ПОМОГНЕТЕ!!!

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 18 Апр 2007, 09:22

[B]много моля да ми помогнете!
можете ли да ми кажете текста на киприановата молитва и дали мога аз самата да си я казвам и ползвам или ми трябва свещеник????????????????
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 18 Апр 2007, 09:45

Има я някъде по форума,но не можах да я намеря.Мисля че трябва да идеш при свещенник.Имаше май нещо че не всеки свещенник даже има право да я каже.Но и аз не съм много наясно.Със сигурност има хора тук които са по-информирани по въпроса и които ще те посъветват какво да правиш.Ето я молитвата:

Киприянови молитви
(Молитва на св. Киприян)
против магии, уроки, лоши езици и болести,
която се чете само от свещеник, след препоръчаната
от него подготовка

Владико Господи, Иисусе Христе, Боже наш, Който всичко държиш,
Святи и благословени и Вечносъществуващ Цар на царете и Господи на господарите!
Слава на Тебе седящия в светлината пред хиляди и милиони свети ангели и архангели.

Ти знаеш тайните на смирения Твой раб Киприян,
защото преди не познавах Тебе, Господи Вседържителю,
но Ти Сам Господи Иисусе Христе, повика мене недостойния
и ме благослови и удостои да живея с любов и послушание пред Твоето милосърдие
и да разпръсна силата на магията,
защото и аз, Господи, задържах облаците и те не пускаха дъжд,
връзвах земята и тя не даваше плод,
лозите не се разлистваха, стадата не даваха мляко,
правех мъжете да не се събират с жените си и те да не стават майки,
братя да се не виждат и семейства да се разделят,
правех зимата лято и лятото - зима.

Всичко лошо, което можех, правех,
затова, Господи, Боже наш, приеми моята смирена молитва
и направи така, че който страда от лош дух или бъде омагьосaн от магията,
която пречи на Твоите люде и домa им
веднага, където се прочете тази молитва с вяра пред Бога,
да се освободи в името на Отца и Сина и Светия Дух.
Амин.

Житие на Свети свещеномъченик Киприан
и света мъченица Иустина

И откъдето и да е изпратена тази магия, нека се разпръсне от Твоите раби
и със силата на Честния и Животворящ кръст, който прогонва всяка вражеска сила. Амин.

Ако магията е сложена в праг или в кожа, или в желязо,
или под камък, или под земя, или под дърво, да се разпръсне като дим,
или ако е написана с мастило или кръв човешка
или кръв на добитък, или на риба, или с каквото и да е направена, нека се разпръсне от Твоите раби.
И ако магията е вързана с много възли или в кости прекарана, или в гроб през иглени уши, или в бунар хвърлена,
или с каквото и друго да е направена, нека се освободят Божиите раби /имената/ от всякакво зло действие на нечестивия дух,
така щото с дръзновение да казват: "Господ е мой защитник, няма да се уплаша от никакво зло."

Защото Ти, Господи, си с мене, Твоята десница ме успокоява
и тъй моля Ти се, Господи Боже Вседържителю, по молитвите на Твоя смирен раб Киприян,
простри Твоята мощна Десница и милостиво погледни на Твоите раби /имената/
и им изпрати мирен и верен ангел пазител от всякакво зло,
за да славят Тебе, Нашия Изкупител и Избавител
сега и винаги и во веки веков.
Амин!
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот archangel_metatron » 18 Апр 2007, 12:18

можеш и сама да си казваш киприановата молитва. но трябва да се спазят и някои други дреболиики е на са чак такива дреболии, като е също така важно защо ти е нужна, ако не ти се говори открито пиши на ЛС
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 18 Апр 2007, 17:25

много благодаря за молитвата ! надявам се би могла да помогне понеже положението е вече извън контрол и става страшно!а към кой от вас всичките да се обърна за да ми каже къде да отида , кой може и кога да чете молитвата?
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 18 Апр 2007, 20:25

Влез в първата църква и питай попа.Със сигурност ще те упътят.На мен не са ми я чели, но заради мой близък ходихме чак в Бачковския манастир заради един монах ,който имал много сила.Но това беше преди години и човека беше много стар.Почти сигурно вече не е на тоя свят.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот archangel_metatron » 19 Апр 2007, 09:49

Аз не ти препоръчвам да ходиш по църкви и да караш попове да ти четат много се дразнят да знаеш имал съм няколко такива случаи и не го казвам прост така, а молитвата можеш и сама да си я казваш в къщи но таина та за да подеиства в деиствителнот(дори поповете я пропускат) е да се пости поне три дни .какво имам предвид примерно утре сутрин се сабуждаш и започваш пост, като при този пост не ядеш, не пиеш, вода, не пушиш ако си пусачка, не гледаш телевизия, не излизаш , не слушаш радио, не трябва да се срещаш с никои поне три дни се заклучваш и се отдаваш само на молитви като киприановата можеш да си яказваш сутрин и вечар а през другото време да си четеш други молитви или да спиш, имаи напредвид че ако в деиствителност не идеш при някои монах отдал цялото си сащество на Бога или някоя монахиня този метот които ти написах е задължителен за да има ефект, и пак подчертавам не ходи в пурвата срещната цурква всички попове по църквите не са чак толкова отдадени имат преклалено много земни изпалнения които им пречат да са ефективни в четенето на киприановата молитва ако волбще ходиш някои да ти я чете по добре на някои манастир някои монах да ти чете ще е най - добре. Успех
П.С. пиши ако имаш още някакви питания
Cogito ergo summe
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 19 Апр 2007, 16:58

ох, не знам дали ще подейства в моя случай.но са ми казвали че действа. просто вече не виждам друг възможен изход от положението в което се намирам. дали помага при родови проклятия ,щото или има нещо такова при мен или твърде много страшни и опасни съвпадения се случват. направо като във филм на ужасите и при това много близък човек май ги прави магиите ,лощото е че погуби най-близките ми и обични хора...................
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Unforgetable » 19 Апр 2007, 17:43

ами не можеш да разбереш, ако не пробваш. И аз мисля че е най-добре да я кажеш сама а да не ходиш при попове и такива разни (лично аз не им вярвам въобще!)
като при този пост не ядеш, не пиеш, вода, не пушиш ако си пусачка, не гледаш телевизия, не излизаш , не слушаш радио, не трябва да се срещаш с никои поне три дни се заклучваш и се отдаваш само на молитви

Вярно че по принцип това е много важно във всяка молитва от този тип, но не са нужни чак такива неща като да не се срещаш с никой или да се заключваш... Това е било някога при монасите, т к те така са си живели. Никога не съм опирала до тази молитва archangel_metatron, мислиш ли че това е толкова важно за постигане на резултат
All for Love
Аватар
Unforgetable
MagicGateBg Приятел

Мнениеот archangel_metatron » 19 Апр 2007, 21:35

Ами колкото и да ми се иска да кажа не за сажаление специално при киприановата молитва се налага за постигане на ефект, не че ако не се спази поста така строго няма да има ефект но ще е временен. "НО" отбелязвам тъи като гледам че става дума за предполагаемо родово проклятие спазването на този строг пост за които споменах е когато киприановата молитва се ползва за гродонване на духово т.е. за тип екзорсисъм или за изгонването им от дома. Тъй в този случаи може да се пропусне заключването и да се излиза. Ако си говорим също така за магии правени от бизак или за родово проклятие има и други методи за контра от киприановата молитва.....
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 21 Апр 2007, 10:13

а по какъв начин да се оттърва от онова което ме следва навсякъде и руши всичко около мен ????????????????????? лично аз смятам че е родово проклятие тъй като за 3 години загубих последователно много скъпи и близки хора, които си бяха в перфектно здраве........и изведнъж,..........а и всичко около мен се руши главоломно......
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот VE6TERKATA » 21 Апр 2007, 10:24

ЕТО ТИ ОБГРАЖДАЩАТА ОКУЛТНА МОЛИТВА : АЗ СЕ ОБГРАЖДАМ СИГУРНО , С БОЖЕСТВЕНАТА ЛЮБОВ И МЪДРОСТ В ИМЕТО НА ИСУС ХРИСТОС , АКО В МЕНЕ ИЛИ ОКОЛО МЕНЕ ИМА НЕЧИСТИ СИЛИ, МОЛЯ ИДЕТЕ СИ С МИР В ИМЕТО НА БОГ ! - ПОМОГНАЛА Е НА МНОЗИНА . КАЗВА СЕ ТРИ ПЪТИ НА ДЕН ,МОЖЕ И НА УМ. УСПЕХ ! icon_flowerface
МНОГО ВЕЩИЦА!!!
Аватар
VE6TERKATA

Мнениеот WandaBlenda » 21 Апр 2007, 10:35

Може да направиш също нещо много елементарно.баба ми го правеше по няколко пъти в годината профилактично.Взимаш светена вода от църквата и наръсваш с нея навсякъде из къщи.С каквото остане измиваш(намокряш) челата и очите на всички в къщи, включително и твоето.Накрая с остатъка от водата рисуваш кръст на входната врата.
А да.Ако нямаш, можеш да си посадиш здравец на балкона.Поливай го от време на време със светена вода и си наричай разни неща за благоденствие докато поливаш.
Има и купища други прогонващи ритуали, но те не са християнски и определено не биха имали сила ако не са направени от знаещ човек.Това което ти давам може да се направи от всеки кръстен в църква и незанимаващ се сериозно с магия. Светената вода може да облекчи положението малко, но в никакъв случай не премахва магията.Така като те слушам може и да ти е направена магия с мъртва вода, а това е почти неразрушимо.Може да е кармично проклятие.Сети се дали нещата не са започнали от мига в който някой твой пряк роднина е починал.Кармичното проклятие се предава от баща или майка на син или дъщеря след смърта им.Понякога може и да прескочи поколение и да се прехвърли от баба или дядо на внуци.Кармичното проклятие също не се премахва , но се правят периодично едни блокиращи ритуали, които работят доста добре.Можеш да се обърнеш към магьосник.Само че с професионалните магьосници нещата са малко деликатни понеже 90% от тях са шарлатани.Например тия които имат твърди тарифи са доста съмнителни.Ако условието е да оставиш колкото прецениш може и да е читав магьосника, но пак няма гаранция.Затова Киприяновите молитви са ти някакъв по-оптимален вариант поне за момента.Иди да ти четат в някой манастир.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 22 Апр 2007, 11:17

кармично,родово ,...всичко се почна преди 13 години със смъртта на един много скъп човек и от там всичко продължи като във филма на ужасите в който всеки се опитва да се спаси но уви..... всичко се руши пред очите ми : семейството ми , аз самата се промених много и все по- лошо става. а и по врачки сме ходили но всичко имаше кратък ефект.........и после пак .....
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 22 Апр 2007, 21:13

Значи може би наистина е кармично.Незнам какво повече да ти кажа.От тук нататък само от теб зависи какво ще решиш да предприемеш за да облекчиш положението си.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 23 Апр 2007, 07:43

Постояно молиш за помощ?Инфо ли само тьрсиш,което след това да го прилагаш? :roll: А не се вземеш в рьце,сьдбата ти е в твоите рьце!100% сьм сигурен че си получила в ЛС сумати неща с които можеш и сама да си помогнеш. Ми деистваи ДЕ!
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 24 Апр 2007, 07:35

как да действам като собсвената ми баба ми го е направила и продължава да прави такива работи.......а тя от години се занимава с магии...................
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот WandaBlenda » 24 Апр 2007, 08:53

Виж сега.Да действаш или не?Нямаш много алтернативи.Или тръгваш срещу баба си и пробваш да оправиш нещата, или я оставяш да прави каквото си знае и се примиряваш.Това са вече твои лични дилеми.Ние каквото можаме ти казахме.От тук нататък си ти.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот nishtoto » 24 Апр 2007, 10:17

Права е WandaBlenda!Наистина от тук нататьк си ти!С хленчене нищо не се постига!!!!!Запомни го! А с деиствие!
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 24 Апр 2007, 16:14

Киприанови молитви единствено ако ще се четат от християнин кръстен в християнска църква. Няма начин такава молитва да помогне при атеист, мюсюлманин или просто от човек който незнае какво прави, не вярва, а просто се надява един прочит да помогне. Инъче молитвата кие голяма сила.
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот archangel_metatron » 24 Апр 2007, 21:52

не вярвам че е чак такова задълително условие
Киприанови молитви единствено ако ще се четат от християнин кръстен в християнска църква. Няма начин такава молитва да помогне при атеист, мюсюлманин или просто от човек който незнае какво прави, не вярва, а просто се надява един прочит да помогне. Инъче молитвата кие голяма сила.

ако имаш вярата макар и не кръсте и мюсюлманин да си пак ще подеиства важна е вярата не вероизповеданието или това да ли си кръстен или не
Cogito ergo summe
Аватар
archangel_metatron
MagicGateBg Наблюдател

Следваща

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор