Съжелявам, че пускам темата за двори път, но я бях пуснал в грешен раздел и там не получих нито един отговор.
Историята - бях с едно момиче, с нея изпадахме в нещо като транс състояние. После се разделихме.
Реших да не мисля за нея и тамън щях да започвам отношения с друга жена, и тогава в мен се появи усет, че нямам път и сигурно в най-скоро време ще си тръгна от този свят. Винаги съм бил супер жизнерадостен човек, а и нямах причина за такива емоции. Симптомите ми се задълбочаваха, започнах да страдам от хронична умара, раздразнителност. Не мислех нито за жени, нито за секс, не можех да контролирам съзнанието си по време на сън. Започнах да усещам, че нещо е затворило отгоре аурата ми, стигнах до самоубииствени мисли, а винаги съм осъждал самоубийството.
Това продължи, докато не срещнах въпросната г-ца, която почти бях забравил. В момента, в който бяхме един срещу друг, тя ме погледна в очите и така ми светна в очите, сякаш вижда всичко в мен и тези симпноти престанаха. След като повторно разговарях с нея и й посках обяснение, а тя не ми даде, симптомите ми взеха да се връщат в по-лека форма.
За магия ли става въпрос? Явно, че има и енергиен вампиризъм.
Как така с един поглед тя е обърнала на 180 градиса състоянието ми?