дебют

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Назад към Въпроси

Мнениеот Lubopitko » 13 Мар 2005, 01:18

Хора, искам съвет от вас. Какъв е най-добрият начин да започна магическа практика. Прочел съм бая теория,но никога не съм правил ритуал. Имате ли идея за някакво упражнение с, които мога да започна.
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот summon » 13 Мар 2005, 10:15

chel li si "da qhnesh sreburna metla"?
obqsnenieto e mnogo dobro i e perfektno za nachinaeshti ,a zashto ne i za naprednali?Ta vytre ima rituali s koito mojesh da zapochnesh praktika
summon

Мнениеот Poison » 16 Мар 2005, 17:51

А имат ли ефект тия неща дето са описани? Има ли резултат от ритуалите?
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот EliKarim » 16 Мар 2005, 23:33

Ако знаеш кое как да направиш естествено е да имат. Ако не се получава, направи си извод!
Аватар
EliKarim
Модератор

Мнениеот raja » 17 Мар 2005, 09:20

11 uroka po wisha magiq tam idealno sa opisali kak ot na4inae6t da stane6 naprednal ako sledva6 ritualite tam
Аватар
raja
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 17 Мар 2005, 13:59

raja написа:11 uroka po wisha magiq tam idealno sa opisali kak ot na4inae6t da stane6 naprednal ako sledva6 ritualite tam

Дам,тази книга е чудесна,дава много почва за размисли.С нея можеш да се развиваш многостранно.
А относно онази "да яхнеш..." въобще не ми харесва,лубопитко,гореспоменатото заглавие е много добро,прегледай го:)
Относно за уиката,може да не съм запознат много добре с това изкуство,но мисля,че няма почва нейното развитие в България.

А имат ли ефект тия неща дето са описани? Има ли резултат от ритуалите?

Лазиш ми по нервите честно казано.Търсиш само доказателство за съществуването на Магията.За такива като тебе не съществува,няма да има никакъв резултат ритуала направен от теб.Защо ли?Чисто и просто,защото невярваш!
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот Poison » 22 Мар 2005, 16:50

Айде стига да съм ти лазира по нервите а! Еми търся доказателства как няма. Не съм убедена във всичко написано и затова. Това обаче не означава, че не вярвам в магията и силата на ритуалите.
Може би след време и моите ритуали ще имат успех. crybaby2
Аватар
Poison
MagicGateBg Фен

Мнениеот Cynthia » 23 Мар 2005, 09:30

MaRiO написа:
raja написа:11 uroka po wisha magiq tam idealno sa opisali kak ot na4inae6t da stane6 naprednal ako sledva6 ritualite tam

Дам,тази книга е чудесна,дава много почва за размисли.С нея можеш да се развиваш многостранно.

Ами освен да кажа, че наистина от тази книга можеш да добиеш доста цялостна представа от нещата. При мен обикновено проблемът е че в повечето книги има отделна информация по определени въпроси. Трудно ми е когато не мога да видя цялата картина. Със Съвременна Магия този проблем отпадна и успях да постигна доста неща! :grin: ;)
Магията е нещо, което си ти!
Аватар
Cynthia
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lubopitko » 01 Май 2005, 14:57

Cynthia написа: Със Съвременна Магия този проблем отпадна и успях да постигна доста неща! :grin: ;)

Днес я видях на Славейков на доста сергии тази книга "Съвременна магия" - заслужава ли си да я взема, за какво иде реч в нея?
Изображение
Аватар
Lubopitko
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот fly^spirit » 02 Май 2005, 08:17

Книгата наистина си заслужава и както разбирам доста хора са доволни от нея.Наистина е един добър водач по пътя на магията,но ти дава и разбиране.В повечето книги не е дадена основа за разбиране на самите ритуали и смисъла в тях.Горещо ти я препоръчвам,сигурна съм че ще я препрочетеш няколко пъти,а и така и трябва.С всяко препрочитане ще смилаш нещата по добре.
Аватар
fly^spirit
MagicGateBg Приятел

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор