Ритуал за успешна реализаця

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lonely Ghost » 02 Апр 2007, 13:06

Здравейте всички!
Иска ми се да споделя с вас една моя идея и да ви помоля за съвет.
И така. Започвам с това, че имам добра работа, макар и изпълнена с доста напрежение. Като казвам добра, имам предвид и това, че е горе-долу прилично платена. Но както се сещате средствата все недостигат. Изплащам сериозен банков кредит, по който месечните вноски представляват 1/3 от цялата ми заплата и ми се отразяват доста на бюджета. Към това добавете две големи деца и ситуацията става доста тежка. С течение на времето в мен назря идеята да си организирам някакъв малък бизнес, от който да имам някакви допълнителни доходи и така да компенсирам донякъде вноските по кредита. Идеята вече се разработва в детайли и смятам в началото на есента да го стартирам.
Та във връзка с това, конкретният ми въпрос е, дали можете да ми кажете някакъв ритуал за успешна реализация?
Благодаря предварително и очаквам вашите предложения и идеи. icon_flowerface
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Wizard » 02 Апр 2007, 17:33

Бих предложил ритуалите на Юпитер, защото са за късмет и успешен бизнес. Да се използват неговите печати, от "Ключовете на Соломон".
Колкото до идеи, предполагам, че ще трябва да ти дадем някакъв съвет, но обичновено хората имащи някакъв бизнес са много мнителни и предпазливи, та затова не знам, ако не споделиш от части нещо за този бизнес, то идеите ще остнат само в сферата на Добрите пожелания :wink:
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Lonely Ghost » 02 Апр 2007, 18:25

Благодаря Вълшебнико! За печатите ще ги потърся тук във форума защото доколкото си спомням има подобна тема, но би било добре да ми дадеш малко подробности около ритуалите на Юпитер.
Иначе относно предмета на дейност има пълна яснота и вече работя по детайлите. Само се опасявам да не се проваля защото наистина ми е много важно да успея.
Благодаря още веднъж и ... извинявам се за латиницата. :)
Lonely Ghost
Аватар
Lonely Ghost
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот treskea » 02 Апр 2007, 19:02

да много хубав въпрос ,аз също искам да знам ,какво да направя ,за да имам повече клиенти, защото това в моята работа значи повече пари. :oops:
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 04 Апр 2007, 06:28

Lonely Ghost написа:Благодаря Вълшебнико! За печатите ще ги потърся тук във форума защото доколкото си спомням има подобна тема, но би било добре да ми дадеш малко подробности около ритуалите на Юпитер.
Иначе относно предмета на дейност има пълна яснота и вече работя по детайлите. Само се опасявам да не се проваля защото наистина ми е много важно да успея.
Благодаря още веднъж и ... извинявам се за латиницата. :)

[align=justify]Виж инфото и ако нещо тогава те затрудни, питай.
Няма нещо по-различно от това, което се споменава в самия ритуал. Добре е да правите ритуала преди залез, както и деня да е четвъртък. Това, което се изисква от ритуала го направете - печатите, свещи и т.н.

А относно клиентите... това е спецефично. Защо е спецефично, ами защото вида дейност, която човек развива зависи и от това каква магия, заклинание или талисман да се направят. Освен това и потенциалните възможности на този, който иска да направи магия за повече клиент и респективно повече пари, също е важно. Не е достатъчно само да се прочете или изпълни даден ритуал, има подробности, които преди магията, също имат значение за това, което ще правите.[/align]
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот treskea » 05 Апр 2007, 08:11

ще бъдеш ли по конкретен -да ме насочиш към нещо определено .Paботя във финансова организаця, с пари такива неща.
Аватар
treskea
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Wizard » 05 Апр 2007, 08:21

Предполагам, че ще трябва да минем на ЛС, за да получа малко повече инфо за това.
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот VuDu » 24 Апр 2007, 09:09

Здравейте, аз сега съм на 14 и ще кандидатствам. Много се притеснявам за изпитите и се питах дали няма някакво заклинание зая успех или нещо подобно, което може да ми помогне? Мерси предварително.
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор