Дискусия за Силата на мисълта

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Arhimikus » 10 Фев 2007, 17:01

Блот - освен това, което е написал Улф, искам да добавя, че Вещерската мас се приготвя от мас (свинска, неосолена), беладона и татул. Не знам точните пропорции.

Улф, кое тогава от тези неща ти си пробвал и можеш да ми препоръчаш да използвам?
"Човече, опознай себе си!"
Аватар
Arhimikus
Модератор

Мнениеот wolf_kohen » 10 Фев 2007, 17:19

Вещерска мас не съм пробвал, но имам опита на приятели, които са ползвали атропино съдържащи. Ползвал съм разни неща, но искам да ги запазя в тайна. Това все пак са наркотични вещества...

Обаче пак казвам ако нагласата е добра става, но ако е само за да се надрусаме няма смисъл...

С атропиносъдържащите трябва да се внимава, защото в по-големи дози може да са отровни!
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 10 Фев 2007, 23:00

Архимикус - последните две съставки са ми ясни защо са ,но можеш ли да ми отговориш свинската мас за какво е ? (за по добро и бързо приемане от кожата ли ?)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cath » 10 Фев 2007, 23:35

защото по принцип Вещерската мас, или по скоро Летящият мехлем (Flying Ointment) е мехлем ( това вече е малко логично :) ), който се смята, че вещиците са използвали, за да достигат някакъв вид транс. от този мехлем, или по скоро от транса, който предизвиква, водят началото си историите за сабатите, летенето с метли и т.н. след като е мехлем, съвсем ясно е за какво се използва свинската мас - тя е основа, както във всеки домашно приготвен мехлем.
Evil is a point of view.
Аватар
Cath
Модератор

Мнениеот wolf_kohen » 11 Фев 2007, 08:07

Точно така, това се нарича и летящ мехлем. Католическата църква разпространява, за да направи вещиците по-ужасни, че основавата на тази мас е мас от младо момче :-p.
Свинската мас се усвоява добре от кожата, но не е задължителното масло в този случай, овчата лой мисля че са я използвали също, но мазнината е само носител... Също се е смесвала с така нареченият САКЪЗ - брезови кори от които се прави черна паста, която може да стана твърда като дъвка и да се дъвче.
IEHVI ADONAI HEILII
Аватар
wolf_kohen
MagicGateBg Приятел

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор