пргонване на духове

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот Red_Scorpion » 12 Апр 2007, 20:32

Искам да попитам някой може ли някой ефикасен начин за прогонване на духове?Става дума за така наречен дух джин, който обитава горите на родопите.Говорил съм с много хора, които са се сблъсквали с него нощем и искам да знам има ли начин за неговото прогонване или не. Има възможностж да е неспокоен дух, защото на същото място, където се появява, някога се е самоубила жена.Правени са опити за прогонването му, но е имало големи последици, започнал е да влиза в къщите на хората и да прави поразии.
Аватар
Red_Scorpion

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 20:38

Не търси начин,а човек,който може да се справи- ти сам няма да успееш-ще ти го натъртрузи. Всеки начин,че е еднакво лош за теб. Трябва 1-во да разбереш с кого си имаш работа. Пиши ми на ЛС подробности и ще опитам да разбера нещо,но не обещавам много. Мътилка е- даже се съмнявам,че е джин...Прилича ми на нещо,но искам 1-во повече инфо Трябва ми и карта с отбелязани местата,по които е срещан...
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Red_Scorpion » 12 Апр 2007, 20:43

Тази история ми я каза кака ми. Случило се е в едно село в Родопите, казва се Баните. На мястото, където е срещан има река, която се казва Горчилка мисляи е заобиколено с гора, която е чувана дори да плаче. Викан е ходжа да го прогони, но духа започнал да буйства докато той не се махнал.
Аватар
Red_Scorpion

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 20:48

Виж братче- звучи ми като небивалица-явно е бивало нещо,но може вече да го няма или пък знае ли човек? Не отричам нищо преди да съм напълно сигурен. Опитай да намериш повече инфо. И моля те пиши на кирилица- горе в ляво има бутонче :)
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Red_Scorpion » 12 Апр 2007, 20:52

Това нешто е потвърдено от много хора.Интересуваме начин-закпинание за прогонване на духове
Аватар
Red_Scorpion

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 20:55

Ами няма универсално хапче! Различните течения в магията имат различни,понякога приличащи си начини. Ти с коя система си наясно?
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 20:57

И не можеш да дадеш противоотрова,ако не знаеш каква е отровата- ти всъщност не знаеш с какво си имаш работа. Помисли над това.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Red_Scorpion » 12 Апр 2007, 20:58

Ми досега несам се занимавал с прогонване а с призоваване на духове
Аватар
Red_Scorpion

Мнениеот alistar » 12 Апр 2007, 21:01

Ами попитай ги. По-добър отговор едва и някой друг е способен да ти даде...Духовете са коректни помежду си ,но дори да не ти помогнат директно-ще ти дадат съвет.
Аватар
alistar
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Unforgetable » 19 Апр 2007, 17:54

М честно казано никак не харесвам джиновете, и дано си нямаш работа с такива, защото са ужасни същества. Все пак ти ни разказа че това е по-скоро като дух или някакво такова лошо същество. Сещам се за едно такова благовоние само че билките се намират трудно и не съм сигурна какви заместители е добре да използваш. ето го и благовонието:
1 част каламинт
1 част божур
1 част мента
няколко капки рициново масло
смесва се. Пали се на открито.
все пак не ти препоръчвам да го използваш срещу джинове.
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 19 Апр 2007, 19:04

Alister - Стига поучава човека :) . С тамян и звънци или дранкалки или камбанки . Дрънкай силно , тамяна да гори , Докато дрънкаш се слей с звънците и и изкарвай енергия от тях на вън за изпъждане на злосторника :)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lilith » 19 Апр 2007, 23:49

Alistar какво предполагаш.че е?
Аватар
Lilith
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот nishtoto » 20 Апр 2007, 09:55

Моора се нарича.Ходи и по добитька и по хората.Изчерпва им енергията.По-често ходи при конете и им заплита гривите.А те милите от зор на сутринта са вир вода.При хората е мн. по-лошо.Предимно ги има в Родопите.Древни сьздания.От др. вселена преминават.Но си има и местни.А за преминала озлобена душа,има си начин.Но трябва да си бая навьтре в нещата а и да има кои да ти помогне реално от горе като го до издьрпат.Понякога остават докато не си свьршат работата за която са дошли.Така че пьрво това разбери. icon_occasion
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 12 Май 2007, 14:43

тази тема според е един вид върхов момент който показва на какво ниво е форума.

почвам с alistar - ако ти не успееш първи да го натътрузиш на духа той ти го натътрузва.

Red_Scorpion - гората плачела, много често я чували.

с тези неща - се гонят духове:
1 част каламинт
1 част божур
1 част мента
няколко капки рициново масло

B-L-O-T - С тамян и звънци или дранкалки или камбанки . Дрънкай силно , тамяна да гори , Докато дрънкаш се слей с звънците и и изкарвай енергия от тях на вън за изпъждане на злосторника.

Това изказване на BLOT си е в типичен за него вид, както винаги какъвто му е аватара и писанията са му такива.

Изобщо какво означава това прогонване на дух от дадено място.Аз нещо не го разбирам. Явно имате предвид че затваряте някак си точно това пространство и духа повече не може да припари там понеже имаме ритуал за изгонване от банята на духовете.

А пък за nishtoto просто думи нямам, това народен фолклор, ряпа да яде пред неговия стил.

Имаме си неспокоен дух и трябва да го утешим и се появява един летящ дракон и почва да изригва огън от устата му, казала камиларката на камиларя.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор