Въпросшче за талисманче

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот mimi_feat » 23 Апр 2007, 15:54

Здравейте!Ще давам направо.Значе януари месец направих едно талисманче на майка ми...съобразно подходяща руна,няколко скъпоценни камъка отговарящи на зодията и и съогветния метал.Та значи то много добре стана-осветих си го както трябва да се осветят руни с тва нещо:

В центъра на масата слага6 талисмана.В четирите краища слагаш 1.Свещ-каквато и да е,важното е да гори ида има огън
2.Благовоние-избираш в зажисимост от целта на талисмана.
3.Най-обикновенна сол или шепа пръст.
4.Вода в чаша.От чешмата.да не е преварена защото преварената вода е мъртва.
Горния край на талисмана да со4и към свеща и благовонието.Концентрирай се и визуализирай всеки от четирите елемента.Свещ-огън.Благовоние-въздух.Сол-земя.Вода-вода.После освещаваш елементите.Може да ги осветиш в името на чука на Тор.Може да визуализираш Игдрасил и да осветиш в негово име.Може да осветиш с който си искаш бог.Може да си измислиш нещо свое си.
После благодариш на съответното божество.
После взимаш амулета,прекарваш го 3 пъти над свеща и казваш 3 пъти:
Освещавам те в името на огъня
Над благовонието:
Освещавам те в името на въздуха
Над солта:
Освещавам те в името на земята
Над водата:
Освещавам те в името на водата

После протягаш напред ръце с амулета и казваш:
О велики богове,погледнете моя талисман и му дайте сила.В името на Один ,да бъде!

Та въпросната рина беше
Sowilo-соу-уее-лоу.
Та значи на талисманчето му сложих едно тюркоазче и едно др камъче със сложно име и стана един наистина добър талисман...Обаче ето я и съществената част.Незнайно как тюркоазчето се откъснало от талисманчето което майка ми носеше постоянно,и се загубило някъде-лошото е че и тя незнае къде и така и не го намерихме.Та аз всега и взех ново камъча,ама незнам кво да го правя и за тва ви моля за помощ.Дали да го освета отделно и после да го сложа на талисмана,и кака точно да го осветя,или да не го освещавам и ад си го сложа така,или пък да го сложа на талисмана и наново да го осветя цели с тва руническото...Моля Ви кажете кво да правя че все пак майка ми го носи и неискам да прецакам нещо.Много ама много ще съм ви благодарна ако ми помогнете да си оправя талисманчето :wink:
Благодаря предварително.....
Аватар
mimi_feat

Мнениеот nishtoto » 23 Апр 2007, 19:10

Всичко от начало.Талисмана си е изиграл своята роля и поради тази причина се е саморзрушил.Така че направи абсолиотно нов с друго значение ,но да се припокрива с предишния.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот WandaBlenda » 23 Апр 2007, 23:18

Нов талисман.И с други камъни.
Аватар
WandaBlenda
MagicGateBg Приятел

Мнениеот varna » 24 Апр 2007, 07:43

Имам въпрос, задължително ли е да осветяват руни с кръв и ако това не се направи значи ли че не действат. Всъщност ако не си вещ и се интересуваш от мистика защото ти е интересно а не да практикуваш в тази материя, това означава ли че в случая руните няма да действат или може да се случи нещо по- лошо?
Ще бъда благодарна ако някой ми отговори.
Аватар
varna

Мнениеот nishtoto » 24 Апр 2007, 10:13

http://www.magicgatebg.com/forum/viewto ... c&start=15.Това е начин за цял живот. :) Там сьм описал как да бьде направено.Потьрси го.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mimi_feat » 24 Апр 2007, 16:37

Мерси много за отговорите ама мога ли направя друг талисман като испълнение но да бъде копие на стария,щото той беше доста хубавичък и трудно направен пък и искам да си изглежда така?Задължително ли е да сменям камъните и ако направя нов какво да направя със стария???
Аватар
mimi_feat

Мнениеот nishtoto » 25 Апр 2007, 10:06

Стария унищожи! Чрез огьн и после вьв водата,каквото е останало от него.
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот mimi_feat » 25 Апр 2007, 14:54

Много мерси за съветите,тия дни е направя нов а стария ще унищожа... sad11
Аватар
mimi_feat

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор