if it's possible, BLACK. love u, and thank u!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
elitza

Мнениеот creative » 10 Фев 2007, 11:49

Ненормална си. :roll:
Какво въобще търсиш тук?Black magic ли искаш?
Както се казва - ходи си троши главата където и както искаш, ама не цапай форума.

Каквато попара си надробиш, такава ще сърбаш.

Сега можеш да получиш всякакви препоръки като "да преусмислиш нещата" "да си дадеш сметка защо се е стигнало до тук" "да се успокоиш и тогава да търсиш друг изход" и т.н., но лично аз смятам, че всеки сам е отговорен за собствената си съдба и самия факт че си изпаднала до тук да ми си се зомбирала пред форума и да ми ревеш за блекк меджик е достатъчно показателен какъв човек иска "помощ".
Аватар
creative
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EXARP » 10 Фев 2007, 13:24

Каквото и да ти кажат и къфто и блек меджик да ти кажат едва ли ще можеш да го направиш, най много още повече главоболия да си докараш. И все пак има една Магия на Паяжината, много е полезна за такъв случай. Тя ще улови твоя враг в паяжината на неговите
най-големи страхове и ще го направи безпомощен,но няма
да го убие.Ще остане от него една празна черупка,без живот
и воля.
Успех!
ELEXARPEN COMANANU TABITOM
Аватар
EXARP
MagicGateBg Приятел

Мнениеот ZefaS » 10 Фев 2007, 15:58

тя трябва да си плати и цената ми е наи-малкия проблем!!!!!!!!!!!!!

Повярвай, това не е никак малък проблем!!! Всъщност какво искаш въобще? Да я измъчваш? Да я убиеш или какво?
RiseMeHigh
WhereNo1DareToFly
Аватар
ZefaS
MagicGateBg Фен

Мнениеот ilusia » 10 Фев 2007, 16:22

За да получиш правилен отговор на въпроса ... преди всичко той трябва да бъде зададен точно. Кажи каква ти е целта и за помощ от какво естество молиш ?
Пс...
Кому е нужно тая грубост и агресия ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 10 Фев 2007, 22:40

до тука само объркахте още повече момичето . . .
Само Ексарп даде някаква идея .
Аз давам идеята за майнд контрол . Ясно е ,че времето не може да се върне на зад и нещата да не се случат - каквото станало до сега станало и предложението на Ексарп е много точно и ще е много добре да го комбинираш с мойто за да предотвратиш по нататъшни лоши последствия . . .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот xermes » 12 Фев 2007, 12:18

Перфектен начин за смачкване на егото..трябва да мислиш много... и при мен се случи същото..но живота ми тръгна в друга посока,за което съм благодарен..неползвай никакви методи и ритуали без да осъзнаеш защо се е получило така, и да поемеш друга посока..най-добре е да вникнеш в духовните структури на рода си..почни с "Диагностика на кармата"-Лазарев
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор