Zdrasti :)))

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот effusio » 02 Май 2007, 14:43

първо да ви кажа че съм в началото на всичко и почти нищо не ми е ясно...от малък ме влече магията и винаги съм искал да се занимавам с нея:) мисля че първо трябва да започна да опитвам по простички магии...не че казввам че магиите са прости(с това поне съм на ясно:) )но искам да опитам примерно да сменя цвета на някой предмет или нещо подобно:) последното което опитах и най-важното-успях е да преместя спиралката,която закачих на конеца(за което предполагам всички сте чували)...ако може моля някои да ми помогне малко да се развия в тази област:):):) мерси предварително:) можете да ме намерите по скаип- ivaylo_kurtev 4akam vi:)))
Аватар
effusio

Мнениеот EliKarim » 02 Май 2007, 15:23

Поздрави за начинанията. Но за да започнеш с практиката, доста теория трябва да "здъвчеш". Да не очакваш някой да те намери в скайп и да започне да ти дава уроци как се става магьосник?! Това е сложна материя и все пак не само книги и форум ще ти помогне, но и желание. А и избери в коя точно област на магията искаш да работиш....
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 02 Май 2007, 18:41

А ми кажи сега за какво ти е да сменяш цвета на нещо . А ми кажи сега за какво искаш да се правиш на интересен . А ми кажи сега кой ще си губи времето да се занимава индивидуално с теб . А ми кажи сега за какво пускаш тази тема ,че започваш да се занимаваш с окултизъм . А ми кажи сега като почти нищо не ти е ясно защо първо не само не четеш и не задаваш конкретни въпроси вместо да пускаш тази тема . А ми кажи сега ? :)
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот Марио » 02 Май 2007, 19:05

Здравей effusio, поздравления за ранната ти ориентация :)

Блоте, бих те посъветвал да смениш малко тона си към новодошлите във форума, доста си негостоприемен. Махни тази агресия и нападателност, къде-къде по-лесно е да кажеш хубава дума пред това, което правиш ти. :)
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот effusio » 03 Май 2007, 12:06

еми както казах аз не съм на вътре в нещата и за това исках първо малко помощ от вас...ама незнам защо някои хора си мислят че се правя на интересен...съжалявам че изобщо писах...
Аватар
effusio

Мнениеот VuDu » 03 Май 2007, 17:11

Еми и аэ ви писах 4е съм на4инае6т и отскоро се эанимавам с магий ама никой не ми отговори :roll:
Аватар
VuDu
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот EliKarim » 03 Май 2007, 17:58

VuDu написа:Еми и аэ ви писах 4е съм на4инае6т и отскоро се эанимавам с магий ама никой не ми отговори :roll:

Приветствам всяко начинание и желание за работа в окултните науки, но една вест не изисква кой знае какви отгори в такъв случай.
Аватар
EliKarim
Модератор

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор