Аурата ?

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот weballergy » 26 Май 2007, 20:12

Благодаря много за инфото, оказа се вярно... :) А можете ли да ми кажете как се вижда третото око? Сияе ли в някакви цветове?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Mortisha » 26 Май 2007, 22:13

И аз искам да питам нещо за етера, (не етър-а, Кат icon_occasion , наскоро открих-сега го произвеждат мн.добър, че и без калории).

Вече не се сещам из колко окултни книжки пише колко тела има човек и разни обвивки - астрално тяло, ментално тяло, Дух и не се сещам,, ако има още ме допълнете.., но тъй като искам да си обясня някои неща ми се ще да попитам , чисто хипотетично знаещите за една възможност на тези тела..по-точно за ролята и възможностите им..
Може ли човек в будно състояние, физическото му тяло да е на едно място и човека съвсем съзнателно да "излиза" от себе си с някое, с незнам кое от телата си и сякаш да е на две места, да си върши нещо няккъде навън, а след това отново да си се връща във физическото тяло?
Незнам дали обясних добре, но който е разбрал ако може да каже, освен дали е възможно, ами и как е възможно да стане това...
:wink: И неслучайно задавам точно този въпрос, но причините ще запазя за себе си .. :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот DemonKiler » 03 Юни 2007, 20:37

Lubopitko написа:Как мога да видя цвета на нечия аура и какво означават различните цветове?
Пуснете си медитативна музика, запалете една бяла свещ, седнете удобно и се отпуснете.Опитате да видите общото лъчение на всичките си чакри - аурата. Имайте предвид нейната динамичност и постоянно променящи се цветове, тъй че при разглеждането й се опитайте да избегнете статичната моментна снимка на състоянието й, а я вижте, заедно с постянно настъпващите промени в цветовете. За целта, след като сте се отпуснали, запалили сте бялата свещ, пуснали сте си подходяща музика и сте затворили сте очи, си представете как се наблюдавате отстрани, все едно стоите на 4-5 метра от себе си и гледате към мястото, на което в момента реално стоите. Ще видите чакрите си като по-светли места, от които светлината струи и образува нещо като яйцевидна обвивка около вас.
Повторете същото упражнение след това, само че използвайте снимката на вашия близък или роднина.
Направете същото уражнение, като целта ви този път нека е някое живо цвете или животно (например домашен любимец). Те също имат аури.
Аватар
DemonKiler

Предишна

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор