Аз моля за помощ

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tanaka » 18 Мар 2007, 18:32

Аз моля за помощ-на 40 съм-иии се влюбих като пубертетче.И най-лошото--на на 21г ееееее!!!!Иде ми да се гръмна-какво ще стане ако и кажа-ясно е нали.....За това питам за начин друг-да стигна до нея.Направо ужассс!!!
Аватар
tanaka

Мнениеот splinter » 18 Мар 2007, 18:58

Когато вървиш пред нея гледай да ти падат стотачки от джобовете :)
Иначе дано съфорумниците да ти помогнат :)
Аватар
splinter
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tanaka » 19 Мар 2007, 08:28

няма ли кой да помогне
Аватар
tanaka

Мнениеот nishtoto » 19 Мар 2007, 08:51

Ако си решил да изсползваш магия,болката която ще изспитваш след раздялата ще бьде двоино по-голяма! Така че си помисли!!!!!!!! tearyeyed
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот splinter » 19 Мар 2007, 11:00

nishtoto написа:Ако си решил да изсползваш магия,болката която ще изспитваш след раздялата ще бьде двоино по-голяма! Така че си помисли!!!!!!!! tearyeyed

Е чакай малко ве той още не е тръгнал с момичето ти гледаш вече да ги разделяш :roll: И защо пък да е двойно по голяма?
Виж ся tanaka по-добре не ти трябват магий варви и се запознай с момичето излезте както си му е реда ако те хареса според мен няма значение на колко години си все пак и тя някой ден ще стане на 40 :wink:
Аватар
splinter
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tanaka » 19 Мар 2007, 12:49

Решил съм-познаваме се с нея!И точно затова знам какво ще стане ако и го кажа -всичко.Нищо-по добре да съм умрял,отколкото да чуя.....Наистина предпочитам да съм ....да ме няма.И ще го направя-много много ме боли-не се търпи вече...Само че кой може да ми помогне-май никой...
Аватар
tanaka

Мнениеот Wizard » 19 Мар 2007, 15:14

Това, което искаш, няма как да стане. Ти самия знаеш това, но си мислиш, че може да получиш нещо, което не е за теб, т.е. има преплитане на съдби и ако си мислиш, че всеки срещнат от нас човек може да получи това, което среща по пътя си... и на 80 да станеш, ако не си разбрал до сега смисъла на съществуването си до момента, трябва здраво да поработиш над това кой си и за какво си роден?!?
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот splinter » 19 Мар 2007, 20:48

Wizard написа:Това, което искаш, няма как да стане. Ти самия знаеш това, но си мислиш, че може да получиш нещо, което не е за теб, т.е. има преплитане на съдби и ако си мислиш, че всеки срещнат от нас човек може да получи това, което среща по пътя си... и на 80 да станеш, ако не си разбрал до сега смисъла на съществуването си до момента, трябва здраво да поработиш над това кой си и за какво си роден?!?

Ти знаеш ли кой си и за какво си роден би ли ни просветлил?
Аватар
splinter
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот debika » 19 Мар 2007, 21:34

Темата на разговор не е Wizard, не променяй темата!
Аватар
debika
Модератор

Мнениеот galina_dim » 19 Мар 2007, 23:25

Щом отговора на Уизард му дава храна за размисъл, защо го спирате момчето... Освен това май и той не е конкретно по темата. Но пък поне звучи окултно.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот tanaka » 19 Мар 2007, 23:35

значиии никой няма желание да помогне!!Межу другото добре знам кой съм-но за какво съм роден-знае ли някой!!Бих направил и ще направя всичко за нея-дори да ми струва живото-какво друго да кажа........
Аватар
tanaka

Мнениеот galina_dim » 19 Мар 2007, 23:43

Желанието не е предпоставка, танака. На въпросът ти така ясно поставен - има ли друг начина да стигна до нея - може да ти се отговорят цифра неща и те да са еднакво верни и безполезни. Как да стигнеш до нея, с автобус? Какво точно искаш? Конкретизирай се. Ако е обстоятелствено - пиши ми на лични. Само отсега да ти кажа, че се надявам искрено да не си поредния, който мрънка и врънка за любовна магия. Ако случаят е такъв, спести ми личните. При друго положение - пиши. Начини има винаги.
...Да мълчиш...
Филолог е диагноза!
Аватар
galina_dim
MagicGateBg Фен

Мнениеот Звездичка » 20 Мар 2007, 08:26

tanaka, ти явно си даваш сметка, че разликата във възрастта ви е сериозна, но разглеждаш това по-скоро като пречка тя да се влюби в теб, а пропускаш същността на проблема.
Помисли си, ако някой удовлетвори молбата ти и действително направи нещо, за да стигнеш до нея "по друг начин" (магия), в следствие на което девойката да се влюби в теб силно и безпаметно, какво ще стане по-нататък? Напълно сигурен ли си, че вашата връзка ще има бъдеще и колко време според теб ще продължи? Или може би просто искаш да преспиш с нея?
Би трябвало много хубаво да си помислиш и да прецениш дали вие двамата реално имате бъдеше като двойка.
Ясно е, че си силно влюбен, но си на достатъчно сериозна и зряла възраст, за да можеш да преценяваш последствията и да поемаш отговорност - за разлика от пубертетчето, с което се сравни.
Колкото до болката - един зрял и вече достатъчно мъдър и силен човек на твоите години би трябвало да може да я понесе. И би трябвало да е способен да си даде сметка, че това съвсем не е края на света.
Искрено ти желая успех. И мисли мъдро :wink:
Iehi Aour.
Аватар
Звездичка
MagicGateBg Приятел

Мнениеот xermes » 23 Мар 2007, 08:02

танака.. помисли си дали ти си потапкал навремето любовта на някое момиче към теб заради финансов интерес.. или някои в родати е смачкал чуствата на друг или на себе си зарди това.. сега ...брат.. ще палащаш..няма начин--знаеш че до 9-колайно се плаща.. но бъди смел и пинете по едно.. после по още едно.. докосня по рамото с рака.. но не това което е до теб.. а другото за да разтълкува като прегратка движението ти.. като закрила.. и мислено я обгърни със светлина--бяла и розова.. и се усмихни на душата и със твоята.. и ако нейната душа има уйда от опитността и от това да бъде единена с твоята.. ще се получи.. без магии братче.. :)) просто свали малко прегради от съзнанието за да изплува подсъзнанието.. направи го с алкохол.. просто.. и .. действай.. нейно и внимателно я докосвай по рамото по косата.. и и говори.. много.. бавно. и дълбоко мислено.. гледай я в очите,изправен с равен тембър.. да почуства мажа в теб.. не се хилине комедиря нещат без смях без ирония.. покажи и с очи и жестове и с осанка че си май.. и че ням нищо лошо в това да желаеш една жена и да и го покажеш...но!!! не и преди да свалиш бариерата на морала.. и на съзнанието-- ням морална любов..няма прстъпна любов.. действай!!
xermes
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Unforgetable » 20 Апр 2007, 07:07

мда аз никога не съм била "за" магия чрез която някой да се влюби в теб. Такава любов е много.. как да кажа... НЕРЕАЛНА. Трябва да говориш с момичето. Кой знае може и тя да изпитва нещо към теб, но да е по-прикрита. Любовта е странно нещо, нали знаеш...
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор