Necronomicon&Ритуал за призоваване на Заека

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 15:00

Darklady написа:
А ще ни предложиш ли такъв? icon_eusa_dance

Ам... Че да предложа, защо не?

Ритуал за призоваване на Заека

Това е много мощен магически ритуал, извикващ наяве в реалността НЕСЪЩЕСТВУВАЩА ИЛЮЗИЯ, покровителстваща Времето И притежаваща Часовник в Джоба на Жилетката Си, която Вечно Закъснява.

Предупреждавам, че Ритуалът е опасен и не следва да се прави от начинаещи, тъй като смесва реалността с илюзията и може да доведе до лудост. Ако някой иска да се пробва - на негова отговорност е всяко едно негово действие.

Заека, е изключително опасно нещо, тъй като Луис Карол, в ПЪРВА ГЛАВА- "В ЗАЕШКАТА ДУПКА" го е описал като ДЕМОНИЧНО ЧУДОВИЩЕ от най-висш ранг:

един Бял Заек със светлочервени очи подскочи
из "Алиса в страната на чудесата"; Луис Карол

И така. За да се срещнете лице в лице със заека, следва да направите Ритуала за Неговото призоваване.

Първо си подготвяте необходимите материали. Вземате две бели свещи. Тези свещи се наричат Олтарни. Защото се редят по определен начин върху магическия олтар. Намирате си 4 свещи за отбелязване на посоките на света в съответните цветове за 4-те стихии и пососи. Набявате необходимите цветове за Жертвените Свещи.

После си набавяте Жезъл. Свързвате го със стихията на Огъня, тъй като очите на Заека са Червени и той е под покровителството на тази Стихия. В Жезъла вменявате своето Намерение, за да го задействате.

След това е ред на Чашата, която свързвате със стихията на Водата и я превръщате в проекция на интуицията и на изменчивостта.

И набавяте Меч. Върху него проектирате ума си. И го свързвате със стихията на Въздуха.

Окичвате се с един магически пентаграм, в който вплитате стихията на Земята. Правите защитна магия върху него, за да го промените и да го превърнете в ролята на щит срещу всичко нежелано по време на изпълнението на Ритуала.

А сега да започнем самия Ритуал.

Олтарът е Точката за фокусиране на Ритуала. Затова този ритуал започва с подготовката на Олтара. В горната му част поставяте всички направени от вас магически инструменти. После редите част от свещите. Редят се първо двете Олтарни свещи, после се редят Жертвените свещи.

Когато приключите с това, започвате да правите магическия кръг. Това е в три етапа. Подготвяте свещено пространство, в което ще се прави ритуалът; съсредоточавате силите на Алиса, които ще се ползват по време на ритуала и ограничавате чужди сили на разни други писатели-фантасти, възпрепятстващи работата ви.

Това изисква постройка от три окръжности. Очертавате наляво. Първите две окръжности имат очистително значение и осигуряват връзката със силата на Алиса, косто ще се прояви по-късно в хода на ритуала. Очертанията на първите две окръжности се правят първо с меч, а после с пръстите на дясната ръка и морска сол и се свързва със стихиите на Водата и Земята. При това се казва заклинанието:

"KJOIMUS TJOK SAPAR HO MVAD"

Което е на варваро-тиринейски таен магически език, който е толкова таен, че е забранено да се пише превода му.

Палите след това свещи, които свързавате с Огъня и Въздуха и обикаляте с тях 11 пъти окръжностите. Редите свещите за означаване на 4те посоки на света и ги палите и тях.

Едва тогава чертаете третия кръг, който залагате като граница на магическия ви Храм.

Заставате в Центъра на Кръга, който очертахте, тъй като той е източник на Баланса и е най-подходящата точка, от която вие ще започнете да променяте Света.

Обръщате се на Изток. Инвокирате не далеч от кръга инвокационен триъгълник в червен цвят. Вътре в триъгълника инвокирате кръг в зелено. В този току що направен зелен кръг инвокирате Сигила на Заека или Печата на Заека.

След това инвокирате две колони пак там. Това е Вратата. Лицето ви трябва да е в посоката, в която ще се отваря вратата. Вземете меча и с него отворете вратата, казвайки следното заклинание на варваро-тиринейския таен магически език:

"KUJD PRAKSIUM LIMIN"

Сега вече Вратата към паралелния свят е Отворена.

Вземете чашата и кажете следното заклинание:

"URMAN AVAKSARS MIDIUM"

С това заклинание задействате много мощна защита с участието на Водната стихия. Свържете го с пентаграма, който е в ролята на ваш щит посредством магическата си воля, като за целта тропнете с крак и кажете:

"MOKIN KSARAR"

Следва вече да се викне Заека. За целта вземете Жезъла си и кажете заклинанието за Призоваване на Заека:

"TIRINIPA NOMANIUS OLAVION KUMANAR NIOLOMEN RANATIRIUM LOIMON MENIUS TIREPARATOS"

С това заклинание правите връзка със Силата на Алиса. И Заека ще се появи. Не забравяйте, че си имате работа с Демонично Създание.

За да махнете Заека Го отпраща със следното могъщо заклинание:

"MINOMOM NAMASIRIUN KIHOMENANI DRAKATELI PARANIUS"

"Вратата се Затваря" с движение, обратно на направеното за отваряне. Кръгът се трие в посока, обратна на тази, в която е правен. Ползваните в ритуала мечове, кинжали, жезли, свещи и т.н. се прибират по обратния ред, в който са вадени.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 07 Апр 2007, 16:44

icon_eusa_clap

Забавно
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 16:49

Марио написа:icon_eusa_clap

Забавно

Благодаря! Старах се много! icon_flowerface
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Darklady » 07 Апр 2007, 16:50

Искренно ме разсмя icon_eusa_clap
Аватар
Darklady
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 16:52

Darklady написа:Искренно ме разсмя icon_eusa_clap

icon_flowerface И аз доста се смях на темата като цяло. Смехът е здраве. Давайте още такива ритуали. :mrgreen:
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 07 Апр 2007, 17:05

magica последните ти 2 поста са тотален спам и оффтопик.
Да не говорим че се гавриш и с Некрономикона и тези които го следят.
(Ордена на Некрономикона) Земи че първо прочети книгата и после пиши поне смислени работи.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 07 Апр 2007, 17:33

Mad_Mike написа:magica последните ти 2 поста са тотален спам и оффтопик.
Да не говорим че се гавриш и с Некрономикона и тези които го следят.
(Ордена на Некрономикона) Земи че първо прочети книгата и после пиши поне смислени работи.

Ти РУСКИ не разбираш ли?
http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%BD

Не се притеснявай! Същото пише и на английски:
http://en.wikipedia.org/wiki/Necronomicon

Поне английски знаеш, надявам се! На руски, на английски, на тайландски да търсиш, все тая, ТАКИВА СА ТЪЖНИТЕ НОВИНИ: Некрономикон е измислен от Хауард Лъвкрафт - ПИСАТЕЛ на качествени книжки като например: "Дебнещият страх".

icon_sleeping icon_sleeping icon_sleeping

Вие май НЕ осъзнавате какво правите по тази тема?

А по Лъвкрафт гледайте филма "Дагон" - първообразът на Ктулху е Дагон.

И ако много продължавате да знаете, ще ви запозная от близо със знаците на Силата и предимно със знака Киш (№2):

Изображение
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 07 Апр 2007, 17:43

Кат гледам ти маи вярваш на това което прочетеш. Уикипедията не е писана от специалисти. Всеки човек може да се регне и да напише статия.
Говорим за историята в момента това което се е случило през 1924 година да не би да си била там че да ми твърдиш че е истина това което каза. Несигурно е. Пък и Ловкрафт е писал главно за митове. Аре толкоз кат вярваш на прочетеното прочети това.
Ако можех щях да те запозная с моите приятелчета от Ордена на Некрономикона да видим те какво щяха да ти кажат по въпроса. Както казах прочети книгата и всички дефиниций за нея и тогава говори.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 08 Апр 2007, 04:13

Здрасти Mad_Mike.

Мисля, че си имам собствена глава на раменети и щом предлагам текст на нечие внимание (в случая на пишещите и четящите по тази тема, които мислят, че правят нещо), значи:

1` Преди да предложа тези линкове аз съм ги ПРОВЕРИЛА; Ако ме познаваше щеше да знаеш колко е трудно да се отговори на моите изисквания за качество на информацията;

2` Знам за Саймън. Той е един от хората, които СЛЕД Лъвкрафт пренаписват Некрономикон, тъй като е източник на пари. Ти обаче явно не си проучвал този въпрос. И като пиша ЕДИН от ХОРАТА, това значи, че има и други, правили същото ЗА ПАРИ и то СЛЕД Лъвкрафт.
Ако искаш още художествени измислици, писани въз основа на Лъвкравтовата версия, потърси си:

-Necronomicon by Simon
-Necronomicon Spellbook - издадена пак от Simon
-Necronomicon by Wilson & Co. Това е вторият по разпространеност вариант на Некрономикона.
-DeCamp Necronomicon - Чисто сувенирна изработка. Работа на Лион Де Камп.

Приятно четене.

3` Чета те и незнайно защо си представям следната картинка: Стая. В стаята Елха. Ей сега ще удари 12 часа. И едно дете ВИЖДА, че подаръците под Елхата ги слага не дядо Мраз, а мама и тати, но вместо да приеме факта, вади детската си книжка с рисунка на дядо Мраз, показва я на родителите си и разправя: "Ама него все пак го има, тук е нарисуван, няма начин вие, мама и тати, да слагате подаръците под Елхата!!!! "

Ако престанеш да ми навяваш такива битови представи, ще ти бъда много благодарна. Предпочитам да имам насреща си за събеседник човек, способен да разсъждава ТРЕЗВО върху предоставената му информация и да се развива НАПРЕД.

4` "Орденът на Некрономикона". icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap

Нека да ти цитирам една действителна история, дето брат ми традиционно я разказва на хора, занимаващи се с магия, на които им е трудно да асимилират, че не всичко, което блести, е злато:

Тази история ми е разказвана от участник в нея. Случила се е преди около 10-ина години. Става дума за група приятели, които тогава прекарвали почти 90% от времето си заедно и в обсъждане на всякакви среднощни и не чак до там среднощни астрални преживявания и магии. Докато в един момент една жена от въпросната група приятели, нека да я съкратим на Д. , решава да разпространи следната занимателна история за астрално видение:
В един от парковете на града се размотава призрак на малко детенце, което е убито от майка си и понеже е малко и дори като призрак реве и се закачва по хората в търсене на внимание и грижи, а те не го виждат и отминават. Детенцето-призрак не може да напусне парка, тъй като там е убито.
На всички от групата им се привижда астрално въпросното същество там, където е описано.
Но след това Д. им се присмива. Историята се оказва измислена от нея и следователно не би трябвало да видят нищо. Въпреки това те определено виждат нещо. И описанията им си приличат.
Странна работа, нали? Но демонстрира как една измислица може да породи отглас и да накара въображението на няколко човека да създаде що годе единна илюзия.

Все още ли си сигурен, че щом някой ти разправя за Големи достижения, това са действително Големи достижения, а не Самозаблуда или ЛЪЖА?

В магията няма място за наивност. Наивниците ПОЛУДЯВАТ - това е едно от нещата, за които гримуарите НЕ ЛЪЖАТ.

5` Осъзнаването на Реалността е лекарство срещу Лудостта. Сигурен ли си, че не го искаш?
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 08 Апр 2007, 18:18

1. Ти явно гледаш само качество а не коректност.

2. A short introduction to the Necronomicon

The Necronomicon is not to be taken lightly. I cannot stress this point enough. Most people in the magick community find this “grimoire” a joke at best and dangerous in any case. While I do agree with them that it can be dangerous I do believe it can be worked in a safe manner if you know what you are doing and take necessary precautions.

Before we start getting into details lets discuss a little background on the book. Some common questions are, is this book real or a fake? Well what do you mean real? Do you mean is it the original and dreaded tome that H.P. Lovecraft spoke of, the book of terror with rites to call the great old ones? If so, then yes it is a fake. Do you mean does the book actually work and if I try and summon the entities listed in the book will they come? If so, then yes it is and yes they will. The Necronomicon was published in 1977 by a mysterious Simon. I believe that this book was created for the simple purpose to make money off the legend from the gullible. I believe that the name “Simon” was lifted from a story of Lovecraft’s called The Case of Charles Dexter Ward. (A very good story by the way…) I also believe that either this Simon knew a little something about magick or was a very good researcher and copied the styles of older know grimoires. Due to either of these facts the Necronomicon system follows a lot of known magical systems that have been proven to work time and time again. Additionally the author also included a lot of known Sumer/Babylonian entities into the work along with made up or created thought forms. These thought forms were either created by the author or authors for the work or came into being since the book has been published. Either way these entities have drawn more power from the collective mind for the last twenty-five years and now find themselves along side god forms that have been worshiped by ancient people for centuries.

Now that we have established the ground work behind the reasons the book works in the first place we now have some added problems. Due to the works of Lovecraft and the continuing popularity of the Simon edition the tome has taken on a life of its own. What I mean by this is the book itself is acting as a magical thought form in its own right. The book itself can be used as a talisman alone. Additionally many people report creepy sensations or bad luck following them just from reading or owning the text without trying out a single ritual! With the book acting as a thought form leads into some dangerous territory. The Simon text speaks over and over about the lack of banishing and uncontrollability of the entities described. Therefore even if all safety precautions are taken you can still sometimes find yourself having “problems”. Now having said this many people would wonder why anyone in their right mind would still want to work with this system. Well, why not? Many things in magick and life are dangerous. What is life without risk? Other magical systems have the same dangers and unpredictability but are still highly thought of, Enochian being one of the main ones. So in the end work with what you feel drawn to and see what shakes loose.

I hope you have enjoyed this short introduction to the Necronomicon and be sure to look for future articles on theory and practice to follow soon. Until then good luck my gentle reader and be careful!

Приятно четене!

3. Твоита картинка дет си я представяш съм в виждал само по филмите.
За теб Сериозни хора маи са само тези които винаги се съгласяват с теб и споделят твоето мнение.

4.Necronomicon
Влез в този линк и скиви 5-тата хипервръзка. Лидера на ордена е е мои познат. Магът Ashnook. Споменавал съм го в този форум ако искаш потърси.

5. Ти си наивна щом вярваш на първото прочетено нещо без да потърсиш друга информация или да опиташ. Нищо не може да бие опита.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 08 Апр 2007, 19:47

Здравей отново Mad_Mike.

Прилагаш ми цитат на текст на английски, писан незнайно от кой.
Надявам се да правиш разлика между ДОКАЗАТЕЛСТВО и СЛЯПА ВЯРА. Доказваш ми, че Некрономикон има магическа стойност с "I believe ... " и пак "I believe..." и пак... и пак...

Добре, това и аз го мога.
icon_eusa_clap
АЗ ВЯРВАМ В ДЯДО МРАЗ... ВЯРВАМ!!! ВЯРВАМ БЕЕЕЕЕЕ!!! Ей на, има го на картинка в онази книжка, дето я оцветявах до преди малко. Освен това, ако много искаш да знаеш, Танчето го е видяла ЛИЧНО в детската градина. И не само Танчето го е видяла. И Данчо - също го е видял. Да-Да. И цялата трета група от детската градина го видя. Имаше брада, мустаци, червени дрешки и бутушки имаше. Всички деца го видяха. И АЗ го видях. Подари ми роботче. ВЯРВАМ. Доказах ли убедително съществуването на дядо ни Мраз? Да? icon_eusa_dance

Стига толкова! Порасни!

Освен това... Ти какво - да ме впечатлиш с титла на друг ли се мъчиш? Не ставай жалък. Титлите не значат нищо. А и не е хубаво собствената си некомпетентност да прикриваш зад чужда титла, независимо дали е честно заслужена или е незаслужена, от този някой друг. Липсата на твой собствен опит не се компенсира с наличието на опит у някой друг.

Магът Ashnook да търся предлагаш... Аз НЕ ТЪРСЯ НИКОГО. НИКОГА.
Защото АЗ НЯМАМ НУЖДА ДА СЕ ДОКАЗВАМ ПРЕД НИКОГО И НА НИКОГО НЕ СЕ ОТЧИТАМ ЗА УМЕНИЯТА СИ.

За разлика от теб. Ти имаше такава нужда - да се доказваш и да демонстрираш някакво ВЕЛИЧИЕ и след този си опит, ти имаш само един проблем: теб те е страх да признаеш пред себе си собствените си грешки. Това ще бъде и занапред източник на страдание за теб, ако не си научиш този урок, както си му е редът.

НО:
Щом вярваш, че този магът Ashnook е голямо нещо, накарай го ти да ми демонстрира каквото и да било- давай. Каквато магия по Некрономикон си поиска. Нека да се появи в целия си магико-некрономиконски блясък или да се покрие зад плоски оправдания и да си стои в мишата дупка. icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap

И тъй- аз чакам Голямата Титла да си защити правото да я притежава, ако може. Ако ли не може... значи той не е никакъв маг, а ти ще трябва най-сетне да ПОРАСНЕШ и да се научиш да поемаш отговорност за собствените си грешки.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 08 Апр 2007, 20:23

Аз не съм тръгнал да доказвам себе си. Искам да ти докажа че Некрономикона не е просто една фантастична книга написана от известен поет.
Ако знаеш английски досега трябваше да си го видяла. Линка към Нецрономицон саита дет ти дадох. Погледна ли го? Вътре пише всичко което се опитвам да ти обясня и ти пак продължаваш с твоите си работи дет и те са обяснени там. Викаш че не можеш да вярваш на човек които се представя за маг в някакъв саит или форум. Ми погледни в саита поствал е клипчета. кат не вярваш виж в това.
Може да не съм на твоите години но това не означава че разбирам някои неща повече от теб. Нямам проблем с това да си призная ако съм направил грешка. Все пак като направиш грешка се учиш от нея и повече не я правиш. Може да не съм много вещ в останалите части на окулт кутурата, но винаги съм се интересувал от смъртта и всичко свързано с Некромансърството. По тези мои влечения взех че прочетох Некрономикона без дори да зная за какво става дума само защото имаше Некро в името. Ако си чела книгата също така и други известни книги не на Ловкрафт а на други световноизвестни поети трябва да се съгласиш с мен че не всеки пише за окултни неща. Добре Ловкрафт може да е изключение, но това не означава че не се е интересувал от тези работи.Човека освен че е написал Некрономикона, но също така е вписал в него и неща които ги има в истински окултни книги. Не може еи така даси е измислиш всичко. След като прочетох Некрономикона 3 пъти тои стана моята библия. Тогава започнах да ровя в интернета за всякаква информация за книгата. Минал съм и през тези постове в Уикипедиата. Почти целия интернет съм проверил за тази информация. Така случаино намерих и Ashnook. Дръпнах неговите клипчета, също така и касетовите записи на Саимън за обяснението за Некрономикона
(2 фаила по 1 час всеки). Изслушал съм ги поне 5 пъти.След толкова намерена информация просто не мога да те оставя да оплюваш хубавата книга. Ти сега не приемаш нещата които пиша на сериозно защото съм "дете" според теб. Признавам си в повечето случаи се държа детински но в този форум и всички теми свързани с окултното съм много сериозен. Може да не ми вярваш, но ти не си ме виждала и не ме познаваш както бях казал по рано. Толкова като не вярваш в книгата не е нужно да я оплуеш и да се навлечеш в подобен спор. И на мен не ми е приятно да споря но пазя това в което вярвам. Както християните си вярват в библията и си пазят религията. Както казах ако искаш погледни всичката информация която досега съм ти изложил, прочети книгата и чуи касетките на Саимън.(Ако искаш!) Но моля те недеи да оплюваш това в което не вярваш.

Mad_Mike
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот magica » 08 Апр 2007, 20:44

Но моля те недеи да оплюваш това в което не вярваш.

Пак ли почват да ти се привиждат неща, КОИТО НЕ ПРАВЯ?
Къде ме видя да оплювам Некрономикон. О, всяка една от неговите версии (две от които на любимеца ти Саймън), са много добре написана ХУДОЖЕСТВЕНА ЛИТЕРАТУРА. Разгледай библиотеката на МГ и ще видиш останалите версии на Некрономикон и кои са авторите им.

И не приемам нещата, които пишеш, защото ти нищо не ДОКАЗВАШ, освен че се държиш детски. И ти си този, който се пали и се бута да спори като при това ме обвиняваш в неща, които не правя. Виждаш не отговора ми, а нещо друго, което е във фантазиите ти. Например привижда ти се, че ОПЛЮВАМ некрономикон. И скачаш все едно някой ти яде десерта с лъжичка.

Сега пак ми се обясняваш излишно. Като толкова ДЕЙСТВА МАГИЯТА на художествената измислица некрономикон - нека да Я видим. Виждаш- не съм те спряла по никакъв начин да доведеш Мага Ashnook, който да я ДЕМОНСТРИРА. Дори напротив - НАСТОЯВАМ да го доведеш и да направи ДЕМОНСТРАЦИЯ, щом е толкова ВЕЛИК.

Повече приказки е излишно да се пишат, така че спести ми ги. Ние с теб приключихме с приказките. Сега ти или доказваш думите си с практика, или си траеш. Средно положение НЯМА.
Аватар
magica
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Mad_Mike » 08 Апр 2007, 21:00

magica написа:Некрономикон?

http://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0% ... 0%BE%D0%BD

icon_eusa_clap icon_eusa_clap icon_eusa_clap
Кое следва? Изключително опасни ритуали ДИРЕКТНО от "Алиса в страната на чудесата"?

Плюс онова за Заека.

Това си е чиста е**вка.

Всичко което съм ти написал досега са доказателства и аргументи които ти не искаш да приемеш. Ти се държиш детски. Говориш ми за алиса в страната на чудесата. Това е окултен форум. Бъди сериозна.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 08 Апр 2007, 21:16

Когато започнеш да ПРАВИШ магия, тогава заповядай и пак кажи лоша дума за алиса laughing9 Пък, какво пък толкова, ако искаш го провери. Направи ритуала(ако можеш) за Алиса, даден от магика и сам се убеди laughing9
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 08 Апр 2007, 21:21

Тцтц, няма едит... Малко субективно ще го карам. Какво забелязах, ти спорове май не можеш да водиш. Толкова ли не можеш да оставиш последната дума за някой друг:) Винаги да се искараш прав? Еми, ако не си прав, пак ли ще се опиташ да се направиш на такъв.. Хм.. май да, жалко за теб.

Приличаш ми на някво християнче, дет не признава друго освен библията. Стегни се, нали уж бе окултист???? Как може да те сравнявам с християнин.. ТЦТЦТЦ СРАМОТА.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 08 Апр 2007, 21:25

Аха, да добавя... Малко да те обнадежда, да речем, че магика е права и некрономикон е просто една измислица, което ти май непризнаваш. Ако си Практик щеше просто да се подсмихнеш иронично и да кажеш: "Ми дааа, измислено е, но дава резултати!" Какво значение има от кой и защо е измислено??? Еми, смятам, че можеш да си извадиш иводите вече.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 08 Апр 2007, 21:39

Първо Марио да ти направя забележка че твоите 3 последователни поста се водят спам. Да го беше турил сично на едно място. ( :) )
Второ естествено че е измислен Некрономикона. То като се замислиш излиза че всичко е измислено. Други окултни книги и те са измислени. Това обаче не означава че написаното в тях не може да се случи. Некрономикона дава резултат вярно както ти казваш. Сега магика започна с това че щом е измислено начи няма да работи и такива работи.
Като искаш ме сравняваи с християнин. Но все пак човек си има нещо в което вярва и което пази. Не е задължително да е религия примерно.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Марио » 08 Апр 2007, 22:14

СУПЕР - КОНСЕНСУС!
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Mad_Mike » 08 Апр 2007, 22:19

Твоито пък е супер спам. Аиде моля някои модератор да изтрие последните 22 мнения че са оффтопик.
Изображение
Аватар
Mad_Mike
MagicGateBg Приятел

Следваща

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор