Сериозен въпрос - искам сериозни отговори

Въпрос, на който искате да получите отговор, но не виждате подходящ раздел за него, задавайте го Тук!

Модератор: Nemezius

Мнениеот Lunohod » 23 Май 2007, 14:42

Хм ... аз пък нямам и желание да преглеждам въпросния линк...нали името идва от фосфор - само отразява светлина...,а за хората които са свикнали да са на тъмно или им е повредено светоусещането всичко що блести може да мине за слънце...
извинете че не беше по основната тема.
Аз не знам колко са нивата ,но и не знам кой може да каже със сигурност .Мисля че подлежат на най най различни класификации и е прекалено относително- не бих пробвала...не знам как се мери с рулетка в многоизмерно пространство...
Аватар
Lunohod
Модератор

Мнениеот B-L-O-T » 23 Май 2007, 19:11

The Red Dragon написа:малеее тоя форум много е западнал, сори Уйзард ама е истина.

първо нивата са три
физично, ментално и астрално
няма никакви алфа нива или висши и низши.
астрала няма нищо общо с подсъзнанието ти.
но тъйкато нямам намерение да правя кръжок,
може да прочетете какво е казал nick тук
http://aryansunforums.21.forumer.com/vi ... .php?t=137

Ако астрала обединява всички измеряния за които олюзия говори и двамата сте прави . Алфа ниво мисля че беше с разговорна цел . Астрала има връзка с подсъзнанието . Всичко е свързано колкото и банално да звучи . Подсъзнанието може да определя в кое измерение да навлезеш . Глупаво е да заставаш зад някаква фактология твърдо . Имало само 3 свята - За атеистите има само един . Ако за илюзия има повече от твоите 3 не я ли прави "по-напред" от теб ?
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот B-L-O-T » 23 Май 2007, 19:20

KAT написа:
не знам форума на Wizard дали е западнал но форума който си дал линк към него и това специално за този nick - да си бие един печат на челото, "аз съм малоумник" и да се разхожда в астрала, цитирам където имало много демони и първо трябва да си повикаш някое божество за да те закриля.

Въпреки че с Ник се познаваме като прочетох "да си бие един печат на челото, "аз съм малоумник" и да се разхожда в астрала" чак се разсмях . Та да питам кое точно не ти хареса в този цитат който посочи ? Когато има почва ти трябва лопата .
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 24 Май 2007, 10:20

Гледай сега това астрала да не ти е вълшебна приказка и там има демони и главния герой (юнак) в приказката си извиква едно върховно божество за да може да премине през астрала и да се озове, не знам къде пред следващото изпитание.

Ами това за вълшебните печатите те отварят едни вълшебни тъпизми в простите ви глави.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот B-L-O-T » 24 Май 2007, 11:09

KAT ясна ми е идеята ти но просто не я беше казал така че да разбера . Аз съм ЗА тази идея и я пропагандирам в малка степен .
100 Каба Гайди
Аватар
B-L-O-T
MagicGateBg Фен

Предишна

Назад към Въпроси

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор