KAT написа:абе вие тука на идиоти ли се правите незнам или по скоро на глупаци. От форума се вижда че една част от вас контактува с духове някак си и общуват с тях. И досега не сте ли разбрали че тези духове могат много малко да въздействат върху материята в нашия физичен свят. А какво са духовете те са подобни на нашата енергия. А щом те не могат да въздействат на материята как вие знаещите магьосници ще заредите един камък с енергия която е присъща само на нас хората и на духовете. Вие се изкарахте по можещи от духовете. Най- просто си представете че някои духове дори не могат да докоснат материята, камо ли да правят нещо с нея. По горе писах, духовете могат да си играят с нашия разум и ни лъжат че енергията идва от камъка.
Апък кристала и той си е материя - нищо не се зарежда в него.
Кат, (макар 4е се изкушавам да те запитам защомпо дяволите толкова ми напомняш на един мой малко поизгубил се "спирит-познайник "

със същия на4ин на изразяване и същите маниери на противоре4ие

, 4е и със същия аватар

)
та ще ти покажа два цитата:
KAT написа: И сега когато ти почувстваш някаква енергия от камъка която уж се излъчвала от него всъщност в момента някой телепатичен дух ти прави малко мисловно телепатично представление в твоята глава и те лъже по този начин че енергията идва от камъка, това за тях духовете да го направят е елементарно. Както с примера с докосването усещаш го на разстояние от главата така у духовете ти пускат усещане че енергията идва от камъка , а тя енергията идва от самия дух но той прави така че за теб изглежда че идва от камъка
От форума се вижда че една част от вас контактува с духове някак си и общуват с тях. И досега не сте ли разбрали че тези духове могат много малко да въздействат върху материята в нашия физичен свят. А какво са духовете те са подобни на нашата енергия. А щом те не могат да въздействат на материята как вие знаещите магьосници ще заредите един камък с енергия която е присъща само на нас хората и на духовете. Вие се изкарахте по можещи от духовете.

Та искам сега ако можеш да обясниш някои неща и по то4но изрази които на мен са ми много интерсни :
"телепати4ен" дух? - 4е те вси4ки духове (поне като духове са нематериални, нямат физи4еско тяло) ако общуват по между си си говорят по телепатия или нещо сходно,са "телепати4ни."Та, кому енужно опредлеенито и им ли според теб "нетелепати4ни"

;)
"те лъже" (духът) ...- ти наистина ли вярваш 4е духовете си нямат друга работра а само 4акат и дебнат някой да везем камъ4е в ръка 4е да го "излъжат" нещо си?
И сигурен ли си 4е "духовете" или каквото ти там разбирашн под определението изобщо им е "позволено"да лъжат, на нивото на което се намират?????"
"това за тях духовете да го направят е елементарно. "- бе вие май добре се познавате, та си знаете и спатиите? Туй много ме изкефи
"
"А щом те не могат да въздействат на материята "-4акай сега, ако "въздействат на нас да ни "лъжат " некакви си там работи, зна4и именно могат, ние сме дух в материя нали така?
"енергията идва от самия дух но той прави така че за теб изглежда че идва от камъка" .- щото си нямал друга работа и тъкмо му било весело на палавника-....

;)
"А какво са духовете те са подобни на нашата енергия. "+"А щом те не могат да въздействат на материята как вие знаещите магьосници ще заредите един камък с енергия която е присъща само на нас хората и на духовете. Вие се изкарахте по можещи от духовете"
Така.КАт, усещам 4е се навлиза в една тема, която няма нищо общо с камъните , и изобщо не е лъжица за твоята уста(както и за моята, но аз поне си го рпизнавам и не се правя на всевиждащ и знаеш, исках да кажа смешен, из форумите)
Какво изобщо според теб са духовете?
Знаеш ли, ако за теб те са "подобни " на нас и нашата енергия, теорети4но би било поне мислимо 4е и силите които претежаваме са подобни...
От друга страна, материята е нещо което на нас ни удря спира4ката.
И въпреки това, имай впредвид , 4е някои "духове" не са стигнали и на йота от нивото на някои "хора" в своето развитие. Имам предвид "хора", живеещи в нашия материален свят но надарени или прокълнати със способности, простиращи се дале4 над него...Нещата не са така прости и ти и аз можем само да се стремим да разберем как са всъщност..
Моля те , преди да твърдиш каквото и да било, осмосли го и не използвай такива смешни определения като "телепати4ен дух "
Те сигурно и духовете се кискат някъде острани, 4етейки ни в момента, ма не мога да знам, аз не съм гъста с тях