Какво се прави с талисманът за любов?

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Назад към Молба за помощ

Мнениеот tweety_36 » 04 Май 2007, 17:15

Здравейте! Наскоро ми направиха восъчен талисман за любов. Казаха ми да го закача на леглото си. Мисля, че има ефект, но съм пробвала да го сваля за малко от леглото си и същият ден да виждам човекът, когото харесвам с друга. Въпросът ми е какво да правя в случаите, когато не си спя в къщи, например при пътуване? Трябва ли да го нося със себе си и изобщо какво да правя с него? И колко време да го държа? Предварително Ви благодаря.
Аватар
tweety_36

Мнениеот nishtoto » 05 Май 2007, 09:17

A да усещаш че наи-скоро време може всичко което си сторила против волята на дадения човек да се стовари вьрху теб самата като бумеранг.Е те тогава болката от загубата на дадения човек се засилва и то бая! Мислила ли си по този вьпрос?Че всичко се врьша под една или друга форма!!!!! :?
Аватар
nishtoto
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот tess » 05 Май 2007, 10:47

Иэвинявам се ,че не пиша по темата,но може ли да ми кажете как се прави любовния талисман и каква е ролята му!Благодаря ви предварително!
Аватар
tess
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Сайлеа » 23 Май 2007, 21:12

Такова нещо няма. Няма любовна магия. Това са някакви странни суеверия. Да можеп да привлечеш даден човек към себе си, да го накараш да изпитва страст, но любов никога. В тази връзка силно се съмнявам да има такъв талисман.
Fiat lux!
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 24 Май 2007, 10:34

знаете ли какво е биоробот, това е самият човек, ами защото човек си има биологично тяло има си и съзнание. Обаче това съзнание на човека през целия негов живот се управлява от така наречените астрални телепатични духове. Те управляват мислите ви чувствата ви сетивата ви всичко. Могат да ви накарат да повярвате във всичко. Дори и в това че талисманът има магическа сила.

Когато си махнала талисмана от леглото си телепатичните духове елементарно е за тях са направили така че ти да го видиш с друга. И о велики Боже виждатели ли талисманът каква сила има и затова почваш да вярваш още повече в магическата му сила и да е винаги на леглото ти.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор