Стих от Irony

Място за поетично вдъхновение и художествени продукции на магическата ви мисъл... В думите и цветовете се крие Магията!

Мнениеот Irony » 17 Фев 2007, 21:20

За този тип индивиди, мисля, има по-общо название- духовен водач.
Но чак пък да виждам чуждите отклонения...А и дори и да ги виждам, това не значи, че ще ги съотнеса към каквото и да било общовалидно. По-скоро ще ги преценя на базата на собственита си ценностна система, а това доста се доближава и до понятието 'вкус'. :wink:
Хаос, понякога нещата са доста по-прости. :)
Аватар
Irony
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ChaoS » 18 Фев 2007, 22:14

::вдига рамене и се ухилва шеговито:: Какво да направя? Може да съм тъп на моменти, но съм и интелигентен; а интелигентните хора винаги пробват по-сложния вариант и чак после се плесват по челото. ;)

А иначе... Попита ме защо шаманско- отговорих ти. Даже заедно със всички свои странични мисли, които иначе все щеше да ми се наложи да приложа заради някой друг/нечий чужд въпрос. :)
!RorriM EhT KaerB
Аватар
ChaoS
MagicGateBg Фен

Мнениеот Irony » 18 Фев 2007, 22:42

Хм, аз доколкото знам интелигентните хора умеят така да комбинират това, което знаят, че да успеят да стигнат до крайния резултат два пъти по-бързо и по-лесно от не толкова интелигентните хора. :wink:

Обаче като гледам Илюзия май вече ме заряза.
Очаквах повече критичност. protest
Аватар
Irony
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 19 Фев 2007, 07:17

А тук си е Илюзия ;)
чета си ви , дори се усмихвам макар силната болка която изпитвам точно в момента :P Един приятел все ми казва " Абе , ти да не си решила да ставаш инженер " , в отговор на опулената ми физиономия следва " Ами що да е просто , като може да е сложно , всичко усложняваш"
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Поезия и Арт

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор