едно заклинание......

Тук можете за пишете за Ваш проблем или случай, за който искате да Ви се помогне.

Модератор: Nemezius

Мнениеот alana_lire » 08 Юни 2007, 06:59

много ви се моля,дайте едно ефективно заклинание за среща с човек,когото не сме виждали от години. много искам да го видя пак!
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот varlam4o » 08 Юни 2007, 09:05

Със заклинание не знам дали ще стане, но пробвай да фиксираш съзнанието му по някакъв начин, мисли интензивно за него и ако всичко е наред, ще започнеш да срещаш и него и негови пазнати подозрително често :)
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот weballergy » 08 Юни 2007, 16:48

varlam4o написа:Със заклинание не знам дали ще стане, но пробвай да фиксираш съзнанието му по някакъв начин, мисли интензивно за него и ако всичко е наред, ще започнеш да срещаш и него и негови пазнати подозрително често :)
Това не е много ефективна техника, поне не за всеки... И изисква ужасно много концентрация. Има ли някакви други методи?
Аватар
weballergy
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rianegra » 08 Юни 2007, 18:51

Мисля, че в книгите на Скот Кънингам "Земната магия" и "Магически ритуали със свещи" съм срещала нещо подобно. Мога да поразровя и да ги намеря, ако вече не си ги срещала като ритуали.
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот varlam4o » 08 Юни 2007, 21:20

Абе хора, вие наистина ли вяхвате в някакви такива ритуали?! Ясно, че човек може да работи със стихиите, с някакви вещи и кристали, ама да бъркате казани с кокоши крака на новолуние и да припявате на абарски, подскачайки на един крак около казана...
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 08 Юни 2007, 21:26

ти чак сега ли го разбра, голяма част от форумците вярват в това sign5

аз обаче не съм в това число.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот rianegra » 08 Юни 2007, 22:08

Е, това, че повечето присъстващи тук вярват в силата на ритуалите, не означава, че се надяват да размахат магическата пръчица срещу каменен зид в очакване той да се отмести и от там да изскочи шоколадова жаба, която му дава нов живот ...типично в стил Хари Потър...Все пак защо не приемеш, че при някой хора енергията се проявява чрез спазването на последователност от ритуални действия. Това е свързано ако щеш дори със с по-добре развитата им визуална памет и възприятията, които произтичат от нея. Не можеш да обвиняваш някой, че пише грешно, само защото "пише с лявата си ръка", нали?
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот varlam4o » 09 Юни 2007, 08:13

Никой не обвинявам, освен това аз съм един голям лаик :) Просто пиша как на мен ми си струва, че стоят нещата.
Един ритуал сам по себе си не може да бъда силен енергиен източник, но пък ако ти и човека, на който искаш да въздействаш вярвате в тези ритуали, то тогава ще развиете психическа зависимост спрямо тях и те може наистина да подействат :)
Но все пак си помисли за източните религии, където много се работи със енергии, там няма такива ритуали, човек е напълно СВОБОДЕН от ритуали, не се развиват такива психически зависимости. Това е нещото, към което трябва да се стреми всеки, сам в себе си да има възможността да работи с енергия, без да се съобразява със свещи и т.н.
Т.е. въпроса беше за среща с човек - това зависи само от вас двамата, от това какво правиш ти със своето и неговото съзнание, друг въпрос е, че той може съзнателно да противодейства.
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 09 Юни 2007, 09:29

много е важно за мен да видя този човек!!!! не знам как да ви обясня, но той значи много за мен , а и трябва да го предупредя за едно нещо.. така че е спешнооо.... доста неща пробвах, включително и постнатата във форума магийка за да ми се обади. ееее, толкова много хора ми се обадиха ,но не и той...
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот KAT » 09 Юни 2007, 09:37

"доста неща пробвах, включително и постнатата във форума магийка за да ми се обади. ееее, толкова много хора ми се обадиха ,но не и той"

ами да така ще става, щото аз писах че магиите не ги правите вие ами енергийните разуми. Понякога може и 100 такива магии да направиш и човека няма да ти се обаде защото онези отгоре така искат. А когато те го искат това да стане, те или нареждат на дадения човек да ти се обади или ви нареждат и на двамата уж случайно някъде да се срещнете, когато сте излезнали някъде навън.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот alana_lire » 09 Юни 2007, 09:43

да се надявам ,че се обърне внимание скоро на призива ми ,защото иначе тоя човек няма да живее дълго
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот varlam4o » 09 Юни 2007, 09:47

KAT - кажи нещо повече за тези енергийни разуми, какви са те - тъмни или светли сили? или и двете? и защо им е на тях да се интересуват от нас?
Наясно съм с теорията за егрегорите например, която ми се вижда доста логична, но не мога да разбера какъв е произхода на тези енергиини разуми. А и има ли начин човек да ги омилостиви? :)
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 09 Юни 2007, 09:55

сигурно би могъл да ти каже, но в случая не задаваш въпроса където трябва!
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот varlam4o » 09 Юни 2007, 10:03

Права си, но мисля, че и теб те интересува отговорът на този въпрос.

Ето какво те съветвам - имаш ли снимка? Ако нямаш си спомни образът му и така ще стигнеш, надявам се до образът на излъчването му, от което вече ще фиксираш съзнанието му. След това - нали знаеш къде живее? Ами пробвай като се навърташ в квартала му дали можеш интуитивно да усещаш в коя посока трябва да тръгнеш, за да се доближиш физически до него. Трябва да си концентрирана, в леко трансово състояние, да се оставиш да бъдеш водена. Допитвай се до "интуицията си", и когато усещаш, че питането ти удря на твърдо, т.е. има съвпадение с това което несъзнателно знаеш :) значи си на прав път.
Това е най-доброто и наистина сигурно нещо, за което аз се сещам.
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот KAT » 09 Юни 2007, 12:41

varlam4o написа:KAT - кажи нещо повече за тези енергийни разуми, какви са те - тъмни или светли сили? или и двете? и защо им е на тях да се интересуват от нас?
Наясно съм с теорията за егрегорите например, която ми се вижда доста логична, но не мога да разбера какъв е произхода на тези енергиини разуми. А и има ли начин човек да ги омилостиви? :)

форума има търсачка, има опция да търси по името на потребител, даваш да търси първо за - some_spirit , после и KAT четеш ми писанията и ще ти се изяснят някои неща.

alana_lire - и от какво ще умре човекът, дето толкова те е грижа за него.
Аватар
KAT
MagicGateBg Приятел

Мнениеот varlam4o » 09 Юни 2007, 12:54

О'k, нов съм и не съм наясно с тези екстри.
Мерси :)
Аватар
varlam4o
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот ilusia » 09 Юни 2007, 14:03

alana_lire написа:да се надявам ,че се обърне внимание скоро на призива ми ,защото иначе тоя човек няма да живее дълго

Опитай да влезеш в съня му но ще е много трудно , защото трябва да го направиш малко преди да се събуди , иначе няма да си спомня.
Добре бе мамка му ти номера му нямаш ли го ?
Малко ще нагарчам с цвят на кръв
Аватар
ilusia
MagicGateBg Фен

Мнениеот rianegra » 09 Юни 2007, 16:23

Казваш, че е спешно....виж какво открих:

Да общуваш с приятел надалече

Излезте на открито исе обърнете с лице към посоката, където се намира приятелят ви. Ако не знаете къде е той, повторете ритуала, описан по-долу в четерите посоки, като започнете от север. Разтворете и протегнете ръце. С ясен и мек глас произнесете името на приятеля си. Опитайте се да си представите неговите черти. Отново го назовете по име, но по-силно и после още веднъж, но още по-силно. След това му кажете какво искате, все едно той е пред вас. Нека посланието ви бъде кратко и ясно. Когато свършите изчакайте отговора. Не го измисляйте, а го чуйте.

Общуване с други хора
Напишете писмо на вашият приятел, все едно, че ще го изпращате в действителност. След това запалете огън и го хвърлете /писмото/ в пламъците като докато го правите си представяйте ясно лицето и изражението на човека.

Общуване с другите на далечни разстояния
Върху камък с високи вибрации нарисувайте/напишете вашето послание с тебешр или креда. Аз лично съм го правила и с обикновен химикал от тези с гелообразното мастило/. След това заровете камъка в земята, докато визуализирате лицето на получателя. Скоро посланието ви ще бъде прието. Само да поясня, че камък с високи вибрации не означава непременно скъпоценен или полускъпоценен. Това може да е и най-обикновен речен камък, на който с лекота може да се усети енергията, когато бъде притиснат между дланите.

Ако отдавна не сте се виждали
Вземете половината от орехова черупка и я пробиите в края. Вденете през дупчецата червен конец и завържете в края му възел, за да не се изнизва. Налейте в голям съд вода и пуснете черупката, а вие я дръжте за конеца, като кажете: "Моретата и планините не са пречка. Върни се при мен, обади се...Заклинанието на Ханна изричам. Ти чуваш гласът ми - с любов те привличам" /нещо в този смисъл беше/. Аз тогава импровизирах, защото нямах орехова черупка и просто на един лист бях написала името на човека и след това нагънах листа като корабче /тези, които правехме от хартия като деца/...Ами, подейства :)))

И сега се сещам още нещо, което обаче не съм изпробвала: Един от пентаклите на Венера, който подчинява духовете на Венера и кара от разстояние всеки човек, който пожелаеш да дойде при теб...Ако има някой запознат с това, дано да се включи и да обясни нещо конкретно...Изглежда доста мощен символ. Дано да съм успяла да ти помогна
Аватар
rianegra
MagicGateBg Наблюдател

Мнениеот alana_lire » 10 Юни 2007, 13:42

благодаря!!!!!!!! толкова много искам да видя алекс ,а той е в германия . имам стария му номер ,но се съмнявам да е активен все още. а нещо като талисманче за привличане няма ли ? дето да се носи винаги и да разприсква вибрациите???
ГатаКа
Аватар
alana_lire
MagicGateBg Фен

Мнениеот Lunohod » 12 Юни 2007, 16:45

alana_lire, ако просто искаш да му кажеш нещо - има различни начини-телепатия ,сънища...(ей сега е момента да се намеси КАТ).Доста по лесно е от физическа среща .
и така нататък...
Аватар
Lunohod
Модератор

Следваща

Назад към Молба за помощ

• Виж новите мнения
  • Виж темите без отговор