Невероятен безпричинен гняв

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tanarel » 16 Фев 2007, 17:08

Доста често изпитвам невероятен завладяващ гняв , като направо усещам как кундалини се надига в мене и на вълни бушува в мен , за щастие несъм го събудил още , не се смятам за готов, но затова питам дали нямат пръст в това Рептилите , бях чул , че с прехода към новия Еон , доста хора ще изпитват странни неща то това е свързано с т.н
наречената апокалиптична работа която се върши в етерите , та така дали имат пръст Рептилите или просто се самозаблуждавам.
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 16 Фев 2007, 18:10

Няма нищо ненормално в това . Рептилиите нямат общо с това . Само ще ти кажа че това е дар а не нещо лошо !
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот tanarel » 16 Фев 2007, 18:21

И кое по-точно е Дар , че нещо не ми е ясно. С какво общо тогава имат Рептилиите....
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 16 Фев 2007, 18:46

Този завладяващ гняв е дар ! Щом ме питаш Рептилиите с какво общо имат явно не знаеш на кое викат Рептилии . За момента има само теории които са необосновани за тях и с какво общо имат е трудно да се каже , но има една основна теория за тях .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот tanarel » 16 Фев 2007, 18:56

земи ми я кажи тая теория, и пак , кое по-точно е дара , земи и това ми го обесни .....и ти откъде знаеш , че те нямат нищо общо ,междудругото много добре знам какво са те ....
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 16 Фев 2007, 19:02

а и още нещо Блот, с тия кратички неща дето ми пишеш оставам с впечатлението , че ти си тоя дето нищо неразбира, казваш много малко и не си конкретен , четох твой неща из форума .
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 16 Фев 2007, 19:08

Аз съм като питагор , казвам кое какво е и до там :)
Дар е от гледна точка на това ,че когато си в такова състояние граници няма , усещането е великоклепно и просто си свободен ; енергиите протичат в теб , усещаш живота . . . Ако на теб не ти понася това - ок отърви се (специално това се постига с медитации) .

П.С. следващият път не използвай такива семпли техники за да ме приканиш да говоря защото ако не искам да задълбочавам - няма да ме накараш , мога само да си продължа с общите работи . . . :wink:
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот tanarel » 16 Фев 2007, 19:21

Мне несъм искал да те провокирам чрез похвати от психологията , имах предвид, че от повечето ти мнения несподелящ личен опит което кара читателя да си задава въпроса имаш ли такъв , а относно това , че няма граници , верно е така , бях чел в един гримуар , че първичните чуства на човека , страх , гняв , омраза , са врати към големи тайни и могъщи сили, само , че не ми е известно как се отварят , имам някой хипотези но ако някой знае..... да ни просвети .
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 17 Фев 2007, 04:15

Страх, гняв, омраза са все състояния които се използват за постигане на черен гнозис tanarel.В този смисъл B-L-O-T ти казва че е дар, защото черния гнозис е трудно постижим ако човек не достатъчно емоционален и се опитва да го предизвика целенасочено.Когато е спонтанно възникнал, обикновенно е трудно контролируем и съответно е неизползваем.Всъщност гнозиса си е гнозис.Има просто различни техники за постигането му,които за удобство са наречени на даден цвят, както и различни ритуали и системи през които чрез гнозиса променяш реалноста.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот tanarel » 17 Фев 2007, 11:01

Не говорех за гнозис , това е елементарно упражнение , говорех за неща които едва ли ти ще научиш до края на живота си бленда менда , свързано е с кундалини и увладяването му на по-високи нива , събуждането на древния дракон както са се изразявали древните.
Do what thou wilt.
Аватар
tanarel
MagicGateBg Приятел

Мнениеот WandaBlenda » 14 Апр 2007, 00:23

Мухахахахахахаха :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Сега го видях тоя отговор.tanarel сус сигурност нищо няма да Увладея на каквото и да е ниво.А ти вместо да се параноизираш и то физически :roll: четейки хаотично всякакви древни теории и съответните им съвременни тълкувания, се опитай да превъзмогнеш паниката си и потърси връзка между драконите,рептилиите,кундалини и т.н. с елементарните упражнения:) Щото иначе не те виждам да минеш прехода към новия Еон:roll:
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор