Та, за нейните карти.
Признавам , 4е в4ера за пръв път 4ух за тях и за пръв път ги видях в мрежата.Но ми се сториха някак много по... логи4ни и разбираеми(не съм сигурна 4е са най-то4но описващите ги думи, но не мога да се сетя за други, а описанието "по-то4ни" е прекалено общо ) от другите видове таро.Картите са 36 и отговарят на нормалната колода за игра от 6-тиците нататаък до поповете(царете ли както там всеки ги нари4а за себе си)
СъЩо така картите сякаш..."се намират " една друга по мое усещане.и комбинациите от намиращи се едн до друга карти като 4е ли предизвикват в подсъзнанието конкретна картина ..например ако излезе комбинаця, която показва "промяна-премстване(щъркел до къща да ре4ем) ти изниква буквално пред о4ите трасето или възможността от която може да се о4аква подобно премстване... ПОне за мене бе8е така , което много ме изненада, без да твърдя 4е притежавам кой знае какви познания на тема гледане на карти или кой знае какви други способности..Просто с тия карти някак изглежда вси4ко по.. ясно . И по лесно..
Имате ли опит с тях?И изобщо,с кои карти работите най лесно?