Трагедия...

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот night_wish » 13 Мар 2005, 19:28

значи аз от малка си падам по магията и т.н. обаче чак днес ми хрумна да се разровя в нета и открих този форум... кажете ми с каква теория е добре да започна icon_dontknow
Всяка мечта е пътешествие надалеч
Аватар
night_wish
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 14 Мар 2005, 12:28

night_wish написа:значи аз от малка си падам по магията и т.н. обаче чак днес ми хрумна да се разровя в нета и открих този форум...кажете ми с каква теория е добре да започна icon_dontknow

Нали от малка се занимаваш с магия бре за кво ти е тая теория.

Уж се занимаваш пък сега теория искаш за да започнеш. А млякото изпи ли си сутринта ?

Верно си е трагедия !

П.С. аре добрия модератор да ми делне поста щото му гоня хората от форума icon_blowkiss
Гост

Мнениеот THE_MeTaL_GIRL » 14 Мар 2005, 12:45

абе момичето каза че си пада по магията от малка не че се занимава!

а иначе към кво точно искаш да се насочиш? не казвай към всичко щот тава се пак си е бая теория:)))))))
everybody hates me naw so fuck it!!!
Аватар
THE_MeTaL_GIRL

Мнениеот night_wish » 14 Мар 2005, 18:35

ми...за магията знам само от книжките с приказки и фантасамгориите...нищо особено!ами искам да започна да разучавам на първо втреме видовете магия за да си избера за по нататък.... icon_eusa_dance
Аватар
night_wish
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот summon » 14 Мар 2005, 20:11

ами ти кво разбираш под магия?? какво е тя за теб и за каква насока мислиш да я използваш.Забрави за всички книжки които си чела туй са глупости
summon

Мнениеот night_wish » 14 Мар 2005, 20:46

аз четох разни неща тук във форума... в каква насока ще я използвам? нека да я поизуча и ще реша как да я ползвам, а и тя е нещо КАТО религия....
Аватар
night_wish
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 14 Мар 2005, 23:07

night_wish написа:аз четох разни неща тук във форума... в каква насока ще я използвам? нека да я поизуча и ще реша как да я ползвам, а и тя е нещо КАТО религия...

сигурно искаш да си черна вещичка ? защо ли 99% съм сигурен че искаш ?!?
Гост

Мнениеот night_wish » 15 Мар 2005, 08:27

не... не искам! напротив една от причините е да помогна на един човек.... icon_color
просто искам да се занимавам с това и да науча максимално за него :grin:
Аватар
night_wish
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Гост » 15 Мар 2005, 15:31

night_wish написа:не... не искам! напротив една от причините е да помогна на един човек.... icon_color
просто искам да се занимавам с това и да науча максимално за него :grin:

Искаш да научиш максимално за себе си е по-точното оправдание. Давай. icon_blob1
Гост

Мнениеот Arhimikus_NA » 15 Мар 2005, 18:25

Кажи като на първо време за какви видове магия ТИ си чувала, после ще разбереш какви още има ;)
Аватар
Arhimikus_NA
MagicGateBg Приятел

Мнениеот night_wish » 15 Мар 2005, 19:36

вудо магия лунна магия и за отвари толкоз :-( почти нищо... сега чета за законите на магията.... но още нищо определено
Аватар
night_wish
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 15 Мар 2005, 23:07

night_wish защо мислиш,че някой тук би могъл да ти помогне?Единствено сама можеш да си помогнеш.Ако мислиш,че някой тук може да ти покаже правия път,то грешиш.Единствено ти можеш да избереш пътя,който мислиш за правилен и да
го следваш.Всичко решаваш ТИ самата,никой неможе да ти се намеси в избора:)

А иначе във връзка с подписа ти,Смъртта не е една надежда за ново начало,Смъртта може да се разгледа като НОВО начало.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 16 Мар 2005, 13:05

night_wish Тук има много хора, които могат да ти помогнат, но за да ти се помогне ти трябват конкретни въпроси. Не може току така: "...ами помогнете ми". Трябва да имаш предварителна представа за това какво искаш да научиш и да узнаеш за магията и тогава ще получиш отговора.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Poison » 16 Мар 2005, 17:44

Тук може да има много хора ама никой на никой не помага. Аз нали питах, рових и накрая нищо. Сама търся сега каквото ми попадне, но няма да спра да питам.
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Whicked_Wizzzard » 26 Мар 2005, 10:38

марио напълно съм съгласен с тебе. Наистина всеки сам си избира религията която иска да следва и никoй не може да налага своето мнение на другите . затова night_wish ти сама трябва да се насочиш към някоя традиция ...
изборът си е твой
Аватар
Whicked_Wizzzard

Мнениеот Wizard » 26 Мар 2005, 14:16

Poison написа:Тук може да има много хора ама никой на никой не помага. Аз нали питах, рових и накрая нищо. Сама търся сега каквото ми попадне, но няма да спра да питам.

Не че никой не иска да ти помогне, но представи си, че въпросите, които ти задаваш, би могла и сама да намериш отговора им, ако се поразровиш в търсачката на Този Форум, както и на други места. Въросите са ти какива, че повечето от нас са отговаряли на тях стотици пъти и когато видят за пореден път нещо подобно - просто го подминават. Така че е добре това, че си се ориентирала към самостоятелното търсене на информацията, която те вълнува.
Аватар
Wizard
Администратор

Мнениеот Poison » 26 Мар 2005, 14:34

Ок. Предполагам че е така. Обясни ми тогава повече за хипнозата. Ако знаеш естествено. От известно време съм решила да се подложа на такава за да разбера за миналото си съществуване. В миналия живот. Но нито има кой да ми обясни за това, нито кой да направи това. Според теб възможно ли е хипнозата да свърши това?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Wizard » 26 Мар 2005, 15:33

Отвори си отделна тема във "Въпроси" с това, което ме питаш и там ще ти отговоря. Тук темата е друга и ако ТУК отговоря на въпроса ти, някой който също се интересува от това, би задал ПАК същия въпрос по късно...
The World is mine!
Аватар
Wizard
Администратор

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор