Късметлийски предмети

Ако нещо има да споделите, каквото и да е, тук е мястото да го направите. В казана на Вещицата се забъркват сяк`ви манджи, Вие предложете какво?

Модератор: EliKarim

Мнениеот ~RaGDolL~ » 02 Юни 2007, 19:29

Е,имате ли нещо,което вярвате,че ви носи късмет?Какво е то?
Аз имам две такива предметчета.Първото е едно розово кламерче,намих си го в коридора на училището и веднага реших да си го закача на връзката на гуменката.И веднъж се наложи да правя пищов в движение и нямаше с какво да закрепя листчетата,свалих си кламерчето и ги закрепих с него.Оттогава,дори да няма нужда от кламерче винаги си го слагам на пищова и досега не са ме хващали.
Другият "късметлийски"предмет ми е една значка на Моторхед.Мноого си я обичам,а очевидно и тя мен,защото има навика да се откопчава и да пада постоянно,но винаги се намираме =).Падала е къде ли не-в училище,докато съм на гости на някой,както си стоя с компанията(най-вече вечер.)В същност тя не ми носи толкова късмет,колкото,че абсолютно винаги я намирам,където и да е. :P
Аватар
~RaGDolL~
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Марио » 02 Юни 2007, 19:44

Когато имам нужда от късмет, взимам някакъв предмет и го превръщам в талисман - винаги действа.
Аватар
Марио
MagicGateBg Фен

Мнениеот ~RaGDolL~ » 03 Юни 2007, 18:20

Марио,ще можеш ли да обясниш как става номера с превръщането в талисман,защото този месец имам нужда от страшно много късмет :roll:
Аватар
~RaGDolL~
MagicGateBg Наблюдател

;

Мнениеот Mortisha » 03 Юни 2007, 18:38

~RaGDolL~ написа:Марио,ще можеш ли да обясниш как става номера с превръщането в талисман,защото този месец имам нужда от страшно много късмет :roll:

И аз имам нужда от много късмет през този месец, че нещо пак оплетох конците ...:wink: .

Предполагам, че дрехи, или разни предмети, които са ни приятни и обичаме ни носят късмет, а другите, които свързваме с някакви неприятни емоции , логично е да ни носят лоши спомени, да създават някаква негативна енергия и сигурно е по-добре да се разделим с тях.
Имам едно такова неприятно усещане за комплект, който ми подариха от бяло злато - обици, пръстен и синджир .
Синджира се скъса, едната обица изгубих- засега само пръстена е невредим - имам някакво кофти усещане за това и може да се разделя с тях.
А иначе, нека правим каквото трябва , а да става каквото ще :)
Аватар
Mortisha
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот Lanukio » 04 Юни 2007, 18:37

Аз мисля, че всяко нещо подарено от важен човек за теб или намерено на някое място си е с положителен заряд. Все пак когато някой, който държи на теб ти даде нещо от сърце, то автоматично си става талисман. Аз обичам да си намирам камъчета. Те си имат енергиините вибрации. За всички са различни и си харесвам някое, благодаря за подаръка или оставям нещо дребно там където съм го намерила. Другото е до нагласа на психиката. Ако си се наспал ти върви, иначе не чак толкова.
В тези два реда
няма нищо умно.
Аватар
Lanukio
MagicGateBg Приятел

Мнениеот Сайлеа » 04 Юни 2007, 20:51

Аз подкрепям идеята за талисманите...постъпвам по същия начин. но все пак имам предпочитания към предмета...обичам пръстени и полускъпоценни камъни...всъщност това си е традиционно надали съм единствената :)
Fiat lux!
Аватар
Сайлеа
MagicGateBg Наблюдател

Назад към В казана на Вещицата

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор