Запознах се с едно момче преди година горе-долу От начало всичко беше супер Виждахме се редовно и бяхме почти неразделни докато един ден той дойде и ми каза че не изпитва нищо към мен а аз се бях влюбил до уши в него и все още съм От тогава се чудя какво стана и къде сбърках и не мога да си дам отговор! Затова ако някой знае начин (какъвто и да е той) за да си върна човекът който обичам повече от мен самият нека да ми пише !
Е сега стана тя,искам само да ти цитирам една мисал на един велик учен "Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен." Ти си отговори сам, каде си сбаркал
абе верно че не сам стигал до подобно нещо до сега но наистина ми е необходимо Така вече не се живее Голям тормоз е да ставаш и да си лягаш с мисълта за някой
Divaka написа:Е сега стана тя,искам само да ти цитирам една мисал на един велик учен "Две неща на този свят са безкрайни - човешката глупост и вселената. За второто не съм съвсем сигурен." Ти си отговори сам, каде си сбаркал
Защо пък да е глупав? Хомосексуалните не са ли хора? Нямат ли право на любов и нежност?
Та по темата, изпрати му сън. (магията май беше в "Хаос Магия", ако не е там отиди на "Търси" и напиши "Изпращане на сън") Да е нещо нежно или, че те обича и той. Това има голямо въздействие. Успех!
Благодаря за подкрепата The_Last_Angel ! Много ви моля хора ако не ме разбирате и се опитвате да плюите гей обществото по-добре не изказвайте мнение тук Не публикувах тази тема за това Ще се радвам ако някой с нещичко успее да ми помогне ! Благодаря за разбирането предварително !
Е, допада ли ти Магията? Аз я пробвах исе получи. Не беше точно същото, но замисълът беше непокътнат. Най-злият ми враг сънуваше, че ме целува. После се чувстваше много зле, но пък си промени отношението (момиче е )
Архангеле, много се радвам че искрено ме разсмя )))))))))) Това е много оригинално и можеш да го използваш някъде, като пропаганда Хомосесксуалистите не са по-различни от обикновените хора - и тях ги ловят магии, че понякога по-бързо от колкото си мислиш Единственото нещо е, че колкото по-силно ти е развито менталното ниво (демек можеш да разсъждаваш и т.н.) толкова по-трудно може да те хване магия... А при хомосексуалистите има доста индивиди, чието ментално ниво е под всякаква критика. Естествено има и такива, които са доста добре развити, но предобладават,извинете за израза, малоумниците. И FLATRONN, това да искаш да си го върнеш с магия - забрави! Това да правиш секс с някого не значи любов. Дори от твоя страна да е имало такава, помисли и за него... дали за него не е било просто секс с красиви думи или нещо повече. Моля ви, помислете първо да направите нещо!!!
да може и така да е било за него наистина но за всичкото това време аз успях да го обикна повече от мен самия и въпроса ми е какво да правя от тук нататак да седя и да чакам ли.... Трудно е да стоиш и да гледаш как любимият ти се сваля с други .Затова прибягвам до варианта с магията но засега няма резултат за съжаление
Arhimikus може и да си прав аз все пак направох изказването си от наблюдение, една позната лезбийка е ходила по ходжи и напред и наза та и до мене се допитва, а и от хората каито са препращали при мен е имало хомосексуални които вероятно са се познавали с тези които са неловими или както ти каза с добре развито ментално ниво
пробвах с друг бе приятел но мислите и чувствата са ми насочени към него Немога да спра да го обичам и всеки ден това става все по силно Дайте да измислим нещо за да съм с него То се е видяло че друг няма да обикна ........
Абе не знам, ама... щом човека не изпитва нищо към тебе, и 300 съня да му пратиш.. все тая..
Аз също загубих момчето, което обичам, но заради собствената си глупост, но не съм се опитвал да муу правя магия - щом чувствата огаснат, не можеш да ги запалиш наново, ако ще и да си прероден Мерлин...
Уроците са тежки, но все пак - понякога трябва да приемем, че дори ида искаме да сме снякой, той може да не ни е отреден.
мразя гейове как може да има такива хораве и лезбииките са злета не искам никой да ми се обижда ама това си е изцяло мое мнение и няма нищо по хубаво от една жена ;)
има по-хубаво от една жена, много жени, хаха, това в кръга на шегата, вижте това е форум за магия, не за това кой кво обича - бил той гей или мразещ гейове все тая. та ако ще говорим по темата, а тя е МАГИЯ, да говорим, сексуалните ви предпочитания може да обсъждате в други сайтове.